ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ … Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!

Κάποιες φορές πρέπει να λέγονται αλήθειες κι ας πονάνε κάποιους γιατί έτσι μπορούμε (ίσως) να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Γι’αυτό θα γράψω για την απόλυτη εξαθλίωση των νεοελλήνων σε όλα,και γιατί θα έπρεπε ο καθένας απο εμάς να ντρέπεται γι αυτό που σήμερα λέγεται Ελλάδα.

Είμαστε ανάξιοι να λεγόμαστε απόγονοι των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πολλοί απο εμάς δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχουν κάνει οι προδότες πολιτικοί στην καταρημαγμένη και χιλιοπροδομένη Πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία παρόμοια περίπτωση εσχάτης προδοσίας από όλο το πολιτικό, στρατιωτικό, δικαστικό και ιερατικό σύστημα της χώρας.

Αλλά δεν υπάρχει και τέτοιος λαός που να απαξιώνει την ιστορία του, τον πολιτισμό του, την γλώσσα του και την πίστη του.

Ακόμα και σήμερα δυστυχώς οι Έλληνες βλασφημούν τον Χριστό και την Παναγία.Αυτό δεν το κάνουν ούτε οι βάρβαροι και απολίτιστοι.Τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα i-phone,η γκλαμουριά και διάφορα άλλα, δεν είναι πολιτισμός όπως νομίζουν κάποιοι.

Στρατηγοί εα,που αναλώνονται σε κειμενάκια και χαζο μηνύματα στο ιντερνετ,Στρατηγοί και διοικητές δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το ξεπούλημα της Πατρίδας,που κάνανε τον στρατό να είναι μόνο αγγαρείες,καψώνια και σκοπιές ενώ θα έπρεπε όλο το στράτευμα να είναι ειδικές δυνάμεις,γνώστες της ιστορίας και με βαθιά πίστη στον Θεό και στην Πατρίδα.

Ιερείς και φαρισαίοι,χάσατε το δρόμο σας και το ποίμνιό σας,αυτό που σας εμπιστεύθηκε ο Κύριος τρομάρα σας και κάνετε δημόσιες σχέσεις με όλους τους εχθρούς της Πίστης μας και της Πατρίδας μας για ίδιο όφελος.

Μας πήρανε την Μακεδονία μας,μας παίρνουν την Θράκη μας,μας παίρνουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ αλλά εμείς ταβέρνα καφέ σκυλάδικο και δεν βαριέσαι αδερφέ!!!

Ο Μέγας Αλέξανδρος,ο Λεωνίδας,ο Θεμιστοκλής,ο Κολοκοτρώνης,ο Νικηταράς,ο Παπαφλέσσας,ο Καποδίστριας,ο Μελάς και τόσοι άλλοι Άγιοι και αφανείς Ήρωες θα κοιτούν δακρυσμένοι την κατάντια μας!!

Αφήσαμε την χώρα μας στα χέρια του κάθε ανίκανου και αδίστακτου πολιτικού γιατι λέει θα μας βόλευε κάπου να τα ξύνουμε και να μας πληρώνουν,φτάνει να τον ψηφίσουμε,αυτόν και την υπόλοιπη συμμορία. Κανείς δεν κατάλαβε ότι αυτοί οι τύποι δούλευαν για τα συμφέροντα άλλων χωρών,και φωνάζαμε όλοι μαζι σαν τα ζώα: Ζήτω το πασοκ,ζήτω η νεα δημοκρατία,ζήτω το κκε, ζήτω, ζήτω, ζητω, η βλακεία μας και η διχόνοια μας.

Μας τα πήραν όλα κι εμείς μετράμε ακόμα ποσοστά κομμάτων μπάς και βγει η δική μας συμμορία και βουλεψ’κι του πειδί!!!

Κατακαημένε νεοΕλληνα,αν σε ενδιαφέρει για το παιδί που μεγαλώνεις, βγές το βράδυ στους δρόμους της Αθήνας και καμάρωσε την 13χρονη κόρη σου και τον 15χρονο υιό σου. Άκου την γλώσσα που μιλούν και φρίξε!! Οι μαϊμούδες έχουν πιο πλούσιο λεξιλόγιο.

Α,και κάτι τελευταίο,μην ακούτε τις μα@@@ίες που λένε κάποιοι πως μας ψεκάζουν με διάφορα δηλητήρια όπως αλουμίνιο βάριο κλπ, όχι,φάρμακο για την καράφλα είναι!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν σας κούρασα!

Ευγένιος Ξ.

loading...

10 thoughts on “ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ … Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!

  1. "Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές"
    Διονύσιος Σολωμός

    Οι θρησκείες χωρίζουν τους ανθρώπους.
    Οι Έλληνες δεν θα ζήσουν ποτέ καλά, για πολλούς λόγους. Ένας βασικός λόγος που βρίσκονται σ αυτή την κατάσταση είναι ότι στον εικοστό πρώτο αιώνα πολλοί πιστεύουν στα παραμύθια της Εκκλησίας, σε "θαύματα", προσκυνούν εικόνες, κόκκαλα, νεκροκεφαλές, ξύλα, ζώνες, ακόμα και……κάστανα !
    Δεν ξέρουν την πραγματική τους ιστορία , το μεγαλείο των προγόνων τους.

    Για την θρησκεία της "αγάπης" η γη είναι επίπεδη και ο ήλιος, η σελήνη και τα άστρα κάνουν κύκλους γύρο από την γη !

