Στην πατρίδα είμαστε συνεπείς κομματόσκυλα

Σε εσάς τους μπαταχτσηδες των τραπεζων που τώρα δεν πληρώνετε τα δάνεια σας, τους βρωμογυφτους, τους λαθροκαφετιαρηδες, τα κομματοσκυλα, τους χοντροκοιλαραδες καραβανάδες γραφείου που στο πρώτο μπραφ ρεζιλευονται, τους δημοσιοκυφηνες, τις άγαμες θυγατέρες, τους
50χρόνους συνταξιούχους με τα εφαπαξ, τις ρημαγμενες παροχές που υποβαθμισαν για να πουλήσουν κοψοχρονιά, τα διορισμένα βυσματα σε μουσεία που πετάνε λάδια και τάχα μου καθαρίστριες στους δημους, κάτι τεμπελοσκυλα που παίρνουν επιδόματα και δουλεύουν μαύρα, ένα στόλο εκατομμυρίων συνταξιούχων ενώ οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά για να μπαινουν τα λαθρο τζάμπα στους παιδικούς ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ. Καταλάβατε ρε σκουλήκια; ΕΣΕΙΣ πεθάνατε την Ελλάδα κοπροι! Δεν δίνω μια! Που θα τα ακουμπάω εγώ στο μπουρδελισταν για να ταΐζει εσάς! Πληρώνω ήδη αρκετά και έχω πληρώσει! 500 διόδια για δρόμους που πλήρωσα, σχολεία διαλυμένα που πλήρωσα. Νοσοκομεία ερείπια που πλήρωσα. Σπίτια που ξεχρεώσα, φορολογηθηκα και τώρα δίνω ΕΝΦΙΑ. Ρεύμα πανάκριβο για να μπακακωνουν οι βρωμιαρηδες της ΔΕΗ. ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ! Ψοφος.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Στην πατρίδα είμαστε συνεπείς κομματόσκυλα

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FYROM ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ .ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΗΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΓΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ Ή ΜΑΛΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ ,ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ .

  2. ΌΥΣΤ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ? ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΥ ΝΤΑΒΑΤΣΗ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ !! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ .

  3. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΟΥΖΕΙ.

Comments are closed.