ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Στο ξηλωμένο πουλόβερ Ελβετικού φτιάχνουν διπλοσταυρωτό γιλέκο για αλεξίσφαιρο

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 646 12.09.18

Οι τράπεζες που επέφεραν το ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ, ίδε συγγραφή ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, επιχειρούν, από την πίσω πόρτα να θέσουν σε Λυκόφως και τις Ενώσεις Καταναλωτών με New Deal !!!!!

Μας καλεί ο Γραμματέας Καταναλωτή Δημήτρης Αυλωνίτης την 28.08.18 να καταθέσουμε τις προτάσεις μας σε 5 μέρες.

Τα Ευρωπαϊκά αμερικάνικάαααααααααααα.
Θέλουν να περιορίσουν το δικαίωμα αποζημίωσης των φυσικών προσώπων δανειοληπτών –ελβετικού-, φυσικών προσώπων μελών του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΣΥΔΑΝΕΦ, της Συλλογικής Αγωγής του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ κατά της Eurobank, και των άλλων τριών τραπεζών, με πιθανή αναδρομική ρύθμιση αμφισβήτησης της οικονομικής επάρκειας των Ενώσεων Καταναλωτών, προέλευσης δηλαδή της χρηματοδότησής μας, που ασφαλώς και το ξέρουν, είναι αποκλειστικά όπως προβλέπει ο Ν. 2251/94 οι συνδρομές των φυσικών προσώπων μελών μας.

Υπενθυμίζουμε το Δ.Τ. 597/13.08.18 ΛΥΤΗΣ το ΙΝΚΑ (ξήλωμα του γιλέκο)

ΜΑΥΡΟΣ ήταν Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ !! ΘΡΙΑΜΒΟΣ

Μόνο έτσι θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί και το παραλείψαμε στο προηγούμενο ΔΤ που εκδώσαμε, η απόφαση που κατέληξε σε ίσες αποστάσεις, μεταξύ του δανειολήπτη Δαβίδ και του τραπεζίτη Γολιάθ.

Στις συμβάσεις του πλήθους των κοινών μελών μας ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ. δεν υπάρχει κανείς δανειολήπτης με επάγγελμα ‘‘Επενδυτικός Σύμβουλος’’, ενώ η τράπεζα ο Γολιάθ δηλαδή, είναι εξ αντικειμένου επενδυτικός σύμβουλος.

Πρότεινε, με επαναληπτικές καταιγίδες διαφημίσεων, σημείωση, όχι όπως η καταιγίδα της Μάνδρας που είχε μία μόνο ριπή, στεγαστικά δάνεια που περιείχαν όμως τον χαραχτήρα επενδυτικής χρηματοδότησης άκουσον, άκουσον για απόκτηση !! στέγης, με το δάνεισμα σε Ευρώ εκ μετατροπής λογιστικών εγγραφών ανύπαρκτου στο ταμείο της Ελβετικού Φράγκου. Μεταβλητό επιτόκιο & ισοτιμία Ελβετικού φράγκου στην ημέρα της κάθε δόσης αποπληρωμής, με ασφάλεια μόνο τα πρώτα 3 χρόνια.

Δηλαδή ο Γολιάθ, κρίνοντας πως τα τρία χρόνια είναι η ασφαλής διάγνωση, πιθανότητας ‘‘καρκινογένεσης’’, τους είπε ότι ήξερε και βεβαιώνει πως η ισοτιμία αν κρατήσει σταθερή για τρία χρόνια, θα είναι σταθερή για τα 40 χρόνια του στεγαστικού τους.

Μπορεί ο Γολιάθ, η τράπεζα δηλαδή, να πουλάει και να κάνει χορηγήσεις χωρίς να έχει τα ποσά στο ταμείο της και να βγάζει κέρδη ή ζημίες από αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας και το ύψος αυτών είναι δική της ευθύνη.

Δεν υπάρχουν λοιπόν ίσες αποστάσεις του ΑΚ 388 και 288 (της ΜΑΥΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ), όταν, η πρόβλεψη στην οποία βεβαίωσε τον δανειολήπτη η τράπεζα ήταν αβάσιμη, επειδή αυτή είναι ο επενδυτικός οργανισμός που έχει μεταξύ των δύο συμβαλλομένων την μεγαλύτερη οικονομική και οργανωτική επάρκεια για μπορεί και οφείλει να γνωρίζει και να προβλέπει το οικονομικό μέλλον, όπως υποχρεώνεται άλλωστε και από τις κανονιστικές διατάξεις και εγκυκλίους της Κεντρικής τράπεζας, και για την εξασφάλιση της κεφαλαιακής της επάρκειας, όχι για να ζητούν ανακεφαλαιοποιήσεις δηλαδή.

Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε.

Η ραγδαία μεταβολή της ισοτιμίας € – CF, απέδειξε ότι η προσδοκία του Γολιάθ, της τράπεζας δηλαδή, να αποκομίσει κέρδη με το δάνεισμα σε ευρώ χωρίς ανάλωση πόρων συναλλάγματος, παρά μόνο με λογιστικές εγγραφές, όπως της παρέχεται το δικαίωμα, ως ανωτέρω, ήταν αβάσιμη και επέκεινα ΑΚ 300 ουδείς δύναται να ζητήσει αποζημίωση διά το ίδιον αυτού πταίσμα.

Το πταίσμα αυτό, επίσης, δεν μπορεί να μετακυλήσει στον Δαβίδ, τον δανειολήπτη, αφού αυτή με την αίγλη και την πειθώ της του το πρότεινε με δική της ευθύνη, και το δήθεν ότι, ο τραπεζικός οργανισμός εξήγησε στον φτωχό μισθωτό κλπ τους κινδύνους, από την επενδυτική μορφή αυτών των συμβάσεων, δεν είναι αποδεκτό από κανέναν λογικό, τρελό, ειδικό, δικηγόρο, καθηγητή και παντοπώλη.

Καμία απόφαση που θα τολμήσει να κρίνει ότι η ευθύνη της πιθανής !! που ενέσκηψε !! βλαπτικής μεταβολής της ισοτιμίας, ανήκει σε ίσα μέρη μεταξύ του Γολιάθ της τράπεζας δηλαδή, και του Δαβίδ, αφού αυτή του πρότεινε, την περιορισμένη ασφάλιση (ασήμαντου κόστους σημειωτέον) μόνο 3 ετών ως βεβαία δικλείδα αντί διάρκειας των 40 ετών, δεν μπορεί να σταθεί ίσα σε κανέναν κοινό ΖΥΓΟ και ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ, και επέρχεται μόνον η κατά ΑΚ 202 επαναφορά.

Και για το άλλο κρίσιμα σημαντικό με φαρμακερές περικοκλάδες, αν ολισθήσει η Δικαιοσύνη από τυχόν πιέσεις των Γολιάθ, θα κοκκινίσουν 70.000 δάνεια με ακίνητα αφ ενός μεν μειωμένης πλέον εμπορικής αξίας, 210.000 άνθρωποι – οικογένειες θα βαράνε τα έπιπλα τους στους τοίχους των σπιτιών τους, κλπ, πριν τους βγάλει έχω ο δικαστικός επιμελητής. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.

Και το

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΤΗΣ !!!! το ΙΝΚΑ

Τα δάνεια που είναι : ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ εκ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΓΚΟΥ καθημερινά & λανθασμένα ονομάζονται Δάνεια Ελβετικού φράγκου Chf !!!

Είναι τα στεγαστικά δάνεια σε Ευρώ, με επιτόκιο [δήθεν] Ελβετικού Φράγκου της ημέρας χορήγησης, μεταβλητό, χαμηλότερο από το επιτόκιο των στεγαστικών δανείων σε Ευρώ εδώ τότε.

Αυτό ήταν το απλό καθαρά διαφημιστικό και παραπλανητικό, ΤΡΥΚ που μάζεψαν πελάτες οι τράπεζες, αφού το επιτόκιο στεγαστικών σε Ευρώ δεν ορίζεται από καμία υποχρεωτική διάταξη.

Η φαντασμαγορική πρόσκληση των τραπεζών μάζεψε σαν τράτα που σαρώνει τον βυθό 70.000 πελάτες, σε δάνεια δήθεν με ευνοϊκές συνθήκες, εξαποδώ όμως, θα λέγαμε. Μόστραραν στους Έλληνες δήθεν εξομοίωσή τους με Ελβετούς στα προνόμια, παρότι ΟΜΩΣ τα αντίστοιχα επιτόκιά τους σύμφωνα με το ΙΝΚΑ είναι 0,5% !!!!!!, ενώ οι εδώ τράπεζες τα φούσκωσαν από 0,5% σε 3 και 4 %.

