Π. Καμμένος: Άκυρο το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ

«Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδόρησαν», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter, λίγα λεπτά αφού έκλεισαν οι κάλπες στη γείτονα χώρα.

«Τώρα, με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία» συνεχίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.

loading...

5 thoughts on “Π. Καμμένος: Άκυρο το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ

  1. Καλά ρε Πάνο , συ θα πεις στους Σκοπιανούς αν το Δημοψήφισμα είναι σωστό ή άκυρο , μας δουλεύεις , είδες πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές σου ήλθε η απάντηση από τους ιδίους , ότι το δημοψήφισμα είναι έγκυρο και θα ακολουθήσουν τα δέοντα , το κατάλαβες Πάνο

  2. ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΠΟΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΝΦΙΑ,ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ,ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ,ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα φαγατε πουτσα αντε καλη αρχη ερχονται κατι αγριες πουτσες με μελι και αμμο

  4. Βρε προδότη,κάθαρμα,γερμανοτσολιά,συνεργάτη των κατσαπλιάδων αριστεροσοδομιτών προδοτών,ποιόν δουλεύεις;έρχεται το τέλος σου ,λίγοι μήνες σου'μειναν.

  5. αντε γαμισου ρε μουνοπανο καρεκλοκενταυρε προδοτη η κρεμαλα σε περημενη μουνι της λασπης.

Comments are closed.