Με αφορμή την σημερινή προσπάθεια «εξιλέωσης» των κατοχικών κομμάτων

Με αφορμή την σημερινή προσπάθεια «εξιλέωσης» των κατοχικών κομμάτων, του κατ ευφημισμό εφ όσον είναι κατοχικά «δημοκρατικού» τόξου», στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ της τρομοκρατίας «του μη και χάσουμε την κατοχική μας δημοκρατία» από τη Χρυσή Αυγή

Κύριοι Βουλευτές,

Η Ελλάδα, κατά τους πλέον ειδικούς Καθηγητές, βρίσκεται υπό την μπότα του χειρότερου νεοταξικού νεοναζιστικού φασισμού.

Του αριστερόστροφου που ταυτίζεται απόλυτα με τον δεξιόστροφο. Με τον πρόεδρο μας, καλά να ‘ναι ο άνθρωπος, να αγωνίζεται να σώσει την υπό τον νεοναζιστικό φασισμό ΕΕ από την «άκρα δεξιά, στα όρια του ναζισμού», ως λέει πλέον καθημερινά.

Με αφορμή την σημερινή προσπάθεια «εξιλέωσης» των κατοχικών κομμάτων, του κατ ευφημισμό εφ όσον είναι κατοχικά «δημοκρατικού» τόξου», στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ της τρομοκρατίας «του μη και χάσουμε την κατοχική μας δημοκρατία» από τη Χρυσή Αυγή, αντί οποιουδήποτε άλλου, και επειδή η μνήμη με την πάροδο του χρόνου, εξασθενεί καμιά φορά ηθελημένα, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω τα κατωτέρω παλαιά αποσταλέντα για το θέμα αυτό.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ׃ “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ…..”

Β. ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;; ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;;

Γ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. «Προκλητική συνάθροιση της Χρυσής Αυγής». Που είχε συνάθροιση στη μνήμη των δύο δολοφονηθέντων από στυγερούς δολοφόνους νέους μας. Σκέτη κατοχική αηδία ο κατοχικός μνημονιακός απαράδεκτος αυτό τίτλος.

Δ. Θέμα Χρυσής Αυγής και αντιδράσεις κομμάτων. Ένα τεράστιο θέμα προσπαθούν να το μετατρέψουν σε Γκαιμπελική προπαγάνδα.

Ε. Και σαφώς θα ψηφίσει την άρση, άπαν το «δημοκρατικό τόξο

ΣΤ. ΚΟΥΓΙΑΣ:EKΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜA

Ζ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΤΟ “ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΓΛΗΜΑ” !!!

Ευριπίδης Μπίλλης

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ׃ “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ…..”

https://www.youtube.com/watch?v=EfSlEigqrVQ

Β. ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;; ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;;

From: EVRIS [mailto:[email protected]] Sent: Wednesday, February 26, 2014 12:13 AM Subject: ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;; ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;;

Όποιος κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα έχει υποδουλωθεί στο χειρότερο είδος φασισμού αυτό της Νέας Τάξης, απλά ταυτίζεται με αυτήν.

Ούτε, όπως φαίνεται από το 2ο κατωτέρω η Νέα Τάξη της ΕΕ έχει καμία επιφύλαξη έναντι οποιουδήποτε άκρως ακροδεξιού πραγματικού Ναζιστή, φτάνει να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της.

Γιατί τότε τόσον μένος εναντίον της Χρυσής Αυγής, με φυλακίσεις χωρίς δίκες ή με όσα περιγράφει κατωτέρω ο κ. Κούγιας ;;

Απλά γιατί από τη Χρυσή Αυγή κινδυνεύουν τα εν Ελλάδι συμφέροντα της φασιστικής Νέας Τάξης που υποδούλωσε την Ελλάδα με όλα τα γνωστά.

Δηλαδή φοβούνται ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει κυβέρνηση;; Προφανώς όχι.

