Πότε θα θυμώσουμε οι Ελληνες;Ούτε η εκατόμβη θυμάτων φρικώδους θανάτου, στο Μάτι, ούτε οποιαδήποτε άλλη ανθρωποθυσία οποιασδήποτε έκτασης και σπαραγμού, μπορεί να μεταβάλει, έστω και στο ελάχιστο, τις προδιαγραφές απανθρωπίας που συντηρούν το κατ’ ευφημισμόν «κράτος» στην Ελλάδα.
Για μια ακόμη φορά, μυριοστή, τα «μέτρα» που πήρε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα αίτια, τους υπεύθυνους και τις συνέπειες του εγκλήματος, απέβλεπαν, ολοφάνερα και προκλητικά, στις «εντυπώσεις», όχι σε δραστικές μεταρρυθμίσεις.  Το ίδιο και η κριτική της αντιπολίτευσης.

    Τα δεδομένα είναι ευανάγνωστα, ακόμα και για ολιγογράμματους: Το κομματικό κράτος, στη σημερινή Ελλάδα, αποκλείεται να λειτουργήσει ποτέ ως κοινωνικό κράτος, είναι των αδυνάτων αδύνατο. Ο κομματικά διορισμένος δημόσιος υπάλληλος δεν θα γίνει ποτέ κοινωνικός λειτουργός, το ίδιο και ο νόμιμα διορισμένος αλλά προσκολλημένος, για την «προστασία» του, σε κόμμα. Η μανιασμένη επιδίωξη διορισμού στο Δημόσιο σκοπεύει στην εξασφάλιση του εγωκεντρικού ατόμου, την ισόβια σιγουριά του, όχι στην εξυπηρέτηση των κοινών αναγκών, όχι στην προτεραιότητα των σχέσεων κοινωνίας, όχι στην ευρυθμία των θεσμών. Και την ιδιοτελέστερη εξασφάλιση την εγγυάται το ξεπούλημα της συνείδησης και της αξιοπρέπειας σε ένα κόμμα – όχι η ποιότητα της δουλειάς του υπαλλήλου, όχι η θεσμικά αμερόληπτη αξιολόγησή του.

    Το κομματικό κράτος είναι στην Ελλάδα σύμφυτο με την παρωδία του «έθνους - κράτους», που υποκατέστησε στανικά (με τις βαυαρικές λόγχες) τον κοσμοπολίτικο Ελληνισμό των μικρών αυτοδιαχειριζόμενων κοινοτήτων. «Εφυγεν ο Τούρκος και ήρθεν ο δημόσιος υπάλληλος» – οι κομματάνθρωποι παραμένουν «χαλασοχώρηδες», διακόσια χρόνια τώρα, απαράλλαχτοι, όπως τους περιέγραψε ο Παπαδιαμάντης. Γνώρισε η χώρα και κάποιους έντιμους πολιτικούς. Όχι όμως αποφασισμένους να εξαλείψουν την ντροπή (και την υπανάπτυξη) της εξαγορασμένης κομματικά δημοσιοϋπαλληλίας, να αποκαταστήσουν λειτουργούς της κοινωνίας της οργανωμένης σε κράτος.

    Δεκαετίες πολλές η τάχα και Αριστερά (μεταπρατική - εισαγόμενη, όπως όλα στον βαλκανικό επαρχιωτισμό μας) χλεύαζε και λοιδορούσε το κομματικό κράτος της «δεξιάς» ή «κεντρώας» ρουσφετολαγνείας. Όμως, μόλις της δόθηκε μετοχή (εξευτελιστικά διακοσμητική) σε κυβερνητικό σχήμα (Φώτης Κουβέλης, με Σαμαρά και Βενιζέλο, το 2013), απαίτησε αμέσως μερίδιο στους διορισμούς δημόσιων υπαλλήλων με «ποσόστωση» 4-2-1. Και μόλις η «ριζοσπαστική» (ασυμβίβαστη!) Αριστερά έγινε κυβέρνηση, με αντίτιμο την άνευ όρων αυτομόληση στην αυλοδουλεία των «Αγορών», πρώτο μέλημά της ήταν να στήσει δικό της δημοσιοϋπαλληλικό κατεστημένο.