Αφ ενός μεν και το τυράκι του ΤΡΥΚ ήταν ψεύτικο, μιας και ήταν φουσκωμένο το επιτόκιο Ελβετικού Φράγκου, αφ ετέρου βάλανε πίσω από το τυράκι, και αποσμητικό υπνωτικό τότε που ήταν καθοδικό το Ελβετικό, το ποσό της δόσεων των Ευρώ που πήραν, θα πληρώνονται με ισοτιμία του Ελβετικού φράγκου της ημέρας καταβολής της !!!. Συλλογισμός και απόλυτα αυθαίρετη !! σύνθεση.

Ελβετικά Φράγκα οι τράπεζες δεν είχαν, ούτε υποχρέωση να έχουν, ούτε δανείστηκαν Ελβετικά Φράγκα για να μπορούν να επικαλεστούν οφειλόμενα δικά τους η δανεισμένα από το εξωτερικό, που τα μετέτρεψαν στα Ευρώ που δάνεισαν. Οι αποδείξεις αναλήψεων άλλωστε μόνο Ευρώ είναι.

Οι ΠΙΝΑΚΕΣ των ισόποσων δόσεων για τα 30 ή 40 χρόνια που δίνουν στους πελάτες τους, είναι μεν για τα Ευρώ που πήραν, αλλά είναι, Ισόποσες τοκοχρεωλυτικές δόσεις, κεφάλαιο και τόκος μαζί δηλαδή, γραμμένες σε Chf, για την μετατροπή σε Ευρώ με ισοτιμία της μελλοντικής ημέρας της δόσης,.

Το ποσό των πχ. 100.000 Ευρώ που χορηγήθηκε με την σύμβαση, είναι το ισόποσο από μετατροπή 160.000 Ελβετικών φράγκων, που με 2 απλές ταυτόχρονες εγγραφές αγοράς και πώλησης η τράπεζα χορήγησε : ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ εκ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΓΚΟΥ. Αφού λοιπόν δεν χρωστά Ελβετικά Φράγκα κανείς τους, ούτε η τράπεζα ούτε ο πελάτης, ο όρος αποπληρωμής με μεταβλητή ισοτιμία, είναι αφ ενός μεν χωρίς την απαιτούμενη συμβατική βάση ικανοποίησης πραγματικού δικαιώματος των συμβαλλόμενων μερών, τιμής και πράγματος, αφ ετέρου έχει την μορφή ΡΟΥΛΕΤΑΣ, που τέτοιος όρος σε στεγαστικά δάνεια είναι άκυρος και καταχρηστικός. Ο όρος του συμφωνούμενου δήθεν χαμηλού σταθερού ?? επιτοκίου, είναι ένας ανεξάρτητος όρος, και ο όρος αποπληρωμής με μεταβλητή ισοτιμία – ΡΟΥΛΕΤΑ- είναι άλλος ανεξάρτητος που δεν φαίνεται καθαρά να συμπλέκεται ούτε να αλληλοτροφοδοτούνται με τον πρώτο στην σύμβαση. Ο όρος ΄΄ΡΟΥΛΕΤΑ΄΄, δηλαδή με μεταβλητή ισοτιμία είναι και άκυρος σε στεγαστικά αφού δεν είναι επενδυτικά, και στο επειδή δεν ενημερώθηκαν για τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΖΙΝΟΥ, οι πελάτες στεγαστικών !!, είναι επίσης άκυρος σύμφωνα και με τον Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτή 2251/94 και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. ΤΕΛΟΣ – ΤΕΛΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας, οι τράπεζες μπορούν να χορηγούν δάνεια με τόκο από εικονικό – λογιστικό- και όχι πραγματικό χρήμα, δηλαδή χωρίς να έχουν πραγματικό χρήμα, ο δε κίνδυνος από το ύψος τέτοιων χορηγήσεων αποτελεί δική τους εκτίμηση.

Η μούφα διασπορά της τράπεζας των γρίφων, πως θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση χωρίς τα προγραμματισμένα ???? !!!!! κέρδη ΡΟΥΛΕΤΑΣ, είναι απλό ΤΡΥΚ με μαϊμού πλαστικό μη μασώμενο τυράκι, και ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΝΚΑ.

Στην Ολομέλεια η Αναίρεση κατά EUROBANK των ΙΝΚΑ, ο Λύτης ?? θα λύσει τον Γρίφο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ. Να ξέρουν, το ξέρουν και το ξεχνούν, αλτσχάϊμερ άραγε, πως, Για το ΙΝΚΑ δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα και γρίφοι για κλοπή περιουσίας του καταναλωτή και ΑΚ 288 οι συνθήκες άλλαξαν !!!!.

loading...