Εκείνο που φοβούνται είναι ότι αν μετάσχει σε εκλογές η Χρυσή Αυγή και πάρει αυξημένο ποσοστό τότε ο κ. Σαμαράς θα έχει πολύ χαμηλό ποσοστό (όπως του αξίζει) και δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί με άλλους που όλοι φανταζόμαστε (όχι βέβαια με το ΠΑΣΟΚ ή τους πενήντα ή τη Δράση ή την Ελιά ή δεν ξέρω τι άλλο).

Θέλουν δηλαδή να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα (όχι πιστεύω όλος ο ΣΥΡΙΖΑ) να συνεργαστεί με τον κ. Σαμαρά, και άλλους (της ΔΗΜΑΡ, της Δράσης, και της Ελιάς) αν πράγμα απίθανο εκλεγούν, για να κάνει κυβέρνηση.

Αν όμως ο κ. Σαμαράς λόγω Χρυσής Αυγής πέσει σε μονοψήφιο πχ νούμερο και οι ΑΝΕΛ, όπως δείχνουν ότι τους αξίζει ανέβουν, τότε η κυβέρνηση θα σχηματιστεί από ΣΥΡΙΖΑ (πατριωτικό), από ΑΝΕΛ, από Νικολόπουλο και άλλους πατριώτες από όλα τα κόμματα.

Καλό βέβαια θα ήταν ο κ. Πολύδωρας που έδειξε ότι αξίζει, να συνεργαζόταν με τον κ. Νικολόπουλο.

Ευριπίδης Μπίλλης

Γ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. «Προκλητική συνάθροιση της Χρυσής Αυγής». Που είχε συνάθροιση στη μνήμη των δύο δολοφονηθέντων από στυγερούς δολοφόνους νέους μας. Σκέτη κατοχική αηδία ο κατοχικός μνημονιακός απαράδεκτος αυτό τίτλος.

From: Euripides Billis [mailto:[email protected]] Sent: Sunday, November 2, 2014 12:19 PM

Subject: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Κύριοι Βουλευτές,

Τίτλος κάτω από την είδηση χθες σε μνημονιακά κατευθυνόμενο Μέγα τηλεοπτικό κανάλι.

«Προκλητική συνάθροιση της Χρυσής Αυγής».

Που είχε συνάθροιση στη μνήμη των δύο δολοφονηθέντων από στυγερούς δολοφόνους νέους μας.

Σκέτη κατοχική αηδία ο κατοχικός μνημονιακός απαράδεκτος αυτό τίτλος.

Όπως και η άλλη συνάθροιση «αντιπερισπασμού» για την περίπτωση αυτή.

Που δεν γνωρίζω αν πίσω από αυτήν βρίσκεται το κόμμα του «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει».

Όχι προς Θεού, το σύνθημα αυτό για τον παρόντα υπαρκτό νεοταξικό φασισμό.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/11/01/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AE/

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UPEYl7zf2KM

Ευριπίδης Μπίλλης

Δ. Θέμα Χρυσής Αυγής και αντιδράσεις κομμάτων. Ένα τεράστιο θέμα προσπαθούν να το μετατρέψουν σε Γκαιμπελική προπαγάνδα.

From: EVRIS [mailto:[email protected]] Sent: Friday, April 4, 2014 11:41 AM
Subject: Θέμα Χρυσής Αυγής και αντιδράσεις κομμάτων. Ένα τεράστιο θέμα προσπαθούν να το μετατρέψουν σε Γκαιμπελική προπαγάνδα.

Κύριοι Βουλευτές,

Ένα τεράστιο θέμα προσπαθούν να το μετατρέψουν σε Γκαιμπελική προπαγάνδα.

Πρώτη παρατήρηση:

· Ότι και να λένε αναμένεται σύντομα κάθαρση, ότι και να κάνει η «μαμά» Μέρκελ του Σαμαρά που έρχεται να τον υποστηρίξει για να συνεχίσει τη δολοφονία μας.

