Καλατζής (ΝΔ): Με προπηλάκισαν μέλη της Χρυσής Αυγής

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως οι πέντε δράστες είναι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής κι ότι έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη

Θύμα προπηλακισμού έπεσε ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλατζής, όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο του ξυλοδαρμού που δέχτηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο κ. Καλατζής σημείωσε πως οι πέντε δράστες είναι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και του επιτέθηκαν με χαρακτηρισμούς όπως «πουλημένε» και ότι «ξεπουλήσατε την Ελλάδα», ενώ βάδιζε στο κέντρο της Καβάλας.

Ανέφερε ότι η αστυνομία εντόπισε τους δράστες 45 λεπτά αργότερα και απολογήθηκαν για την συμπεριφορά τους, όμως ο ίδιος έχει υποβάλει μήνυση και θα διεκδικήσει συγγνώμη στα δικαστήρια.

Υποστήριξε πως ήταν η δεύτερη λεκτική επίθεση που δέχεται και τόνισε πως η κατάληξη θα μπορούσε να ήταν βίαιη, καθώς δεν ανέχτηκε σιωπηλά τις προσβολές.

loading...

9 thoughts on “Καλατζής (ΝΔ): Με προπηλάκισαν μέλη της Χρυσής Αυγής

  1. Τσακωμός απο μόνος του δε γινεται

  2. ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ! Ο ΣΥΜΠΙΛΟΓΛΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ) 7ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ,ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (ΟΥΤΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΜΝΕΑ .ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!

  3. Όλοι στη Βουλή εναντίον της χρυσής αυγής
    Πλέρια δημοκρατία!

  4. Αφου μονο η χ.α. τους ενοχλει, τοτε ξερουμε ποιους πρεπει να ψηφισουμε…

  5. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΛΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…

  6. Απ' ό,τι φαίνεται μόνο η Χρυσή Αυγή στηρίζει το όνομα της Μακεδονίας μας.

  7. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΨΑΛΗ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΤΡΟΝΙΑ 10 ΝΟΜΑΤΟΙ!! ΚΑΘΗΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΘΟ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΑΡΟ ΑΠΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΄ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΚΟΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΣΦΡΙΓΗΛΟΣ ΣΦΡΙΓΗΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ. ΑΜΑ ΣΕ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΝΤΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΑΙΓΑΝΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ….ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…

  8. ενα ατυχο συμβαν κριμα….
    Καρατζαφερηs:και τα τελευταια χρονια τουs περισσοτερουs αγωνεs τουs ειδα στο Καραισκακη του ολυμπιακου μεχρι που καποιοι απο αυτουs τουs ανεγκεφαλουs που τωρα ειναι στην επικαιροτητα βαλανε εναααα καθυστερημενο εκει να μου ριξει ενα καφε στο προσωπο ναουμε…..

Comments are closed.