    Η ολική έκλειψη συνείδησης κοινωνικών προτεραιοτήτων στον Δημόσιο Τομέα, η εκδοχή του Δημόσιου Τομέα ως πεδίου αντιμαχίας ή εξισορρόπησης οικονομικών πρωταρχικά συμφερόντων, σημαίνει (για όποιον θέλει να δει την πραγματικότητα) το τέλος της δημοκρατίας. Η δημοκρατία δεν είναι συνταγή. Το να υπάρχει κοινοβούλιο που δεν βουλεύεται, «αντιπρόσωποι» του λαού που ψηφίζουν με κομματική εντολή και σπάνια «κατά συνείδηση», συνδικαλισμός, λακές των κομμάτων και όχι εκφραστής των εργαζομένων, Δικαιοσύνη που την ηγεσία της την διορίζει η κυβέρνηση – αυτή δεν είναι δημοκρατία (δηλαδή κοινωνικό κατόρθωμα), είναι απροσχημάτιστος διακομματικός φασισμός.

    Έχει χαθεί ακόμα και η διαφοροποίηση του πολιτικού λεξιλογίου: τη γλώσσα της τάχα «Δεξιάς», του τάχα «Κέντρου», της τάχα «Αριστεράς», την κατασκευάζουν οι ίδιοι επαγγελματίες της διαφήμισης, με τη λογική να κερδηθούν οι εντυπώσεις, να υποκλαπεί η ψυχολογική προτίμηση. Εκτός από χρεοκοπημένη, υπόδουλη στην «επιτρόπευση», η Ελλάδα σήμερα είναι, πριν από κάθε τι άλλο, μια χώρα φαιδρή. Ο πρωθυπουργός κομπάζει κωμικά ότι αναλαμβάνει την «πολιτική ευθύνη» για τον εφιάλτη στην Ανατολική Αττική, χωρίς να εξηγεί τι σημαίνει έμπρακτα η ανάληψη «ευθύνης» και αν οι αποζημιώσεις, που αμέσως υποσχέθηκε στους πυρόπληκτους, θα δοθούν και στους καταπατητές δημόσιας γης.

Ακούσαμε επανειλημμένα από κρατικούς «αρμόδιους» ότι το σύνολο των αυθαίρετων κτισμάτων σε ολόκληρη τη χώρα υπολογίζεται σε ένα εκατομμύριο! Απίστευτος αριθμός, αλλά φυσικό αποτέλεσμα από το ανίερο παζάρι όλων των κυβερνήσεων με τους εγκληματίες, η λέξη κυριολεκτεί, καταπατητές. Κυρίως σε κάθε προεκλογική περίοδο.

    Μια χώρα φαιδρή, γελοιώδης. Έτσι, «για την Ιστορία», θα άξιζε να απογράψει κανείς δημόσιους οργανισμούς, κρατικούς «φορείς», ιδρυματικά εφευρήματα που από τις ονομασίες τους κραυγάζουν ότι επινοήθηκαν προορισμένα για συγκεκριμένους ρουσφετολήπτες, όχι γιατί υπήρχε κοινωνική ανάγκη. Το ίδιο επαναλαμβάνεται (ζενίθ φαιδρότητας) και με το πλήθος των πανεπιστημίων που ιδρύθηκαν για να καλύψουν προγραμματικά, όχι κενά στην Ανώτατη Εκπαίδευση, αλλά αξιώσεις της τοπικής εκλογικής πελατείας ή για να προσδοθεί κύρος πανεπιστημιακής καθηγεσίας σε κομματικούς ακτιβιστές. Έτσι, στο καταγέλαστο ελλαδικό μας κομματοχανείο έγινε η σωματική γυμνασία «επιστήμη», «επιστήμη» και η μουσική, «επιστήμη» και η Τέχνη. Έγινε «επιστήμη» η «διαχείριση πολιτισμικών αγαθών», η «εκπαιδευτική πολιτική», η «ιχθυολογία», η «φυτική παραγωγή» (ξεχωριστή από τη γεωπονία), η λογιστική και άλλα ψυχαγωγικά ανάλογα.