· Όσοι πατριώτες απέμειναν στη ΝΔ πρέπει να καθαιρέσουν άμεσα τον Σαμαρά για να μην χρησιμοποιήσει την προκήρυξη εκλογών και τη λίστα για να τους εκβιάσει διαλύσει τελικά την παράταξη τους.

· Εκλογές πρέπει να γίνουν με ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και Πρόεδρο της ΝΔ.

· Ο Σαμαράς πρέπει να λογοδοτήσει και θα λογοδοτήσει, στην Ελληνική δικαιοσύνη

Παρατηρώ ότι τόσον η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όσον και η παρεούλα του αποδειχθέντα από της ίδρυσης του Ελληνικού κράτους, η λέξη χειρότερου είναι φτωχή, για να περιγράψει τον μάγκα, δηλωσία, υπηρέτη του Στουρνάρα και της τρόικας ούτε καν γκασουλάιτερ πρωθυπουργό.

Έτσι πρώτα η ηγετική ομάδα – παρεούλα του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι κρυφονεοταξικοί ινστρούκτορες της προπαγάνδας του, αντί να καταδικάσουν απερίφραστα τις αποδειχθείσες πλέον πολιτικές διώξεις προσπαθούν να αποκομίσουν οφέλη, όχι από την ουσία του γεγονότος που δεν το καταδικάζουν.

· Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ (της παρεούλας της ηγετικής ινστρουκτορικής ομάδας), το θέμα είναι ότι αποδείχθηκαν διασυνδέσεις ΝΔ και Χρυσής Αυγής.

· Τίποτε άλλο, για την ηγετική επαναλαμβάνω προπαγάνδα του.

· Δηλαδή δεν είναι θέμα γι’ αυτούς επιπλέον κατάργησης της Δημοκρατίας μας και του Συντάγματος και όπως από την αρχή τόνισαν διαπρεπείς νομικοί απαράδεκτων κατοχικών και κατόπιν εντολών πολιτικών διώξεων.

· Ιδέ δηλώσεις του εμετικού «σοσιαλιστή» Σβόμποντα της ΕΕ που κατάπιε την κάμηλο των Ναζιστών της Ουκρανίας.

Η άνευ ίχνους αιδούς αντίδραση της Σαμαρικής ΝΔ είναι εξ’ ίσου γελοία.

· Φταίει ο Μπρατάκος και όχι ο Σαμαράς κτλ., για την ουσία των αποκαλυφθέντων πολιτικών διώξεων.

Γελοίες επίσης, του αποδεχόμενου με τις δηλώσεις του τον υπάρχοντα κατοχικό φασισμό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα. Που επάξια τώρα θα τον εντάξει στο «δημοκρατικό του Τόξο», ο Χρύσανθος. Αν και από τις δηλώσεις του φαίνεται ότι πάντα ήταν εντεταγμένος.

Είπε ο κ. Κουτσούμπας του «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει».

Προς Θεού όχι του παρόντα «δημοκρατικού φασισμού» που δολοφονεί τον Ελληνισμό.

Είπε ο έχων διεθνιστική θεώρηση, ταυτόσιμη με την νεοταξική (πλην λεπτομερειών) κ. Κουτσούμπας:

· ….ο κ. Κουτσούμπας του ΚΚΕ κατακεραυνώνει τον Μπαλτάκο ως ……. αντικομμουνιστη, παρεΐτσα χρυσαυγιτων κλπ, αφήνοντας στο απυρόβλητο την υπόλοιπη κυβέρνηση για το θέμα! “Δεν έπρεπε να βρίσκεται στην κυβέρνηση” τόνισε… Ενώ η υπόλοιπη κυβέρνηση ορθώς βρίσκεται, ε κύριε Κουτσούμπα;(http://olympia.gr/2014/04/03/%cf%84%cf%83%ce%af%cf%81%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%8d/ ).

