Λουτσέσκου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ μην ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …κατάλαβες μαλάκα ξεβράκωτε ρουμάνε ;;;

Νέα αισχρή πρόκληση Λουτσέσκου!

«Μόνο στη Γερμανία του Χίλτερ, όσα έγιναν στην Ελλάδα», δήλωσε ο προκλητικός Ρουμάνος ξεφτιλίζοντας ξανά τη χώρα μας υπό την ανοχή των Αρχών


Τα όρια τα έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως συνεχίζει, όχι μόνο να προκαλεί την κοινή λογική, αλλά να ξεφτιλίζει την χώρα μας, ακόμα περισσότερο, στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει ξανά όσα έγιναν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την Γερμανία του Χίλτερ! Είχε ξαναπει το ίδιο σε συνέντευξή του το καλοκαίρι. Τότε δεν ασχολήθηκε κανείς. Το λέει και τώρα… Θα ασχοληθεί άραγε κάποιος από τις Αρχές αυτή τη φορά με τον Ρουμάνο; Πρόκειται για μία δημόσια δήλωση, πρόκειται για βαρύτατους και ντροπιαστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος της χώρας μας, που πρέπει να ασχοληθεί όχι μόνο η αθλητική, αλλά και η ποινική δικαιοσύνη.

loading...

20 thoughts on “Λουτσέσκου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ μην ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …κατάλαβες μαλάκα ξεβράκωτε ρουμάνε ;;;

  1. ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ? ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ,ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ? ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ! ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ! ΨΟΦΙΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ , ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΟΛΟΠΑΙΔΑ !

  2. σύρζα η περιτομή δικαιοσύνης των υπερούσιων…

    Κωνσταντινέας προς Τοροσίδη οσφπ: «Πάμε παιχταρά μου!»

  3. Ξεβράκβτος ο Ρουμάνος ! με δανεικό βρακί ο ελληναράς που πονάει την Ελλάδα αλλά κλέβει το δγμόσιο !δηλώνει πούστης με ψυχολογικά προβλήματα γιά να μη πάει φανάρος ,δηλώνει μακεδονομάχος και ψηφίζει προδότες , κλπ κλπ Βρε δεν πηδιέστε που σας πειραξε ο ρουμανος κι όχι η αλήθεια κι η μαλακία που σας δέρνει .

  4. δυόμισι τόννοι ηρωίνη
    κι οκτώ νεκροί
    τον ΠΑΟΚ κυνηγάτε
    για ένα κομμάτι χαρτί

    Πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, χάρτινη2014 ντροπιάζεις όλη την προσφυγιά
    Γαβροβάζελοι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε στη νέα Φιλαδέλφεια
    Tο όπλο στην Τούμπα ήταν μαγικό και έκανε την ΑΕΚ Ολυμπιακό
    ήρθαν οι λαθρέμποροι από τη Νίκαια να μας μάθουν τί ειναι οφσάϊντ
    caer esta permitido levantarse es obligatorio

  5. ΑΡΔ χατζηαβάτη του ΠΟΚ Μην Ξαναπιάσεις Στο Βρωμόστομά Σου τον Λουτσέσκου Μην Ξαναπιάσεις Στο Βρωμόστομά Σου ΤΟΝ ΠΑΟΚ …Κατάλαβες Μαλάκα Ξεβράκωτε ΠΟΚίτη ;;;

  6. Για ΠΟΛΕΜΟ πρόκειται …

    Και ξεκίνησε το πρωκτάθλημα. Δεν θα πω τι έχουμε δει γιατί έχουν ειπωθεί όλα.

