Συλλαλητήριο παρανόμων μεταναστών και λαθρο-ΜΚΟ στην Ομόνοια (φωτό)

Το θράσος και η αχαριστία των λαθρο-ΜΚΟ και των παράνομων μεταναστών έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Την ίδια ώρα που Ιταλία και τους αφήνει στη θάλασσα, η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και μπαινοβγαίνουν -πάντα με τη βοήθεια των ΜΚΟ- όποτε θέλουν στη χώρα.

Παρ’ όλα αυτά αποφάσισαν να μας υπενθυμίσουν την ανυπαρξία του κράτους οργανώνοντας συλλαλητήριο κατά του «φασισμού» και της «ισλαμοφοβίας», τη στιγμή που πολλοί από αυτούς βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

Τώρα φασίστας είναι όποιος θέλει να ελέγχοντα τα σύνορα, σε λίγα χρόνια θα είναι όποιος δεν θέλει να κλείνουν οι δρόμοι της πόλης 3 φορές την ημέρα για το προσκύνημα του Αλλάχ.

Γνωστό το έργο το έχουμε δει κι αλλού

loading...

6 thoughts on “Συλλαλητήριο παρανόμων μεταναστών και λαθρο-ΜΚΟ στην Ομόνοια (φωτό)

  1. τι δεν καταλαβαίνεις σύντροφε;
    Όταν ο Λεωνίδας είπε: «Μολών Λαβέ!»
    δεν υπήρχαν ανταρCIA, κερφα κλπ ανθελληνικά αδερφάτα του διεθνισμού….

  2. σύντροφοι γερμανοτσολιάδες μή μασάτε από ακροδεξιές κορώνες…
    εμείς οι πρόθυμοι αμερικανοαριστεροί σταθερά…
    γουστάρουμε σαρία και μπούργκα
    και ψηφίζουμε πάντα καμινο-μπουτάρηδες!!!!

  3. Αυτη η σκατοτασια και οι ομοιοι της τους ανοιξαν την ορεξη και τις πορτες.Τωρα σε τι χρησιμευουν στην κυρα Τασια αυτοι ,μονο ο αντρας της το ξερει.Εμεις το υποψιαζομαστε.Αυτοι στην πλειονοτητα τους ,ειναι ζωα.Βλεπουμε και διαβαζουμε τι κανουνε μεσα στα χοτσποτ.Μεχρι και μωρα βιαζουνε,μεταξυ τους σφαζονται…. Μεσαιωνας.Αυτες οι φυλες δεν εντασονται ποτε σε κανενα κοινωνικο συνολο.Ζωα γεννιουνται και ζωα πεθαινουνε.Κακομοιρη πατριδα ,τι εχεις να παθεις με ολους αυτους που μας κουβαλησαν εδω.

Comments are closed.