Ντροπή σου «δημοκράταρε» κ. Κουτσούμπα.

Ότι και να λένε αναμένεται σύντομα κάθαρση, ότι και να κάνει η «μαμά» Μέρκελ του Σαμαρά που έρχεται να τον υποστηρίξει για να συνεχίσει τη δολοφονία μας.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Ε. Και σαφώς θα ψηφίσει την άρση, άπαν το δημοκρατικό τόξο

From: EVRIS [mailto:[email protected]] Sent: Wednesday, June 4, 2014 10:07 A Subject: Και σαφώς θα ψηφίσει την άρση, άπαν το δημοκρατικό τόξο

«Και σαφώς θα ψηφίσει την άρση, άπαν το δημοκρατικό τόξο ήτοι ΝΔ Σαμαρά, Ελιά ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ της χανούμ (κυρία τούρκικα) Ρεπούση, ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη και από το κατά μεγάλη ανοχή αποδεχτό προς το παρόν στο «δημοκρατικό» νεοταξικό τόξο, το ΚΚΕ του κ. Κουτσούμπα.

Οι ΑΝΕΛ σήμερα δίδουν εξετάσεις δημοκρατικότητας. Και το επιχείρημα ότι δεν είναι δικαστές αποτελεί τακτική Πόντιου Πιλάτου.

Όλοι θα πρέπει να θυμηθούν σε ποιες περιπτώσεις η βουλή αρνήθηκε να άρει ασυλία και σε πόσες και ποιες την ήρε. Όλα τα άλλα πιθανόν προέρχονται από την προϊσταμένη αρχή του δημοκρατικού τόξου»

Κύριοι Βουλευτές,

Σήμερα η Βουλή καλείται να ψηφίσει την άρση ασυλίας του αρχηγού και άλλων στελεχών του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Μετά από πολύμηνη κράτηση τους με το γνωστό αυτόφωρο (θα σταλεί ξεχωριστά).

Και σαφώς θα ψηφίσει την άρση, άπαν το δημοκρατικό τόξο ήτοι ΝΔ Σαμαρά, Ελιά ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ της χανούμ (κυρία τούρκικα) Ρεπούση, ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη και από το κατά μεγάλη ανοχή αποδεχτό προς το παρόν στο «δημοκρατικό» νεοταξικό τόξο, το ΚΚΕ του κ. Κουτσούμπα.

Το ΚΚΕ θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια υπερασπιζόμενο την ανύπαρκτη φασιστική μνημονιακή δημοκρατία μας από τον μελλοντικό κίνδυνο κατάλυσης της, κατά τη γνώμη του, από τη Χρυσή Αυγή. Που ειρήσθω εν παρόδω έχει καταστατικό εγκεκριμένο νόμιμα.

Ένας επιπλέον λόγος που το ΚΚΕ του κ. Κουτσούμπα θα ψηφίσει την άρση της ασυλίας της Χρυσής Αυγής, είναι προφανώς και για να μην μπει στον κόπο να εφαρμόσει το «νόμιμο» εμφυλιοτικό του σύνθημα, «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει».

Που βέβαια το κατά μεγάλη «ανοχή» ανήκων στο δημοκρατικό τόξο ΚΚΕ επ’ ουδενί χρησιμοποιεί με ανοχή των πάντων, παρόμοια εμπρηστικά συνθήματα για τον υπαρκτό γερμανικό φασισμό.

Ούτε και άλλα εναντίον της πραγματικής κατοχής, κρίνοντας μόνον τα εξοντωτικά μέτρα. Και όχι την φασιστική υποδούλωση του Ελληνισμού, που δείχνει να την αποδέχεται με το γενικό του μόνβον νσύνθημα εξ΄λοδου από την ΕΕ.

Οι ΑΝΕΛ σήμερα δίδουν εξετάσεις δημοκρατικότητας. Και το επιχείρημα ότι δεν είναι δικαστές αποτελεί τακτική Πόντιου Πιλάτου.

