Ο ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΠολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος
[email protected]
www.egerssi.gr

Την περασμένη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, ο εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών και εκπεσών πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, έδωσε συνέντευξη, λέγοντας ανακρίβειες μιας σκοτεινής περιόδου (σ.σ. κυβερνήσεως Παπαδήμου)!Έτσι, με προκαλεί να απαντήσω σε αυτές τις ανακρίβειες, αφού διατέλεσα εκ των υψηλοτέρων στελεχών του ΛΑΟΣ (2000-2011 – όταν και διαγράφηκα με πρωτοβουλία του Γιώργου Καρατζαφέρη, επειδή η αφεντιά μου και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές κάναμε αντιμνημονιακό αγώνα)! Έχω λοιπόν, ιδίαν άποψη των γεγονότων, από τη στιγμή που διατέλεσα Αναπληρωτής Γ.Γ. του κόμματος, μετέχων επί 8 έτη στο ανώτερο θεσμικό του Όργανο, το Εκτελεστικό Γραφείο!

Η “πατριωτική” (;;;) στάση του Γιώργου Καρατζαφέρη…

Έτσι, σε ερώτηση για το πώς κρίνει την απόφασή του να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου (σ.σ. συμμετείχε ο ΛΑΟΣ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ο δε ΛΑΟΣ με 4 υπουργούς), απάντησε:

«Σας μεταφέρω μέρος του διαλόγου μου με τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν μου ζήτησε να μεταβώ στο προεδρικό Μέγαρο!

“Γιώργο σε παρακαλώ να βοηθήσεις”!

“Κύριε Πρόεδρε δεν χρειάζομαι εγώ. Έχουν μαζί (σ.σ. ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) 250 βουλευτές”!

“Σε θέλω γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι δυο τους (σ.σ. Παπανδρέου – Σαμαράς)”!

“Πρόεδρε αν βοηθήσω θα χάσω το κόμμα μου”!

“Από το να χαθεί η Ελλάδα (;;;)”!

Ήξερα από πριν τι θα συμβεί.. Θέλανε φανταστείτε να κάνουν πρωθυπουργό τον Πετσάλνικο με ό,τι συνεπάγετο αυτό. Εκείνο το βράδυ που πρότεινα και επέβαλα τον Παπαδήμο για πρωθυπουργό (σ.σ. των άνθρωπο των τραπεζών και των “αγορών” που ρουφούν το αίμα του λαού μας) αντιλαμβάνεστε ότι μπορούσα να καταλάβω όποια θέση ήθελα. Δεν το έκανα»!

Η επιλεκτική μνήμη του Γιώργου Καρατζαφέρη…

Δηλαδή, με άλλα λόγια ο κ. Καρατζαφέρης μας “αποκαλύπτει”, πως ο Κάρολος Παπούλιας τον εκλιπαρούσε, να βάλλει πλάτη για να “σωθεί” η Πατρίδα, στην πρώτη συμμετοχική κυβέρνηση της προδοσίας!

Και εκείνος “με βαριά καρδιά” συμμετείχε για να “σώσει” την Ελλάδα, παρ΄ ότι γνώριζε, πως έτσι θα διαλυθεί το κόμμα του!

Προφανώς, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει επιλεκτική μνήμη και γι΄ αυτό πρέπει να γνωστούν τα εξής παγκοίνως αληθή!

Τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο, τον επέλεξαν εκείνη την εποχή για Πρωθυπουργό της Ελλάδος (σ.σ. η κυβέρνηση του καταστροφικού PSI), η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και ο τότε Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, μετά την πανωλεθρία της Σύσκεψης Κορυφής των Κανών της ΕΕ, όπου ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναγκάσθηκε να αυτό-εξευτελιστεί και να παραδώσει την Εξουσία, παρ΄ ότι είχε εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ με απόλυτη αυτοδυναμία!

Τα φληναφήματα περί Πετσάλνικου είναι για δημόσια κατανάλωση!

