Τί ζητούν οι συνταξιούχοι κε Μητσοτάκη? ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

Αυτό γιατί δεν το είπατε σ’αυτήν την ομιλίας σας κε Μητσοτάκη ??? Αλλά βέβαια είναι τουλάχιστον αυταπάτη για τους συνταξιούχους, αυτοί να πιστεύουν ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που τους ρήμαξαν 12 φορές τις συντάξεις και τις πήγαιναν για βουλγαροποιηση μαζί με τους δανειστές, θα
είναι αυτοί που ξαφνικά θα τις προστατεύσουν εάν ξανάρθουν στην εξουσία ! Όταν 12 φορες ρήμαξαν τις συντάξεις, τί θα τους εμποδίσει να συνεχίσουν ? Η συνείδηση που δεν έχουν ??? Διότι εάν είχαν αληθινή συνείδηση και πατριωτισμό δεν θα χρεοκοπούσαν την Ελλάδα με την λαμογιά τους τις δεκαετίες που μας κυβερνούσαν. Ο Μητσοτάκης είχε πει ότι τα παιδιά και τα εγγόνια πρέπει να δίνουν στους συνταξιούχους και όχι το αντίστροφο! Οπότε ?? Τί καταλαβαίνουμε? Ότι θα εξαθλιώσει τους συνταξιούχους και θα τους κάνει να περιμένουν την ελεημοσύνη των παιδιών και εγγονιών τους! Δηλ. θα εξαθλιώσει αυτούς που δούλεψαν δεκαετίες και πλήρωσαν ! Άστο Μητσοτάκη, σας ξέρουμε και ποιοι είστε και τι αληθινά πιστεύετε!

αναγνωστης

loading...

8 thoughts on “Τί ζητούν οι συνταξιούχοι κε Μητσοτάκη? ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

  1. Πινακωτη-πινακωτη από το άλλο μου τ'αυτι. Εδώ υπέγραψε τα δύο πρώτα μνημόνια,στο τέταρτο θα μείνει;

  2. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

  3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΝΑ ΠΕΙ Ε ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ 70? ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΙ'ΆΛΛΟ? ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΕΚΤΟΞΕΥΜΑ ΑΚΟΥΣ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ? ΚΑΙ ΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ…..

  4. Τωρα πως συνταξεις πρεπει και ειναι πανω απο το μεροκαματο ενος εργατη μονο το μπουρδελο η Ελλαδα με τα κοματοσκυλα της μπορει και το κανει.Το ερωτημα ειναι ενα και μοναδικο;;;;Τα νιατα με καλα μεροκαματα η οι γεροντες με καλη συνταξη;;;; Αυτο τελικα πρεπει να ειναι το ερωτημα και οχι ποσα και αν θα κοψει τις συνταξεις η πολητεια.Θα μου πης καλα δεν ειναι και καλα μεροκαματα και καλες συνταξεις;;;Ναι αλα εδω που φτασαμε η αποφαση ειναι μια και πρεπει να διαλεξουμε..Για μενα ειναι τα νιατα πρωτα και οσο για τα γεροντια ας σκφτουν γιατι επετρεωαν τους καριοληδες τους πολιτικους να τα φανε ολα και παλι να τους ξαναψηφιζουν;;;ΕΕΕΕΕ τα δυο καλα δεν γινονται,,,, αυτα…….

  5. ΝΑ υποσχεθεί ο κούλης , ότι σε Ενα μήνα μετά τις εκλογές, θα ενσωματώσει Ολόκληρο το ΕΚΑΣ στη Σύνταξη, τίποτε άλλο,

  6. Η συμμορία ΣΥΡΙΖΝΕΛ ψήφισε την μείωση των συντάξεων και μετά κατηγορούν
    τον Κούλη ότι θα….. μειώσει τις συντάξεις!

    Τόσο θράσος οι αληταράδες!!!

  7. Ολοι κρατικοδιαιτοι, αλλοι υποαπασχολουμενοι και υπεραμοιβομενοι και αλλοι κανονικοι αργομισθοι.Πολλοι συνταξιουχοι απο τα 45.Ολοι ξεχνουν οτι η ιδιωτικη ανταγωνιστικη και μονο οικονομια ειναι ο εργοδοτης ο χορηγος και η τροφος του κρατους.Κανενας δεν θελει να δουλεψει στον πραγματικο κοσμο των παραγωγικων επιχειρησεων αλλα μονο στο αδιαφανες και υποπτο ηθικα δημοσιο των παχεων αγελαδων.Εκλειπει εντελως η αναλογη κουλτουρα.Οι διαχρονικοι εχθροι του εθνους φροντισαν γιαυτο. Παμπλουτοι γοννοι επιφανων οικογενειων ολοι μα ολοι ψωμιζονται απο ενα Ελληνικο κρατος που το εργοδοτουν και το θρεφουν οι αεναως λοιδορουμενοι ως φοροφυγαδες μικρομεσαιοι ιδιωτες ,οι αγροτες και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι και εργατες.Μπορει αραγε να υπολογισει καποιος ποσο στοιχιζει στο Ελληνικο δημοσιο πχ η ευρυτερη οικογενεια Μητσοτακη? Η η αντιστοιχη του Καραμανλη η του Παπανδρεου?Ελαχιστοι απο τους γοννους καθιερωμενων πολιτικων εργαζονται σε ιδιωτικη ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ επιχειρηση.Ολοι ομως την βριζουν εμμεσα και αμεσα ενω αρπαζουν τους μισθους τους αποκλειστικα δια των φορων απο αυτην.Πανε στο εξωτερικο σπουδαζουν δαπαναις μας ουσιαστικα στα καλυτερα Πανεπιστημια και αντι να βγαλουν το ψωμι τους εντιμα και ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ στον ιδιωτικο τομεα και να δωσουν ετσι και ενα παραδειγμα τρυπωνουν ειτε στο δημοσιο ειτε στα μονοπωλια που στηριζονται απο αυτο.Προκειται για εσχατη ηθικη καταπτωση.Περιττο να αναφερω τι εντυπωση νεποτισμου και οικογενειοκρατιας δινουν στον λαο ως υποτιθεται επιφανεις της Ελληνικης ελιτ.

  8. μονο ο Τσιπρας θα λεει ψεμματαρες?

    θα τις κοψω ΣΥΡΙΖΑ ολες αμα βγω πορδηπουργος

    ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Comments are closed.