    Από τις “επιστημονικές” διδασκαλίες του Αγίου Κοσμά Αιτωλού, Χειρογραφο12, Λευκοπηγης, σελ.3:

    "Ο Ήλιος και το φεγγάρι και τα άστρα, είναι κολλημένα εις τον ουρανον και ο ουρανός γυρίζει μαζί με τον Ήλιον και όπου πηγαίνει ο Ήλιος γίνεται εκεί ημέρα."

    Για τους ρασοφόρους η γη είναι το κέντρο του κόσμου, έχει ηλικία μερικές χιλιάδες χρόνια !

    Υπάρχουν πολλές θρησκείες στον κόσμο, αλλά η μόνη αληθινή
    και σωστή θρησκεία είναι η χριστιανική "ορθό"δοξη !
    Όλες οι άλλες θρησκείες είναι "λαθό"δοξες !

    Δεν είναι όλοι οι ρασοφόροι κακοί.
    Βολεύονται όμως με τα χρήματα που παίρνουν, χωρίς να δουλεύουν, από τα "τυχερά". Έχουν φορολογικά και άλλα προνόμια. Οι μοναχοί του Αγίου Όρους απαλλάσσονται από την στρατιωτική θητεία.

    Στους ρασοφόρους αρέσει να είναι ο λαός αγράμματος. Αρέσει να σκύβουν να τους φιλούν το χέρι.
    Θέλουν είναι να μην αλλάξει ποτέ η κατάσταση αυτή.

    Ο ιουδαιοχριστιανισμός κατέστρεψε το θαύμα που λέγεται Αρχαία Ελλάδα, κυριάρχησε στον Κόσμο, οδήγησε την Ευρώπη στον μεσαίωνα, στην ιερά εξέταση, στα βασανιστήρια και δολοφονίες δια πυρός, στην εμφάνιση των ιουδαίων τραπεζιτών κομπιναδόρων.

  2. Ανώνυμος29 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:39 π.μ.
    TI ΜΑΝΙΑ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΜ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΗ και τα λοιπα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

    ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 97% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ??? ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ???
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ
    ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ 'Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΕ ΔΙΣ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ

    ΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ'', ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΜΗΔΕΝ''….ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!…..ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΕΙΤΕ!….ΓΙΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΠΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ”

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_8155.html#comment-form

  3. Μας θέλουν αμόρφωτους, ξεκομμένους από τους τρισένδοξους Προγόνους μας.

    Ο λόγος είναι ένας.
    Δεν θέλουν να μάθουμε το βαρύ όνομα που κουβαλάμε και το πόσο "λίγοι", είναι αυτοί.

  4. **************************************************
    Υπάρχουν υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης οι οποίοι υπονομεύουν
    το Έθνος και
    την Ορθοδοξία.
    Για να πετύχουν τον σκοπό τους προσποιούνται ότι τάχα είναι Έλληνες, ότι υπερασπίζονται τάχα τον ελληνικό πολιτισμό, τον οποίο αγνοούν, και ότι τάχα εναντιώνονται στον ιουδαϊσμό.
    Έχουν φτάσει στο σημείο να θέλουν να μας πείσουν ότι εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε Έλληνες, αλλά Εβραίοι.
    *******************************************

  5. ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΜΑΣ…!!!

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ,10 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!!

    ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΑ 200 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΦΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

  6. ΒΛΕΠΩ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ….

    ΜΗΔΕΝ ΕΛΕΟΣ ΑΥΡΙΟ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ,,ΕΙΣΤΕ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ….

    ΟΙ ΕΛΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ…

  7. ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΑΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
    ΑΣΤΟ ΔΕΜ ΜΑΣΑΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Στην αναίρεση της απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/2013), η οποία είχε δεχθεί ότι ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δις δολαρίων προχώρησε επιτέλους η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.
    Οι αρεοπαγίτες με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή τους έκαναν δεκτή σχετική αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευσταθίας Σπυροπούλου και αναίρεσαν υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείο Αθηνών κρίνοντας ότι δεν έχει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναίρεση υπέρ του νόμου δεν έχει καμία έννομη συνέπεια για τον Αρτέμη Σώρρα. Δηλαδή δεν παραπέμπεται σε νέα δίκη, αλλά πλέον δεν μπορεί να επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση καθώς είναι σαν να μην υπάρχει. Με την εν λόγω απόφαση άλλωστε, η οποία είχε προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας είχε καταφέρει να αθωωθεί για το αδίκημα διασποράς ψευδών ειδήσεων.
    Ειδικότερα, η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, ενώ δεν αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και πού ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά. Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%.
    Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    """"""""" ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ """"""""""

  8. ΕΣΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ.
    ΚΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ.

  9. ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΔΙΕΛΥΘΗ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ' ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ.
    ΣΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΚΑΜΙΑ 50ΡΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ.

  10. Το προφίλ Πατεράκης γι' αυτόν που το χειρίζεται είναι πλαστό .Πίσω του κρύβεται άλλο πρόσωπο που όπως λέγεται θα προσφύγει στο παγκόσμιο δικαστήριο για να τιμωρήσει τους Εβραίους γιατί τους θεωρεί υπεύθυνους για τη σφαγή των Ελλήνων που διέπραξαν οι Τούρκοι στη Μικρά Ασία και για την προφυλάκιση του Σώρρα ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΚΡΥΒΌΜΕΝΟ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΠΑΤΕΡΆΚΗΣ οι Εβραιοι φταίνε για τις δύο αυτές πράξεις αναμένωμεν τις αποφάσεις της δίκης .

    Αλλά ας γελάσωμε προκαταβολικά με διαρκή γέλωτα

    αχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα αααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.