    Αυτό όμως που κατά την γνώμη μου είναι ΚΑΘΑΡΟ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπάρχει μια ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ που ελέγχει διαιτητές, παράγοντες, δημοσιοκάφρους, Μαζικά Μέσα Αποβλακώσεως, θεσμικά όργανα, ποδοσφαιριστές και υπόκοσμο και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την πώληση της "τεχνογνωσίας της" σ' όποιον "ενδιαφέρεται", έναντι βεβαίως "αδράς αμοιβής". Δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε την ΙΔΙΑ αγωνιστική διαιτητική παρουσία και … δικαιοσύνη σε ΕΟ και κίτρινους κλεφτοκοτάδες. Και αυτό που πληρώνει ο ΠΑΟΚ και ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ είναι πως ενώ έχουν "προσκληθεί" ν' αγοράσουν το ….προϊόν , ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ και υφίστανται τις συνέπειες. Μία εκ των προφανών είναι το εξόφθαλμο ΣΤΗΣΙΜΟ της "κληρώσεως" πρωκταθλήματος και κυπέλλου ακόμη και οι ώρες ενάρξεως των αγώνων (αλήθεια, η ΠΑΕ είναι ευχαριστημένη για την ισονομία των ωρών των αγώνων ή δεν έχει σημασία;)

    Και γι' αυτό πάει από σήμερα σε αύριο το VAR. Γιατί θα χαθεί ΜΕΓΑΛΟ και ΚΡΙΣΙΜΟ μέρος της πραμάτειας

    Στα πλαίσια αυτά φτάνουμε στο ΠΑΟΚ-Τσέλσι που με το 0-1 δεν άφησε μεγάλο περιθώριο "να τσαλακωθεί η ψυχολογία" του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τους κλεφτοκοτάδες.

    paokmania.gr (Γράφτηκε από τον arkadopontios)

  7. Μεγαλώσαμε με τα στημένα πρωταθλήματα και τις ποδοσφαιρικές παράγκες, δε νομίζω να είπε τίποτε το περίεργο ο Λουτσέσκου, πόσο μάλλον όταν το περσινό πρωτάθλημα κλάπηκε από τον πραγματικό πρωταθλητή, τον ΠΑΟΚ.
    Το ότι η κυβέρνηση σου συριζάκο ξεπουλά την πατρίδα μας δε βλέπω να σε απασχολεί.

  8. Νέα αισχρή πρόκληση ΑΡΔ χατζηαβάτη του ΠΟΚ!

  9. we ate the camel and now we have the que… (tsipra english)
    τί κάνετε μωρέ!!!
    όχι άλλο καρβουνο…
    όχι άλλο νταλαρα…
    όχι άλλα τσιπροπανα…

    ΠΑΟΚ παντού!!!

  10. ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ. ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ;

  11. ελα μην γαμιεσαι κι'εσυ τωρα αντε κοψε την μαλακια

  12. ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΡΕ ΠΟΚίτη.

  13. αρκεί που γαμιεσαι εσυ τωρα ρε χάρτινε 5:52 μ.μ.
    κι αντε κοψε εσύ την μαλακια

  14. Κουφάλες βογιατζάκια κι ΑΡΔάκια του ποκ, οι αλήθειες του Ρουμάνου σας πονάνε!!!

  15. καλα μια κουβεντα σου ειπαμε να μην γαμιεσαι κιέσυ απο πολυ-προ-πυλαινιο μαλακα αμεσως να μας πεις χαρτινους!! Πωω ρεε τι εισαι εσυ? ααα χα χα χα χααααααα ευθυμια φρενοβλαβικη….

  16. Μπαοκ ρε και ξερο ψωμι σαν χαρτι…να παρε ενα σουβλακι με γαυρο και τζατζικι

  17. Παλι παρεξηγηθηκαν οι Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι της παραγκας του μπαρμπα θωμα κι οι συνεργατες των γερμανων στο ποκ… ξύδι ρε υπαληλακια της εγκληματικης οργανωσης και της παραγκας που ξαφνικα σας επιασε η εθνικη ευαισθησια του χατζηαβατη.

  18. ΑΡΔ = Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι
    ΕΟ = Εγκληματικη Οργανωση

  19. ΑΡΔ του ποκ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ της Ε.Ο. Μην Ξαναπιάσεις Στο Βρωμόστομά Σου τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ και τον ΠΑΟΚ…Κατάλαβες Μαλάκα Ξεβράκωτε γλύφτη υπάλληλε της Εγκληματικης Οργανωσης του κοκαλιάρη ;;;

  20. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΟΚιτες ΕΣΕΙΣ

Comments are closed.