Π.Καμμένος: «Είμαι καραμανλικός».. Μετά απο αυτήν την δήλωση Ο τρελογιατρός διέγνωσε ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ στο κύριο !

Καραμανλικός δήλωσε από το βήμα της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ ο Πάνος Καμμένος όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος και η Κατερίνα Παπακώστα.

Ερωτηθείς για το γεύμα που είχε με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο Πάνος Καμμένος αφού σχολίασε ότι «στη Θεσσαλονίκη δεν κρύβεται κανείς» στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Με τον Αντώναρο έχουμε μια για πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Είναι καραμανλικός και όπως κι εγώ πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε τότε αντιπρόεδρο των Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη».

«Η ΝΔ πίστευε στην εθνική συνύπαρξη, αναγνώρισε το ΚΚΕ, τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που συγκυβέρνησε με τον Φλωράκη και τον Κύρκο την εκπροσωπεί ο Αντώναρος και η Παπακώστα και όσοι διαγραφόμαστε από τη ΝΔ» συμπλήρωσε ο υπουργός Άμυνας.

«Θα συνομιλήσω με τον κ. Αντώναρο, χαίρομαι που είναι η κυρία Παπακώστα στην κυβέρνηση, πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος χώρος που μπορεί να συνεργαστεί» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Καμμένος.

Οι αναφορές του υπουργού Άμυνας έρχονται λίγες ώρες μετά από όσα δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα ομνύοντας στον καραμανλισμό.

Μιλώντας για τον εαυτό της και το νέο πολιτικό φορέα τόνισε πως ασπάζονται την Καραμανλική σχολή σκέψης, ανεξάρτητα από το ποιοι φέρουν το επώνυμο του και σημείωσε: «Εμείς δεν αναφερόμαστε στον Κώστα Καραμανλή. Ο καθένας από μας κάνει τις επιλογές του. Υπάρχω πολιτικά, λειτουργώ πολιτικά αναφερόμενη στις αρχές της Καραμανλικής σκέψης, είναι ένα δικαίωμα το οποίο έχω στην πολιτική, κι αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το αφαιρέσει, ακόμα κι αν φέρει το επώνυμο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας. Δεν έχει σχέση με τα πρόσωπα».

loading...

4 thoughts on “Π.Καμμένος: «Είμαι καραμανλικός».. Μετά απο αυτήν την δήλωση Ο τρελογιατρός διέγνωσε ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ στο κύριο !

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ …ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

  2. ΚΛΙΣΜΑ ΘΕΡΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Πρόσοχή, Καμμένε, μπας και αποκτήσεις δική σου πολιτική ταυτότητα, πάντα να κρέμεσαι από τα παπάρια των ψευτοΠατριωτών,

  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕ 3Κ ΤΒΝ ΕΣΩ ,ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΔΙΔΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΗΓΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ Η ΔΕ ΝΔ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΑΠΡΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΑ .ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.

Comments are closed.