Β. Λεβέντης για Σκοπιανό: Ο κ. Τσίπρας σκέφτεται να παραδώσει την «καυτή πατάτα» στον κ. Μητσοτάκη

Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή, εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Αλ. Τσίπρας «να αιφνιδιάσει μετά τη ΔΕΘ».

Όπως ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη ‘Νέα Τηλεόραση’ «σοβαρός λόγος για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές είναι το Σκοπιανό». «Ο κ. Τσίπρας σκέφτεται να παραδώσει την “καυτή” πατάτα στον Κ. Μητσοτάκη και να βγάλει αυτός τα κάστανα από τη φωτιά για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Έτσι ο κ. Τσίπρας δεν θα πάρει στην πλάτη του όλη την προδοσία και αυτό πολιτικά είναι έξυπνο και το Μαξίμου φαίνεται να το έχει στην προμετωπίδα του» είπε.

Αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «η Ένωση Κεντρώων την Κυριακή των εκλογών θα στείλει στο πρώτο κόμμα τα σημεία και τις θέσεις του κόμματος και «όποια κυβέρνηση τα κάνει δεκτά, αυτή θα στηρίξουμε ψηφίζοντας τα νομοσχέδια στη Βουλή, χωρίς καρέκλες, χωρίς υπουργεία, χωρίς εξουσία».

Για το θέμα των συντάξεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προπαγανδίζει και παίζει με τις ζωές των συνταξιούχων προκειμένου να πιστωθεί πολιτικά οφέλη».

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε το θέμα πολύπλοκο και κατέθεσε την άποψη ότι για να μην κοπούν οι συντάξεις, πρέπει να γίνει τριετής προγραμματισμός μέχρι το 2021 και να βρεθούν ισοδύναμα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι δανειστές και να πειστούν ότι πρέπει να αλλάξει το μέτρο της μείωσης των συντάξεων. «Αυτό είναι πολύ δύσκολο και αυτό που πιθανόν θα γίνει είναι να κερδίσει η κυβέρνηση μια εξάμηνη παράταση» είπε.

loading...

1 thought on “Β. Λεβέντης για Σκοπιανό: Ο κ. Τσίπρας σκέφτεται να παραδώσει την «καυτή πατάτα» στον κ. Μητσοτάκη

  1. Στης Πρέσπες υπογράφτηκε το ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ και όχι η τελική συμφωνία γι αυτό την υπέγραψαν οι υπουργοί των εξωτερικών των 2 χωρών και όχι οι πρωθυπουργοί τους. Όντως το πιθανότερο σενάριο είναι η καυτή πατάτα του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ να δοθεί από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη. Το πιο πιθανό σενάριο. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τι σκοπεύει να κάνει;

Comments are closed.