Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θέλω καμία θρησκεία, κάνει κακό στους ανθρώπους

«Δεν είναι ότι δεν είμαι χριστιανός ορθόδοξος, δεν είμαι τίποτα. Δεν θέλω καμία θρησκεία. Νομίζω ότι αυτή η έννοια κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους και αν δεν την είχαμε θα ήμασταν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη πιο ενωμένοι»

Τις διαφωνίες του με την έννοια της θρησκείας διατύπωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι».

«Είμαι πολύ ψαγμένο άτομο. Δεν είμαι άθεος για να κάνω εφέ και εντύπωση όπως κάνουν πολλοί. Έχω ψαχτεί πολύ από μικρό παιδί και έχω καταλάβει ότι όλο αυτό δεν μου πάει καθόλου. Δεν είναι ότι δεν είμαι χριστιανός ορθόδοξος, δεν είμαι τίποτα. Δεν θέλω καμία θρησκεία. Νομίζω ότι αυτή η έννοια κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους και αν δεν την είχαμε θα ήμασταν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη πιο ενωμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε ότι οι μεταγλωττίσεις του εξασφάλισαν πολλά χρήματα αναφέροντας ότι «από τη μεταγλώττιση κάποια εποχή βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα. Και από τον Μπαγκς Μπάνι έχω βγάλει τόσο ικανοποιητικά χρήματα, ώστε μπορώ να σου πω ότι ένα από τα σπίτια που έχω αγοράσει είναι από τη μεταγγλώττιση. Ένα από αυτά. Γιατί κατά τη διάρκεια της καριέρας αυτής αγόρασα 6 σπίτια. Τα δύο τα πούλησα».

Εξομολογήθηκε, τέλος, ότι «ξέρω ανθρώπους που με κορόϊδεψαν κανονικά, γιατί τους έδωσα χρήματα και αντί να πάνε για θέματα υγείας, πήγαν στο καζίνο».

loading...

15 thoughts on “Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θέλω καμία θρησκεία, κάνει κακό στους ανθρώπους

  1. Κι Εγώ Δεν Θέλω Καμία Λούγκρα, Κάνει Κακό Στους Ανθρώπους

  2. When a man is freed of religion, he has a better chance to live a normal and wholesome life. Sigmund Freud

  3. ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΓΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝΒ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΘΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ,ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…

  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΗΜΗ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ. ηλιθιε.. αχαχαχααα

  5. Αν μπορούσε να αποδείξει ότι η Ορθοδοξία του έκανε κακό, θα του έβγαζα το καπέλο.
    Τέτοιες αποδείξεις όμως δεν άκουσα.

  6. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΗΜΗ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΟΥ. ηλιθιε.. αχαχαχααα

  7. Ο 1.45 μ.μ. δεν έχει καμιά φήμη, είναι ανώνυμος.

  8. 2:16 μ.μ.
    Ερώτημα:
    Η ομοφυλοφιλία, κατά τη γνώμη σου, ανήκει στη μη φυσιολογική ζωή ή στην φυσιολογική ζωή;
    Η ομοφυλοφιλία, κατά τη γνώμη σου του Φρόυντ, ανήκει στη μη φυσιολογική ζωή ή στην φυσιολογική ζωή;

  9. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ..!..ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ..!..ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..!..ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ "ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ" ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΙ…ΙΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..!

  10. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΔΟΥΛΟΙ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ. ΠΙΣΤΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ»!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ. ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΒΟΥΛΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΗΣΕΙΣ ΨΕΥΔΟΘΕΩΝ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!

    Ο ΕΛΛΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΑΥΤΩΝ!!

  11. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΙΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΕΖΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ? ΟΧΙ ΣΚΥΒΕΙΣ.
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΝΟ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ? ΟΧΙ ΣΚΥΒΕΙΣ Η ΓΙΑ ΚΛΑΡΙΝΟ Η ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΑ.ΣΤΟΜ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΚΥΦΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΥ7ΦΤΟΣ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ. ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ 2 ΤΣΑΠΕΛΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ ΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

  12. ΜΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΡΕ ΠΑΛΑΒΕ?ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ.ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ?ΓΡΑΦΕΤΕΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΕΥΤΑΞΙΑ,ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ.ΕΛΕΟΣ …..

  13. αντιθετα με τον ηλιθιο 2:30 μ.μ. που έχει ΤΗ ΦΗΜΗ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΟΥ!

  14. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΠΥΣΤΟΓΕΡΕ ΒΛΕΠΩ….Τι βλεπετε κυριε? πως γλυφει την κωλοτρυπιδα του μπαρτιρογυφτου τροφιμου των φυλακων κορυδαλλου και σφουγκισει την σουφρα του μετα με μια τσαπελα την οποια μασουλαει για επιδορπιο….

Comments are closed.