Αποσύρεται από την εγχώρια πολιτική ο Μεϊμαράκης. Επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη ..

 Την οδό της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, επιλέγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφασίζοντας να λειτουργήσει για άλλη μια φορά ως “στρατιώτης” της Νέας Δημοκρατίας, και να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών του 2019, ως επικεφαλής του “γαλάζιου” ευρωψηφοδελτίου.

Ο μεγάλος ηττημένος της εσωκομματικής αναμέτρησης του 2016, όταν ηττήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με 52%-48% στη μάχη για την ηγεσία του κόμματος που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, αντιθέτως, βοήθησε, με τις δικές του δυνάμεις, να αποφευχθούν εσωτερικές εντάσεις, αυτά τα 2 1/2 χρόνια.

Εδώ και μήνες κυκλοφορούσαν φήμες περί πρόθεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον στείλει στις Βρυξέλλες, φήμες που φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Σήμερα, η Χριστίνα Κοραή έγραψε στο newpost.gr σχετικό θέμα, το οποίο επιβεβαιώθηκε από την πλευρά της σημερινής ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πραγματοποίησαν συνάντηση χθες Τρίτη, και έδωσαν τα χέρια.

Έτσι, ο πρώην, μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος, πρώην Πρόεδρος της Βουλής, τέως υπουργός και επί δεκαετίες βουλευτής της Β’ Αθηνών, εγκαταλείπει την εσωτερική πολιτική σκηνή, και μεταναστεύει στις Βρυξέλλες.

Η απόσυρση Μεϊμαράκη διευκολύνει τους σχεδιασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη να προωθήσει “νέο αίμα” στη Β’ Αθηνών, η οποία έγινε ακόμη πιο δύσκολη, μετά το “σπάσιμό” της.

loading...

1 thought on “Αποσύρεται από την εγχώρια πολιτική ο Μεϊμαράκης. Επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

  1. (Την οδό της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, επιλέγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφασίζοντας να λειτουργήσει για άλλη μια φορά ως “στρατιώτης” της Νέας Δημοκρατίας, και να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών του 2019, ως επικεφαλής του “γαλάζιου” ευρωψηφοδελτίου…)

    ΝΤΟΡΟΒΑΓΓΕΛΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ( ΤΟ 1977) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΘΥΡΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

    Πρώην υποταχτικέ της Μητσοτακοκρατίας ξέρεις πόσοι οπαδοί, φίλοι και συναγωνιστές της όσιας οικογενείας έχουν ξεπεταχτεί, ως καμένοι, αφού πρώτα τους άρμεξαν και τους ξεζούμισαν ολοκληρωτικά ;

    Είναι ιστορικά εξακριβωμένο ,πως οποίος κάνει κολεγιά ,η συμμαχία, η συμμορία , με την φαμίλια του εφιάλτη της Δημοκρατίας Μητσό-Ντορά-Κούλα την έχει βάψει…

    “μηδένα προ του τέλους μακάριζε”.(Σόλων)

    Είναι καιρός, οι πολίτες, να δείξουν στις επόμενες εκλογές την πόρτα εξόδου της πολιτικής σε πολλούς από τους τους γνωστούς σφουγγοκωλάριους των πολιτικών τζακιών, ανοίγοντας το δρόμο στους ικανούς και όχι στους υποτακτικούς…

    Η πολιτική δεν έχει πλέον χώρο για κενόδοξους, άπληστους και αχόρταγους.

    Η ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ KAI ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ OΛΟΙ ΜΙΖΑΡΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ …

Comments are closed.