«Εχουμε ακόμη πολλή δουλειά ως τον Μάρτιο με τον Καμμένο»- Το μήνυμα από Ν. Υόρκη

Χαμηλούς τόνους κρατά το Μαξίμου όσον αφορά τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, μετά την αναστάτωση που επέφεραν οι δηλώσεις Τσίπρα στην WSJ ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει ακόμα κι αν ο Πάνος Καμμένος αποσύρει την εμπιστοσύνη του λόγω του Σκοπιανού.

Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη, δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν συμφωνήσει να ξανασυζητήσουν την συμφωνία των Πρεσπών τον Μάρτιο κι ότι οι δύο εταίροι θα λάβουν «μαζί» τις αποφάσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος ανώτερος αξιωματούχος έσπευσε να προσθέσει πως έως τον Μάρτιο η δικομματική κυβέρνηση έχει «πολλή δουλειά» να κάνει.

«Έχουμε να εφαρμόσουμε όλα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, τις ελαφρύνσεις […] πρέπει να νομοθετήσουμε το επόμενο διάστημα και να δώσουμε τα χρωστούμενα στους ένστολους, τους πανεπιστημιακούς […] πρέπει να θεσμοθετήσουμε την μείωση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση των εισφορών, έχουμε δηλαδή δουλειά να κάνουμε το επόμενο διάστημα μαζί με τον κυβερνητικό εταίρο», είπε.

Ο ίδιος αξιωματούχος προσπάθησε να υποβαθμίσει την διαφωνία, λέγοντας πως έχει διατυπωθεί «πολλές φορές» και θα αντιμετωπιστεί μέσω συζήτησης.

«Θα δούμε τι θα γίνει τελικά και τι θα αποφασίσει και ο ίδιος (σ.σ. ο κ. Καμμένος) όταν έρθει η ώρα», κατέληξε η ίδια πηγή.

loading...

1 thought on “«Εχουμε ακόμη πολλή δουλειά ως τον Μάρτιο με τον Καμμένο»- Το μήνυμα από Ν. Υόρκη

  1. Ακόμα δεν τη καταστρέψατε τη χώρα ξέχασα τη Κρήτη να τη δώσετε στους Εβραίους τα Επτάνησα στους Ιταλούς το Άγιο όρος στους Ρώσους έχει απομείνει κάτι άλλο που πρέπει να δώσετε παλιοπουλημενα τομάρια

Comments are closed.