Όλοι θα πρέπει να θυμηθούν σε ποιες περιπτώσεις η βουλή αρνήθηκε να άρει ασυλία και σε πόσες και ποιες την ήρε. Όλα τα άλλα πιθανόν προέρχονται από την προϊσταμένη αρχή του δημοκρατικού τόξου.

Για το αυτόφωρο σας θυμίζω την κατωτέρω νομική ανάλυση του θέματος ώστε να γίνει κατανοητό (αν και είναι πλήρως κατανοητό από όλους τους Βουλευτές) το αυτόφωρο αυτό.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

ΣΤ. ΚΟΥΓΙΑΣ:EKΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜA

Α.Κούγιας: “Έκθεση ιδεών κωμικού περιεχομένου το πόρισμα για Χ.Α.”

http://www.youtube.com/watch?v=4e2_MHVd6GU

Υπάρχει μεθόδευση που δεν έγινε ούτε επί χούντας. Λέει ο κ. Κούγιας !!!!!

Υπάρχει μεθόδευση που δεν έγινε ούτε επί χούντας. Λέει ο κ. Κούγιας !!!!!

Κούγιας: Μεθοδεύεις, εκβιασμοί και ποινικοί ψευδομάρτυρες

https://www.youtube.com/watch?v=KUDLbTLqEy4

Ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας,

Μύδροι και από Α.Κουγιά για τις κατηγορίες κατά ΧΑ: “Δεν υπάρχουν στοιχεία”

Νεοναζιστής διορίστηκε Γενικός Εισαγγελέας στην Ουκρανία!

Ο μεταβατικός “πρόεδρος” της Ουκρανίας Τουρτσίνοφ όρισε τον προερχόμενο από το νεοναζιστικό κόμμα Δεξιός Τομέας, τον Ι.Μανίτσκι γενικό εισαγγελέα της χώρας!…

Ζ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΤΟ “ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΓΛΗΜΑ” !!!!!!
From: Ευριπίδης Μπίλλης [mailto:[email protected]] Sent: Sunday, September 29, 2013 11:18 PM To: ‘Hellenic Professors and PhDs Electronic Forum’ Subject: ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΤΟ “ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΓΛΗΜΑ” !!!!!!

Η τραγική μνημονιακή εξοντωτική κατάσταση των Ελλήνων μας έκανε και «οικονομολόγους» και «νομικούς», λόγω και των άπειρων παπαγαλακίων για τα θέματα αυτά που καθημερινά προσπαθούν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Έτσι χωρίς να είμαι νομικός θεώρησα για λόγους δημοκρατίας και συνταγματικής τάξης χρέος μου, χωρίς να πρόσκειμαι στο κόμμα της Χρυσής Αυγής , να διερευνήσω το νομικό πλαίσιο σύλληψης ενός αρχηγού κόμματος της Ελληνικής Βουλής, βουλευτών κτλ.

Χάριν στο διαδίκτυο επισημαίνω και θέτω στην κρίση σας τα κατωτέρω.

1. Το άρθρο 62 του Ελληνικού συντάγματος στην παράγραφο 1 αναφέρει:

«Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται, ούτε συλλαμβάνεται, ούτε φυλακίζεται ….

2. Στο ίδιο άρθρο 62 του συντάγματος μας (που ως γνωστόν έχει ποικιλοτρόπως μνημονιακά κτλ κουρελιαστεί) και στην παράγραφο 4 αναφέρεται:

«Δεν απαιτείται άδεια της βουλής για αυτόφωρα κακουργήματα ..