    Η αυτοαχρήστευση και διαφθορά της πολιτικής είναι «βλάβη ανήκεστος». Δεν διορθώνεται με θεωρητικές αναλύσεις, εκκλήσεις, υποδείξεις. Παράλληλα, ο πληθυσμός της χώρας γίνεται όλο και περισσότερο άγλωσσος – άρα και άσκεπτος, αφού άνθρωπος χωρίς γλώσσα είναι άνθρωπος χωρίς σκέψη. Ο αφανισμός είναι η μόνη λογική προοπτική μας. Και τον μακάβριο χορό σέρνουν αδίστακτοι συμφεροντολόγοι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. Όχι δε θαμαστε εμεις ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνο η Άμεση Δημοκρατία με αναφορά στην ισότητα την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό είναι η λύση .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ποτέ,
  εχουμε αλλαξει ριζικα γιναμε αλλο ειδος,παρατηρηστε τον εαυτο σας οι μεγαλλιτεροι των 40,τι κανουμε σημερα σε σχεση με πριν 10-20 χρονια,και τι σημερα οι αντιστοιχοι νεοι και εμεις οι ιδιοι.
  Μας μεταλλαξανε συστηματικα,απο το ΄50,60 και μετα προσθετωντας μεθοδικα δοσεις αλλοτριωσης,απο τα ποτα ,τα φαγητα,τηνγλωσσα,παιδεια,μουσικη,διασκεδαση,ψυχαγωγεια,αρχες,πιστευω,σκεψη,δρασεις,ηθη,εθιμα,συμπεριφορες ,παντου.Δειτε τις ταινιες της εποχης ,απο κει ξεκινησε το στησιμο ,βαλε δανεζικα επιπλα πετα τον μπουφε,παρε και ουισκακι ,ασε τα χωριατικα ουζα,τσιπουρα,ρετσινεςκαιφτασαμε ,στα ΙΚΕΑ,στα ΛΙΝΤΛ,στις παμπ,στα ορθαδικα.Παψαμε να δημιουργουμε,σχεδια ,μοδα,ιδεες,πηραμε το ευκολο εισαγωμενο πρωτυπο παντου.Φταιμε εμεις η σκατογενεια του Πολυτεχνειου μασησαμε τα παντα,ολα τα κομματικα χρωματα ,για διορισμους και δουλιτσες,Τιβι,σπιτια,εξοχικα,και ΙΧ,και ακομη τρωμε κομματοπιτα,οποια μας σερβιρουν οι 300+1,το κατεστημενο μεγαλοπαδαριο,οι ποδιτσες στα ποστα του κρατους στην διοικηση,στο στρατο,στα πανεπιστημια,στη δικαιοσυνη παντου.Τα παιδια ,εγγονια μας,γινανε αμερικανακια,στις κινησεις τους παντου,εμεις τους αφησαμε στα χερια τους και για να ειναι σιγουροι οτι η σουπα που μας κανανε δεν θα δεσει να τους απειληση,φερνουνε ξενα υλικα που δεν δενουνε μεταξυ τους και μεταξυ μας ,αλλαζοντας την συνταγη ριζικα,αντε τωρα να την επαναφερης ,ποιος την θυμαται.
  Οι γιαγια θα φυγει ,ο παππους βουβαθηκε ή βρηκε καμια εισαγωμενη τρυφεροτερη,οι μικροι 20-30αρηδες φευγουν και εμεις που δεν τολμαμε να βγουμε στο δρομο για αυτους ληγουμε σιγα σιγα,το γνωριζουν.
  Εκτος αν τολμησουν οι μικροι που θα φανε την μπαλα αν γινει κανενα μπαμ,και οποιον παρι ο χαρος.
  Υπαρχει πολυ αγριλα και δικαια , αναμεσα στους ,ειναι λιγοι αλλα ειναι το μελον ,θα το παρουν με
  τσαμπουκα ,αυτοι δεν φυγανε καθονται και περνουν 500αρικα ακομη,ομως βραζουν και τοτε κανεις απο μας να μην βγαινει στο μπαλκονι θα ειναι πιο επικυνδινο απο το δρομο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ...