Όσον αφορά τις “εικασίες” του ΠτΔ προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη – και εάν πράγματι υπήρξαν αυτές – δεν αντιλαμβάνεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ότι τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα γιατί, ο ίδιος ομολογεί, πως είναι μέρος του ολέθριου Συστήματος που απεργάστηκε και εξακολουθεί να απεργάζεται τη διάλυση της Πατρίδος μας;

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, πως το ανώτερο θεσμικό Όργανο στα δημοκρατικά κόμματα, είναι το Εκτελεστικό Γραφείο! Το οποίο συνεκλήθη το Μάιο του 2010 για να εκτιμήσει και να αποφασίσει αν το κόμμα – ο ΛΑΟΣ – θα συνηγορούσε υπέρ της ψηφίσεως στη Βουλή του πρώτου Μνημονίου με την 15μελή κοινοβουλευτική του Ομάδα (σ.σ. Το Μνημόνιο υιοθετήθηκε το Μάιο του 2010 με τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας υπό την καθοδήγηση του ΔΝΤ. Αυτό το πρώτο Μνημόνιο, έφερε το δεύτερο, κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και το τρίτο, κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Να σημειωθεί πως το πρώτο Μνημόνιο, όπως και τα δυο επόμενα δεν προέβλεπαν αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους)!

Το Εκτελεστικό Γραφείο λοιπόν του ΛΑΟΣ, αποφάσισε κατά πλειοψηφία 9 έναντι 2 ψήφων (σ.σ. μειοψήφησαν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης) να καταψηφίσει η 15μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ, αυτό το πρώτο επαχθές Μνημόνιο!

Δυστυχώς όμως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αγνόησε αυτήν την ιστορική απόφαση του Ε.Γ. του ΛΑΟΣ και γι΄ αυτήν την απόφασή του θα πρέπει να δώσει κάποια εξήγηση, κάποια ημέρα! Αλλά και όλοι εκείνοι, οι Βουλευτές του κόμματος που τότε δουλικά ψήφισαν υπέρ του πρώτου Μνημονίου!

Ήθελε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

Όσον αφορά τη δήλωσή του: “αντιλαμβάνεστε ότι μπορούσα να καταλάβω όποια θέση ήθελα. Δεν το έκανα”, θα του απαντήσω:

Η συμφωνία μεταξύ των 3 πολιτικών αρχηγών (σ.σ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) που αποτέλεσαν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, ήταν να υπάρχουν 3 αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση Παπαδήμου (σ.σ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης)! Και αυτό – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – για να καμφθεί η επιθυμία του Γιώργου Καρατζαφέρη να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!

Στη συνέχεια, η Άγκελα Μέρκελ χάλασε τα σχέδιά τους περί των 3 αντιπροέδρων και έτσι, η κατάληξη ήταν, οι 3 πολιτικοί αρχηγοί που στήριζαν την κυβέρνηση Παπαδήμου να μείνουν εκτός κυβερνήσεως!

Συμφωνεί σε κοινή κάθοδο με άλλα κόμματα, αλλά μόνο αν ηγηθεί εκείνος…

Στην ερώτηση δε, περί Ένωσης των πατριωτικών κομμάτων με κοινή κάθοδο στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:

«Είμαστε ανοικτοί για κάτι ουσιαστικό και όχι περιστασιακό. Αρκεί ο καθένας να γνωρίζει το ειδικό βάρος του στον χώρο. Επαναλαμβάνω, ο διάλογος πρέπει εξ αρχής να προστατευτεί από αιθεροβάμονες απαιτήσεις»!

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχει αντίρρηση στη σύμπραξη “πατριωτικών” δυνάμεων σε κοινή κάθοδο στις προσεχείς εκλογές, αλλά με αρχηγό το Γιώργο Καρατζαφέρη! Αυτό άλλωστε, δεν υποδηλώνει το: “Αρκεί ο καθένας να γνωρίζει το ειδικό βάρος του στον χώρο”;

Αυτός δεν ήταν άλλωστε, ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία με τη “Νέα Δεξιά” του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, αλλά και με άλλα κόμματα;

Αλλά, τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν έχει πλέον καμιά νομιμοποιητική πολιτική βάση, ούτε μπορεί να συμμετάσχει, πολύ δε περισσότερο να ηγηθεί μιας πατριωτικής κίνησης, που θα την αποτελούν κι άλλα κόμματα!

