Η στιχουργός Εύη Δρούτσα εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η γνωστή και από τη συμμετοχή της σε talent shows σε Ελλάδα και Κύπρο, στιχουργός Εύη Δρούτσα εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «Μετά από συνάντηση με το Γραμματέα των ΑΝΕΛ Ευθύμιο Δρόσο εντάσσεται και στηρίζει ενεργά την προσπάθεια του Κινήματος και του Πάνου Καμμένου η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γιάννης Μοίρας, ο Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Κίγκας, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Τάκης Τσιλιμίγκρας και το στέλεχος του Κινήματος Βένια Τσιλιμίγκρα».

loading...

4 thoughts on “Η στιχουργός Εύη Δρούτσα εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  2. ΑΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ…ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΕ ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟ ΝΤΥΝΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΚΟΛΟΜΠΟΣ ΠΑΠΑ ΜΑΣΤΡΟΥΧΑΛΟΣ ΣΕ ΕΙΔΕ ΜΠΑΝΙΚΟ ΜΠΑΝΙΚΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΤΡΟΦΑΝΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΑΛΗΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΛΑΝΙΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΛΑΝΙΕΡΑ!!!!
    ΚΑΚΕ ΠΑΠΑ-ΜΑΣΤΡΟΥΧΑΛΕ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ

  3. Το θετικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι οι θρησκόπληκτοι μας δείχνουν το ήθος τους,
    ένα ήθος, ένα σύμπλεγμα από ομοφυλικές σχέσεις, χυδαιολογία και ρουφιανιά.
    Χέζω στο στόμα του χριστού και της καριόλας μαρίας, εβραιοδουλοι,
    ανθέλληνες γενίτσαροι, ουστ ρε!

Comments are closed.