Κολλημένος στην καρέκλα ο Ζουράρις: «Δεν υπάρχει λόγος να φύγουμε από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό»

Διαφώνησε με την προαναγγελία Καμμένου για άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν έρθει προς ψήφιση το Σκοπιανό, ο Κώστας Ζουράρις.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργός, παρότι διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ότι δεν συντρέχει λόγος να αποσυρθούν οι ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση.

«Επειδή το θέμα των Σκοπίων είναι ιδρυτικό και ιδρυματικό για τους ΑΝΕΛ, φυσικά και θα καταψηφίσουν τη συμφωνία στη βουλή όταν και αν έρθει. Από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία να ψηφιστεί δεν υπάρχει λόγος να άρει την εμπιστοσύνη του, ο κ. Καμμένος προς την κυβέρνηση» είπε προσθέτοντας ότι αυτό το έχει πει και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

Αναφερόμενος στην μη περικοπή συντάξεων τόνισε:

«Εγώ νομίζω ότι μπορεί η κυβέρνηση να πάει σε μονομερή ενέργεια γιατί το ευρωπαϊκό μέτωπο που είναι διασπασμένο δεν μπορεί να αντιτάξει κάτι. Μπορεί να το κάνει βασιζόμενη στα περισσεύματα».

loading...

4 thoughts on “Κολλημένος στην καρέκλα ο Ζουράρις: «Δεν υπάρχει λόγος να φύγουμε από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό»

  1. Όταν στέλνουμε τέτοιους γελοίους τύπους στην Βουλή να μας κυβερνήσουν , καλά μας κάνουν , γιατί σου λένε για να με ψηφίσουν σκέψου τι βόδια είναι

  2. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

  3. Τελικά μόνο οι αριστερές τσέπες γίνονται πάντα δεξιές
    οι αριστεροί ψάλτες όμως δεν αλλάζουν ποτέ!

  4. Η ΙΑΤΡΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΥΠΟ…ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΞΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΝ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΛΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ …ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ….

Comments are closed.