ΕΜΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ

Αποκλειστικό
Έτσι θα “πάρουν” οι Τούρκοι την Κω…

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΠολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος
[email protected]
www.egerssi.gr

Κατά την κορύφωση της τουριστικής περιόδου (1/7/18-31/8/18) στην Αλικαρνασσό (σ.σ. Bodrum κατά τους Τούρκους), από τους πιο αξιόλογους τούρκικους προορισμούς, που βρίσκεται απέναντι από την Κω, η πλειοψηφία των τουριστών προέρχονταν – κυρίως – από δυο χώρες: Το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία!

Οι οποίες, αυτές οι δυο χώρες είναι ομόθρησκες (σουνίτες) των Τούρκων και βοήθησαν – προς το παρόν – να σωθεί η τουρκική οικονομία!

Την Τουρκία, όπου ο λαός της αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα ρευστότητας (σε χρήμα) και σοβαρότατο έλλειμμα Δημοκρατίας!

Η οικονομική κρίση στα μικρασιατικά παράλια έχει διογκωθεί, καθ΄ ότι εκτός της παρούσας οικονομικής κρίσεως στην Τουρκία, εδώ και δυο χρόνια έχει σταματήσει και η έντονη δραστηριότητα των δουλεμπορικών κυκλωμάτων στη διακίνηση παράνομων μεταναστών!

Στις οποίες διακινήσεις εμπλεκόταν και η τουρκική στρατοχωροφυλακή – Jandarma – Jitem (σ.σ. της απολύτου εμπιστοσύνης του Ερντογάν), το τουρκικό πολεμικό ναυτικό και φυσικά οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ)!

Γεμίζουν Τζαμιά και μιναρέδες την Κω…

Εκτός όμως από τους απλούς Καταριανούς και Σαουδάραβες τουρίστες, και τους μικρομεσαίους σεΐχηδες και εμίρηδες, στην Αλικαρνασσό – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – μετέβη και ανώτατο κυβερνητικό κλιμάκιο του Κατάρ, το οποίο ερχόμενο σε συνεννόηση με την κυβέρνηση του Ερντογάν (σ.σ. ο ίδιος ο Ερντογάν παραθέριζε εκεί), αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν αφειδώς την επισκευή – ανακαίνιση του Τζαμιού Ντεφτερντάρ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω (σ.σ. έπεσε ο μιναρές, σύμβολο της ισλαμικής τέχνης), το οποίο είχε υποστεί ανυπολόγιστη ζημιά από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Νησί τον Ιούλιο του 2017!

Το εν λόγω Τζαμί και ο μιναρές τους, καυχιόνταν οι Τούρκοι πως είναι η υπερηφάνεια τους στην Κω, παρομοιάζοντάς τον ωσάν τον ορθωμένο τους φαλλό!

Επίσης, το Τζαμί της Λότζιας (Τζαμί Γαζή Χασάν Πασά) που βρίσκεται κοντά στον Πλάτανο του Ιπποκράτη!

Ταυτόχρονα και συνδυαστικά με τα παραπάνω, καταβάλουν προσπάθειες ώστε να αναγείρουν μιναρέ και σε Τζαμιά που δεν έχουν!

Αλλά εντονότατες είναι οι προσπάθειες τους για την κατασκευή τεμένους και στο δάσος του Κονιαριού (σ.σ. Το δάσος του Κονιαριού είναι ένα από τα λίγα οργανωμένα και κατάλληλα διαμορφωμένα δάση της Κω), όπου πλησίον βρίσκεται η υδατοδεξαμενή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που πρόσφατα δέχτηκε δολιοφθορά, όπως εκτενώς ανέφερα στο άρθρο μου “Μέχρι τα τέλη του 2019 η Κως θα είναι τουρκική”, που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018!

Το σημείο στο Κονιαριό, που προτίθενται Τούρκοι και Καταριανοί να αναγείρουν Τέμενος, απέχει δυο μόλις χιλιόμετρα από το Hot Spot του Πυλιού (των 3500 χιλιάδων παράνομων μεταναστών) και άλλα δυο χιλιόμετρα από το χωριό του Πυλιού στο οποίο διαμένουν ήδη 2500 παράνομοι μετανάστες, αδιευκρίνιστης εθνότητας!

Το Κονιαριό βρίσκεται στα νώτα της κύριας αμυντικής τοποθεσίας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε Πυλί – Λινοπότι!

Επομένως, ενδεχόμενη ανέγερση Τεμένους (σ.σ. Ισλαμικού Κέντρου) σε αυτήν την περιοχή, ενδεχομένως να ακυρώσει την ιερή αποστολή των έξι στρατοπέδων του ελληνικού Στρατού!