  ...ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ..."ΜΑΛΑΚΑ", ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ..."ΞΗΛΩΝΕ" ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ...ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ..."ΜΑΛΑΚΑ"...

  ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ..."ΖΟΜΠΙ"...

  ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ...

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ "ΤΥΧΗ", ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΒΟΥΛΗΣΗ" ΤΟΥ. ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ "D.N.A." ΤΟΥΣ..."ΜΙΣΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

  ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ..."ΛΕΦΤΑ".

  ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ "ΧΡΗΜΑΤΩΝ", ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ... ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ, ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΡΕΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ, "ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ"...

  ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ", ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ..."ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ" ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ..."ΚΟΣΤΟΣ"...

  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..."ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ..."ΕΚΤΑΣΗ", ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ... "ΧΕΡΙ" ΤΗΝ..."ΕΞΟΥΣΙΑ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ..."ΕΠΙΠΕΔΑ"...

  ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ", ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΝΑΖΙ" ΒΑΥΑΡΟ 16ΧΡΟΝΟ ΜΟΥΛΟ..."ΟΘΩΝΑ", ΜΕ ΤΙΣ..."ΕΥΛΟΓΙΕΣ" ΤΗΣ..."ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΧΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ..."ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΒΑΣΗΛΕΑ ΤΩΝ..."ΕΛΛΗΝΩΝ"...

  ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ..."ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΟΣΤΑ" ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΚΟΛΠΑ" ΤΗΣ ΛΟΙΔΩΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΥΡΑΝ, ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...

  ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ..."ΣΥΝΕΦΑ", ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ..."ΕΒΡΑΙΚΑ" ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ..."ΣΥΝΕΒΕΙ" ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

  Ο...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο "ΠΑΠ", ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΠΕ...

  ..."ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ..."D.N.A.", ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ..."ΑΙΘΟΥΣΑ"...

  ...ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,..."ΨΑΧΝΟΥΜΕ" ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ..."ΣΩΣΕΙ", ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ..."ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

   ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΕΚΑΝΑΝ", ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ..."ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ", ΔΗΛΑΔΗ..."ΕΛΛΗΝΕΣ" ΜΕ ΟΤΙ "ΧΑΡΕΣ" ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΣ.

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ", ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΤΟ..."ΟΙΚΟΠΕΔΟ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" ΜΑΣ.

   ..."ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ" ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΜΙΑ..."ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ", ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΜΑΣ.

   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ..."ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΙ' ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΝΕΙΣ" ΝΑ... "ΘΥΜΙΖΕΙ" ΤΗΝ "ΑΙΓΛΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

   ...ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ "ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ..."ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑ" ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ".ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ "ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".

   ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 72 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΦΗΣΑΝ "ΠΙΣΩ" ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ, ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.

   ΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ... "ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ" ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΟΙΔΩΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ..."ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ" ΤΟΥ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ... "ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ..."ΖΟΜΠΙ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... "ΑΓΝΟΥΣ... ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΔΕΝ..."ΑΔΙΑΖΕΙ" ΝΑ...ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΜΑ"...

   ...Η..."ΡΕΤΣΙΝΙΑ" ΟΜΩΣ..."ΕΜΕΙΝΕ". Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ..."ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΓΙΝΕ..."ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"...

   ...ΑΛΛΑ ΤΟ "ΕΠΙΣΗΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ", ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Φ Ο Ρ Ε Α "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ..."ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΤΟΝ...ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ" ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ,..."ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ...

   ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ..."ΦΟΒΑΣΑΙ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ?

   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" ΣΟΥ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΗΝ "ΠΑΙΔΕΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ "ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΗΝ "ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ" ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ...ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ?
   ΜΗΝ..."ΧΑΣΕΙΣ" ΤΑ..."ΟΝΕΙΡΑ" ΣΟΥ ?

   ...ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ..."ΠΑΡΕΙ"... ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ..."Χ Α Σ Ε Ι"...

   ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ..."ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ?

   ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "Θ Ε Λ Ε Ι Σ" ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ..."ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΟΙ "ΑΛΛΟΙ"...

   Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ..."Ο Π Λ Α" ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ..."ΕΝΩΘΕΙΣ" ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.

   ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ...

   ...ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ..."ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" ΜΑΣ

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]