Ιταλία: «Μόνον σε Ιταλούς το εισόδημα του πολίτη» δήλωσε ο Ντι Μάιο

Στις διαδικασίες για την έγκριση του εισοδήματος του πολίτη και στον ακριβή καθορισμό του μέτρου, αναφέρθηκε ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Eργασίας, Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Με τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές είναι αδύνατον να μην περιοριστεί ο αριθμός των εχόντων δικαίωμα και να μην δοθεί, το εισόδημα του πολίτη, μόνον στους Iταλούς πολίτες», δήλωσε σήμερα ο Ντι Μάιο, σε ραδιοφωνική εκπομπή της Rai.

Πριν δύο ημέρες, ο υπουργός Οικονομικών, Τζοβάνι Τρία, αντιθέτως είχε τονίσει ότι το μέτρο αυτό κοινωνικής πολιτικής θα αφορούσε και τους μετανάστες που εργάζονται με άδεια παραμονής στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για κύρια δέσμευση των Πέντε Αστέρων, η οποία προβλέπει την καταβολή 780 ευρώ τον μήνα ως κατώτατη σύνταξη, και ίδιο ποσό, για δύο χρόνια, για τους άνεργους ιταλούς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του κρατικού προϋπολογισμού, ο οποίος θα πρέπει να περιέχει, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης Κόντε (αν βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι), τη μείωση των φόρων, του ορίου ηλικίας για τη συνταξιοδότηση και το «εισόδημα του πολίτη».

loading...

3 thoughts on “Ιταλία: «Μόνον σε Ιταλούς το εισόδημα του πολίτη» δήλωσε ο Ντι Μάιο

  1. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΖΩΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ

  2. Eδω ταιζουμε τα ισλαμοφασιστικα κοπρανα τους λαθροκαυλους λαθροεισβολεις και πεινανε οι Ελληνες. Εχουν βλεπεισ προτεραιοτητα τα ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που αμα τους δεις ειναι κατι μαντραχαλοι νταγκλαραδες 2 μετρα 18-20 και βαλε κι αφου δηλωσεις 16 χρονων παιδι εισαι.Ειναι και τα μπουρδελα οι απατεωνες των ΜΚΟ ναι σου λεει ανηλικα ειναι και δωσε χρημα με ουρα για να πιασουμε ρατσα. Η εκστρατεια υου Ερνογαν εχει αρχισει διαρκως αυξανοιμενη και εισερχονταο πανω απο 700 ατομα την ημερα στα νησια και απο τον Εβρο και εμεις καθομστε να αςχολουμαστε που θα τους βαλουμε και πως να τους ταισουμε. ΕΞΩ ΡΕ ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΊΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

Comments are closed.