Επιχείρηση «γουνάκια»

Πώς το λένε οι πιλότοι; Προσδεθείτε, έρχονται αναταράξεις. Κάπως έτσι αναμένεται να κινηθεί ο Σεπτέμβριος καθώς ο κύβος ερρίφθη στο Μαξίμου. Θα το κάνουν Κούγκι, θα βγάλουν από τα δικαστικά συρτάρια μέχρι και τις… κλήσεις της τροχαίας των πολιτικών τους αντιπάλων, θα σύρουν στα δικαστήρια ακόμη και τα σκυλιά και τις γάτες όσων δεν χωνεύουν, όσων πάνε κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης.

Η πρώτη λάσπη στον ανεμιστήρα, η πρώτη προειδοποιητική βολή έπεσε την Κυριακή μέσω των γνωστών πληρωμένων πιστολιών. Η γραμμή Μαξίμου πέρασε και πάλι από τον… διευθυντή του γραφείου τύπου και της γνωστής εφημερίδας.

Η συνέχεια έπεται… Καθόλου τυχαία δεν είναι η υπουργοποίηση του Μιχάλη Καλογήρου. Εκεί είναι όλο το ψωμί του ανασχηματισμού κι ας ασχολούμαστε εμείς με την Παπακώστα.

Ο Καλογήρου, δικηγόρος με πολλές διασυνδέσεις και με άλλους… γιους κορυφαίων πολιτικών παραγόντων, και με καλές σχέσεις με Θάνου, Παπαγγελόπουλο κ.λπ. έχει αναλάβει μια δουλειά. Μια αποστολή και αφού δεν είναι πολιτικός (ούτε θα γίνει πιθανότατα ποτέ) ξέρει πώς να κινηθεί.

Το επόμενο διάστημα θα βγουν στο προσκήνιο πολλές δικαστικές υποθέσεις. «Την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Κυριάκος θα πάει στη ΔΕΘ», λένε οι καλά γνωρίζοντες. Εκεί θα σκάσουν οι βόμβες, πραγματικές και ψεύτικες, με λάσπη ή χωρίς λάσπη, προκειμένου να «χαθεί» ο Μητσοτάκης και να γίνει η Ελλάδα ένα… μπάχαλο. Γουνάκια, χειροπέδες και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Συριζαίοι. Όχι ότι δεν πρέπει να πληρώσουν οι «λαδιάρηδες», αν είσαι πατριώτης οφείλεις να συμφωνείς πως η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της.

Όμως, επειδή τους έχουμε μάθει τους Συριζαίους, πολύ φοβούμαστε ότι έρχονται πολλά «στησίματα» κι αυτό είναι το ανησυχητικό.

Γιατί μαθαίνουμε ακόμη ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλές συσκέψεις στο Μαξίμου με την… ΕΥΠ σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε, η διοίκηση λογοδοτεί στον πρωθυπουργό απευθείας.

Επίσης, μαθαίνουμε ότι κορυφαίο ρόλο στην επιχείρηση «γουνάκια» παίζουν εκτός του Παπαγγελόπουλου και του Καλογήρου, κάποιοι δικηγόροι… πρώτη μούρη. Ένας εξ αυτών μάλιστα έχει πολλούς ετερόκλητους πελάτες. Πολιτικούς πρώτης γραμμής, εκδότες, τραπεζίτες.

Μιλάμε για κανονική «syriza-mafia» ή παρακράτος όπως έλεγαν παλιότερα.

πηγη

loading...

1 thought on “Επιχείρηση «γουνάκια»

Comments are closed.