Παράλληλα με τις επαφές (σε κρατικό επίπεδο) Τουρκίας και Κατάρ, η κυβέρνηση Ερντογάν είχε φροντίσει να στείλει κλιμάκιο της ΜΙΤ στην Κω, το οποίο ενημέρωσε και προετοίμασε τους Τουρκόφρονες Οθωμανούς της Κω για τις επερχόμενες εξελίξεις!

Και η δική μας ΕΥΠ όπως πάντα, όχι απλός παρατηρητής, αλλά απούσα από τις εξελίξεις!

Η κατάληψη της Κω και η συμμετοχή του Πάπα…

Εάν λοιπόν, ευοδωθούν οι κοινές προσπάθειες, της Τουρκίας, του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, για την Κω και επανυψωθούν μιναρέδες και κατασκευασθούν νέα Τζαμιά, τότε η Τουρκία θα μας στείλει επιπλέον “προσφυγικά ”κύματα Μουσουλμάνων που θα ολοκληρώσουν την “κατάληψη” της Κω!

Και τότε ο Θεός να βάλλει το χέρι του, αφού όλοι αυτοί είναι πιστοί στη Σαρία (σ.σ. Ισλαμικός θρησκευτικός Κώδικας διαβίωσης), πυλώνα του σουνιτικού – χαριτζήδικου Ισλάμ, ο οποίος ονομάζεται Τζιχάντ και ως εκ τούτου είναι πολεμοχαρής!

Εκείνη τη στιγμή, ουδείς θα αντιδράσει από τη βάρβαρη και δήθεν πολιτισμένη Δύση, όπως ακριβώς συνέβη με την Κύπρο μας!

Και τούτο γιατί, επιπρόσθετα, έδωσε τις ευλογίες του ο Πάπας Φραγκίσκος από το Βατικανό στις αρχές του 2018, στη συνάντησή του με τον Ρετζέπ – Ταγίπ – Ερντογάν! Και η ειρωνεία είναι, πως το δώρο του Πάπα στον Ερντογάν ήταν “ο Άγγελος της ειρήνης”!

Αλλά όλοι εσείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θυμηθείτε τι έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Τον Πάπα να καταράστε γιατί αυτός θα είναι η αιτία του κακού!

Ο σχεδιασμός λοιπόν, Τουρκίας, Κατάρ και Σαουδικής Αραβίας είναι μέχρι τα τέλη του 2019 η Κως να είναι τουρκική Επαρχία!

Αυτό είναι και το μεγάλο τους στοίχημα!

Γιατί, αν επιτύχει αυτός ο σχεδιασμός, τότε, θα ανοίξει ο δρόμος, ώστε να “βάλουν χέρι” στα Δωδεκάνησα και βεβαίως – βεβαίως – μη βιαστείτε να με “αφορίσετε” – το μεγάλο τους όνειρο, την Κρήτη!

Ναι την Κρήτη, γιατί οι Τούρκοι διεκδικούν τα πάντα! Όχι σαν εμάς, που κάποιοι έχουν την αντίληψη, πως τα ψάρια ανήκουν στο Αιγαίο και πως εμείς, δεν διεκδικούμε τίποτε! Ή όπως κάποιοι άλλοι, που αφελώς ή ηλιθίως πιστεύουν, πως τα σύνορα της Ελλάδος είναι και ευρωπαϊκά σύνορα! Και δυστυχώς, αυτή την άποψη την έχει και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος!

Ο εχθρός είναι εντός των τειχών…

Κι ενώ ο Ερντογάν και οι σύμμαχοί του σκέπτονται να Μουσουλμανοποιήσουν την Ελλάδα, χτίζοντας στην ελληνική Επικράτεια Τζαμιά και μιναρέδες, στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος δήλωνε για το γκρέμισμα της Εκκλησίας στο Βοτανικό:

«Προς ενημέρωση του ποιμνίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σημειώνεται ότι δεν υφίσταται Ιερός Ναός επ΄ ονόματι “Αγίας Τριάδος και Παναγίας Ελευθερώτριας ”, ο οποίος υπάγεται στη δικαιοδοσία της Αρχιεπισκοπής…»!

Έτσι, επιβεβαιώνεται πάλι ο Άγιος Κοσμάς, ο οποίος έλεγε:

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων»!

Αλλά δυστυχώς για μας, κάποιοι “επέλεξαν” για αρχηγό της Ελλαδικής Εκκλησίας, έναν Ιεράρχη επικίνδυνων ακραίων αριστερών αποχρώσεων!

Γι΄ αυτό απαιτείται ανησυχία, εγρήγορση και ουχί εφησυχασμός!

Επανέρχομαι…

loading...