3. Ο νόμος 2928/2001 δεν δίνει κανένα ορισμό ούτε καν έμμεσο για τη νομική έννοια της τρομοκρατικής ή εγκληματικής οργάνωσης (Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,http://eagainst.com/articles/%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5/

4. Το άρθρο 187 του ποινικού κώδικα περί σύναψης εγκληματικής οργάνωσης καθορίζει επακριβώς και ονομάζει τα εγκλήματα μιας Εγκληματικής οργάνωσης που τιμωρούνται με κάθειρξη 10 ετών (http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/T-POIN-PAP_1.pdf ). Από αυτά μόνον το 299 που αναφέρεται σε ανθρωποκτονία με πρόθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη Χρυσή Αυγή εάν βέβαια αποδειχθεί δικαστικά ότι αυτή υπήρξε.

5. Η Οργάνωση Χρυσή Αυγή υπάρχει ως γνωστόν από το 1987 και ο όψιμος χαρακτηρισμός της ως «εγκληματικής οργάνωσης» που δεν ορίζεται νομικά σύμφωνα με το ανωτέρω 3 μάλλον δεν μπορεί να αιτιολογηθεί.

6. Ακόμα και αν θεωρηθεί εγκληματική οργάνωση αυτή που διαπράττει τα εγκλήματα του ανωτέρω άρθρου 187 του ποινικού κώδικα, πράγμα μάλλον όχι ορθό νομικά, το μόνον αδίκημα από τα αναφερόμενα στο άρθρο αυτό που θα «αιτιολογούσε» έστω σε εισαγωγικά το χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση είναι το 299 για ανθρωποκτονία με πρόθεση, εφ’ όσον αυτό αποδειχθεί.

7. Δηλαδή θα πρέπει να αποδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή ως κόμμα ή οργάνωση συνεδριάσασα δια των κυρίων οργάνων της προέβη σε εντολή δολοφονίας από πρόθεση κτλ . Δεν αξίζει νομίζω αυτό λογική περαιτέρω ανάλυση.

8. «Τα εγκλήματα διακρίνονται με βάση τη νομική εμφάνιση της πράξεως. Μεταξύ άλλων διαχωρισμών είναι και ο διαχωρισμός των εγκλημάτων σε διαρκή και στιγμιαία. Ειδικότερα: http://www.provataslaw.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1

Α. Στιγμιαία ονομάζονται τα εγκλήματα, τα οποία πραγματώνονται σε μία μοναδική χρονική στιγμή. Ο άδικος χαρακτήρας των στιγμιαίων εγκλημάτων, αφορά σε συμπεριφορά η οποία λαμβάνει χώρα σε μία χρονική στιγμή. Οι πλειοψηφία των εγκλημάτων αφορά σε στιγμιαία εγκλήματα (π.χ. ανθρωποκτονία 299 ΠΚ, κλοπή 372 ΠΚ, Σωματική βλάβη 308 ΠΚ κ.λπ.)

Β. Διαρκή ονομάζονται τα εγκλήματα, η πραγμάτωση των οποίων μπορεί να παραταθεί και να διαρκέσει όσο επιθυμεί ο δράστης, ο οποίος έχει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε στιγμή να επαναφέρει τα πράγματα στην προηγούμενη – νόμιμη κατάστασή τους. Στα διαρκή εγκλήματα μετά την παράνομη πράξη (θετική ενέργεια) υπάρχει και μία παράλειψη, (ως συνέχεια της θετικής ενέργειας), η οποία συντηρεί την παράνομη κατάσταση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα διαρκών εγκλημάτων είναι η Σύσταση και συμμορία (187 ΠΚ) και η Απαγωγή (327 και 328 ΠΚ).

Τα στιγμιαία και τα διαρκή εγκλήματα σχετίζονται αποκλειστικά με την πράξη και τη διάρκεια αυτής και όχι με τα αποτελέσματα της».