Διότι το κόμμα του δεν έχει καμιά προοπτική, αφού βρίσκεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις σε χαμηλές πτήσεις, κάτω της μιας ποσοστιαίας μονάδας!

Αφωνία για το Σκοπιανό ή είναι ιδέα μας;

Αλλά, λόγω του θέματος των τελευταίων μηνών, που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται και ασχολείται με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όπου κατά κοινή ομολογία δοκιμάζεται η ύπαρξη της Ελλάδος και έχει ξεσηκωθεί σύσσωμος ο ελληνικός λαός, εκείνος τι ακριβώς πράττει; Μόνον σιωπά! Χωρίς αιδώ…

Από τη στιγμή, που είναι και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού διαύλου ΑΡΤ TV, στον οποίο έχει ο ίδιος καθημερινή εκπομπή!

Μπορεί να μας πει, πόσα τηλεοπτικά πάνελ έχει “στήσει” με έγκριτους νομικούς, ιστορικούς κλπ προκειμένου να αναδείξει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών;

Έχει κάνει μια εκδήλωση σε δημόσιο χώρο γι΄ αυτό το μείζον ελληνικό ζήτημα, καταδικάζοντας τους παραχαράκτες της ελληνικής ιστορίας και τους κλέφτες των ιερών και των οσίων της φυλής μας;

Απεναντίας, αντιλαμβανόμεθα το τελευταίο διάστημα μια “ιδιαίτερη” μεταχείριση προς την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Συμβαίνει κάτι ή είναι λάθος η αίσθησή μας;

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

loading...

4 thoughts on “Ο ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

  1. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ
    ΜΠΟΛΤΙ ΜΠΙΛΤΕΡΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
    ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

  2. Καλημερα ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ!

    Ειχε καλεσμενο τον Καρατζαφερη.Φρικη με βαμμενο μαλλι μαυρο κορακι!(enikos)
    Υποχρεωσειs 670 εκατ.ευρω εχει η ιδιωτικη TV!…
    Tην εφιαλτικη εικονα τηs ιδιωτικηs τηλεορασηs(Αlpha.ANT1,Star,SKAI,Alter[οταν εξεπεμπε]Εpsilon/902 TV,Mega,AΡΤ TV,Μακεδονια ΤV)αποκαλυπτει η…εκθεση πεπραγμενων του ΕΣΡ για το 2017!
    fonaklas.blogspot.com/2018/09/670-tv.html
    Το"λαμογιο"που ηθελε να κανει και νεο…ακροδεξιο κομμα!
    Ενα χρονο φυλακη 18 μηνεs στερηση πολιτικων δικαιωματων στον Καρατζαφερη!
    maxitisthrakis.blogspot.com/2016/03/18.html
    Ο Πειραιωs Σεραφειμ ξεμπροστιαζει τον πατριδοκαπηλο με τιs οφσορ…
    oimaskespeftoun.blogspot.com/2016/03/o.html
    Γιαννηs Δαραβιγκαs"Προεδροs ΜΚΟ Πρωτοβουλια πολιτων κατα τηs διαφθοραs"Κατεθεσε αναφορα προs την Εισαγγελια Πρωτοδικων Αθηνων στιs 27 Οκτωμβριου 2014 με αριθμο πρωτ.51433 για να εξακριβωθει που πηγε το ενα εκατομμυριο!
    Μαρια Μπεκατωρου(Ρανια Νικολαιδου)
    Προεδρε αν ησουν λουλουδι
    θασουν κοκκινο τριανταφυλλο
    Αν ησουν χοροs βαρυ ζειμπεκικο
    Προεδρε αν ησουν χρωμα θασουν
    το μπλε του αγοριου
    Αν ησουν προσευχη η προσευχη
    του φεγγαριου…

  3. Και αν ησουν προεδρε κωλος θα ηταν σαν
    να εβλεπες τη μουρη σου στο καθρεφτη

  4. Ούστ παλιοκοπροσκυλο θες να το παίξεις και πατριώτης

Comments are closed.