Άρρωστοι με την μεγάλη ζωή οι συριζαιοι και το έχουμε ξαναδεί.

Η ζωάρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπουργών στη «μεταμνημονιακή» ΔΕΘ με τις deluxe σουίτες των €1.720

Άρρωστοι με την μεγάλη ζωή οι συριζαιοι και το έχουμε ξαναδεί. Εξάλλου δεν είναι σαν εμάς την λαϊκή εργατική τάξη. Γόνοι πλουσίων αστών σπουδαγμένοι σε ακριβά πανεπιστήμια εις τας ευρωπας οι άνθρωποι. Για αυτό δεν καταλαβαίνουν από αισθήματα και ποτέ δεν ένιωσαν το αισθημα της
επιβίωσης, για αυτό τα καθάρματα δεν ξέρουν από αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στον λαό. Ο Τσακαλώτος της μπουρζουαζίας και των σαλονιών τολμάει και παίζει με τις ζωές ανθρώπων. Μην ανησυχείτε κύριοι τραπεζίτες δανειστές, οι συνταξιούχοι θα πεθάνουν άρα μια χαρά που θα πεθάνουν άνθρωποι αφού για την αριστερά πρώτα το χρήμα μετά ο άνθρωπος. Στο μακ φονικό τα ίδια , η έκφραση της αστικής τάξης που αντιπροσωπεύει ι ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κατανοήσει αξιοπρέπεια σεβασμό σε ανθρώπους που πολέμησαν για λευτεριά , αισθήματα ενός λαού.. είναι από αλλού αυτοί από τζάκια μεγάλα πλουσίων αστικών.οικογενειων ,δεν καταλαβαίνουν τον λαό.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Άρρωστοι με την μεγάλη ζωή οι συριζαιοι και το έχουμε ξαναδεί.

  1. ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΠΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ!
    ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. Όλοι οι κουμουνιστές είναι έτσι όταν πάρουν την εξουσία, ο λαός στην πείνα και στην ιδεολογία και αυτοί στην χλίδα και στα μεγαλία, ρωτίστε κανέναν που να προέρχετε απο τα πρώιν κουμουνιστικά κράτη να σας πεί.

  3. σύρζα η περιτομή δικαιοσύνης των περιούσιων…

    Κωνσταντινέας προς Τοροσίδη: «Πάμε παιχταρά μου!»

Comments are closed.