Από τα ανωτέρω συμπεραίνεται ότι ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως Εγκληματικής Οργάνωσης έχει πλήν των άλλων αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται η κατηγορία της εκ προθέσεως δολοφονίας (για την οποίαν μόνο μπορεί να κατηγορηθεί ως «εγκληματική Οργάνωση» σύμφωνα με το 187 του ποινικού κώδικα) ως διαρκής και συνεπώς το «αδίκημα» της να θεωρείται αυτόφωρο ώστε να είναι δυνατές οι συλλήψεις που έγιναν και με τον τρόπο που έγιναν.

Συμπέρασμα υπάρχουν νομικά συμπεράσματα :

– Ο χαρακτηρισμού της Χρυσής Αυγής που λειτουργεί από το 1987 και που σήμερα είναι με βάση το σύνταγμα μας νόμιμο κόμμα, ως εγκληματικής Οργάνωσης, μάλλον πάσχει με βάση τα ανωτέρω νομικά.

– Μετά τον ίσως όχι νομικά θεμελιωμένο σύμφωνα με τα ανωτέρω χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ωςΕγκληματικής Οργάνωσης, κανένα έγκλημα από τα αναφερόμενα στο ανωτέρω άρθρο 187 του ποινικού κώδικα δεν μπορεί να αιτιολογήσει τις συλλήψεις που έγιναν. Μόνον η ανθρωποκτονία από πρόθεση αν αποδειχθεί δικαστικά και αν αποδειχθεί νόμιμος ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως Εγκληματικής Οργάνωσης.

– Και επειδή αυτά ίσως καταπέσουν στη δίκαιη δίκη που υποσχέθηκε ο υπουργός κ. Αθανασίου (άγνωστονόμως πότε θα γίνει) μέχρι τότε η Χρυσή Αυγή θα θεωρείται και νόμιμο κόμμα και ταυτόχρονα εγκληματική οργάνωση. Οπότε με βάση το άρθρο 1 του ανωτέρω 187 ποινικού κώδικα όποιος μετέχει ή εντάσσεται στο νομιμο κόμμα της Χρυσής Αυγής που θεωρείται και εγκληματική οργάνωση τιμωρείται με 10 χρόνια φυλάκιση.

– Συνεπώς, κατά τα ανωτέρω, θα πρέπει άμεσα να φυλακιστούν όλα τα μέλη και όποιος μετέχει χωρίς να έχει ενταχθεί σε αυτήν, στα της Χρυσής Αυγής

Αν τα ανωτέρω ευσταθούν τότε φαίνεται να καταργείται η εναπομένουσα δημοκρατία μας και με την κατάργηση της δεν αντιμετωπίζεται ούτε η υπάρχουσα γερμανική κατακτητική τροϊκανή «υπερδημοκρτία» ούτε ο τυχόν μελλοντικός φασισμός της Χρυσής Αυγής ή άλλος.

Ταυτόχρονα και επειδή οι φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διατηρούν τη βουλευτική τους ιδιότητα, θα μεταβαίνουν, σύμφωνα με αναφερθέντα στη τηλεόραση, υπό συνοδεία και ίσως με χειροπέδες στη Βουλή των Ελλήνων για να ψηφίσουν

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής

loading...

3 thoughts on “Με αφορμή την σημερινή προσπάθεια «εξιλέωσης» των κατοχικών κομμάτων

  1. Δυστυχώς είναι τόσο δυνατή και αδιάλειπτη η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης, ώστε δεν αφήνει τον πολίτη να σκεφθεί και να δει την αλήθεια.

  2. Ό,τι ψέμα κι αν ειπωθεί για τη Χρυσή Αυγή η πλειονότητα θα το πιστέψει, γιατί έχει συνηθίσει να υπακούει στα μηνύματα που εκπέμπουν τα περισσότερα μέσα πληροφόρησης.

  3. Τα πατριωτικά κόμματα υπερασπίζονται το Έθνος και τις αξίες του.
    Η Παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να διαλύσει τα Έθνη.
    Άρα η σύγκρουση πατριωτισμού και παγκοσμιοποίησης είναι αναπόφευκτη.

Comments are closed.