Ο Άρης Πορτοσάλτε καταγγέλλει “φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου”

Για “φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου”, κάνει λόγο ο Άρης Πορτοσάλτε, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο μαχητικός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανοίγει συχνά μέτωπα στο Twitter, αυτή τη φορά ωστόσο οι επικριτές του έφτασαν ακόμη και έξω από το σπίτι του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε:

“Φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου δεχόμαστε εγώ κ η οικογένεια μου τα τελευταία 24ωρα με: Αναρτήσεις Υπηρεσίας 0,60€ χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου μου Συνεχείς βανδαλισμούς στην πολυκατοικία καθως κ σε γειτονικές. Προς Υπ.ΠΡΟΠΟ: Η Ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό;..”

loading...

2 thoughts on “Ο Άρης Πορτοσάλτε καταγγέλλει “φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου”

  1. ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΓΑΛΕ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΓΝΩΣΤΟΙΗΣΕ ΣΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΒΑΝΑ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΑΡΙΟΛΑ ΣΑΠΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΞΙΟ ΞΩΑΝΟ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΛΑΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ) ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΙΝΙΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΙΟΝΤΑΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΑ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΛΗΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ. ΣΚΟΤΩΣΕ 2-3 ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΕΙΔΟΠΟΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΗΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΣΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ… Η ΘΕΙΑ ΟΛΓΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΡΡΑΑΑΤΣΣΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ …ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΕΤΣΟ ΜΠΟΡΔΟΥΡΟΥ ΤΣΙΚΙΒΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ….ΑΜΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΛΥΤΑ ΜΟΥΝΙΑ…

  2. ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΚΑΥΛΙΔΕΣ …

Comments are closed.