Δήλωση π. υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη

Με αφορμή και την τελευταία ομόφωνη αθώωση από την ελληνική Δικαιοσύνη όλων των υπευθύνων των ασφαλιστικών ταμείων για την αγορά δομημένων ομολόγων, ο πρώην υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Είναι μια δικαίωση για ανθρώπους που διασύρθηκαν επί 12 χρόνια για να εξυπηρετηθούν πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες διαπλεκόμενων κέντρων εξουσίας. Αυτά προς το παρόν».

loading...

2 thoughts on “Δήλωση π. υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη

  1. *****ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ*****

    ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,5-10-100 ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ…!!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με κανέναν τρόπο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την εξουσία των εθνικών δικαστηρίων. Ενδέχεται όμως να υπάρξουν φορές που το σύστημα των δικαστηρίων ενός κράτους καταρρέει και σταματάει να λειτουργεί. Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορεί να υπάρχουν κυβερνήσεις που οι ίδιες υποστηρίζουν ή συμμετέχουν σε μια φρικαλεότητα, ή αξιωματούχοι που να είναι απρόθυμοι να διώξουν κάποιον με μεγάλη εξουσία.

    https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=23

  2. Καλα τα 150αρια που ζηταγες τα δωσανε οι Ελλανιοι χωρικοι ελαβον απο μιαν τσαπελαν ορκιστηκαν στον Ζευ ειδαν την μαυρη μ'ναρα της μαυροκυλοτους να τα κολλαει χλααατσσ επανω στο μ'νιτσ εδωσε τα χαρτια για να ξεχρεωσουν οι ορκισθεντες οτι χρωστουσαν και δεν χρωστουσαν και επιπλεον θα ελαμβαναν και απομ 20 χιλιαδες ευρω εκαστος. 150αρι εδωσες 20 χιλ θα λαβεις 300σαρι εδωσες 40 χιλ ευρω θα λαβεις κ.ο.κ αντ'αυτου οχι μονον δεν ελαβον τιποτα απο αυτα τα οποια ταξατε αλλα πηραν τα μαυριδερα τριχωτα αρχιδια του κοντου μαυριδερου γυφτου οστις παραμενει εγκλειστος στασ φυλακας κορυδαλλου ενω εσυ τσαπελοφαγε πουστογερε πατερακη ειαι εξω με εγγυηση 10 χιλ ευρω και δινεις παρων καθε εβδομαδα στυο αστυνομικο τμημα τησ περιοχης σου μαζι βεβαια με τα υπολοιπα μελλη τησ εγκληματικης συμμοριας Βικη τσινικι τριδοντης και μλοιποι οποωσ αναφερει το κατηγοριτηριο 4 ειναι τα κακουργηματα!! ε συ τωρα τσαπελοφαγε πουστογερε την φυλακη που θα φας θα την φας σαν πατερακησ πουτσογεροσ τσαπελοφαγοσ μονο η θα περιλαμβανονται και τα αλλα ονοματα οπωσ Ευκλασιας Ευμαλακιας Ευπουστιας Ευγυφτιας Ζαγκλαρας Κατσικοκερατη Κτηνοβασιας Αγγελικη ολο γενικα το κοπρομανι? Ολοι σας θα πατε απο την Ποσθη του Κου Καθηγητου του επιστημονα νομικου Λεπιδα Και του Ιατρου του Ρινο που εθυς μολισ σταθειτε εμπρος στα τεσσερα θα πεσετε να κανετε Κλαρινο…

Comments are closed.