Νότια Κορέα: Διαδηλώσεις κατά των μουσουλμάνων μεταναστών

Μεγάλες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Νότια Κορέα κατά της άφιξης μερικών εκατοντάδων (στην Ελλάδα μιλάμε για εκατομμύρια) μουσουλμάνων μεταναστών από την Υεμένη στην πρώτη αντίσταση των Νοτιοκορεατών απέναντι στο φαινόμενο αυτό που έχει κατακλύσει την Ευρώπη.

«Ας διώξουμε έξω αυτούς του ψεύτικους πρόσφυγες», φώναζαν σε διαδήλωση στις Νοτιοκορεάτες διαδηλωτές.

Διαδηλώσεις έχουν σημειωθεί στο νησί  Jeju της Νότιας Κορέαςόπως και στην πρωτεύουσα Σεούλ.

«Από μικρή ηλικία μαθαίνουν να συμπεριφέρονται στις γυναίκες σαν σκλάβες του σεξ και τις ξυλοκοπούν όποτε θέλουν», ανέφερε στους NYT ο Yang Eun-ok ένα από τα ηγετικά στελέχη των διαδηλώσεων στην πόλη Jeju.

«Μπορούν να πάρουν πολλές συζύγους και να Κάνουν πολλά παιδιά. Τώρα είναι 500 από αυτούς. Σε 10 ή και 20 χρόνια πόσοι θα είναι;» αναρωτήθηκε.

Που να ζούσε και στην Ελλάδα, ο Νοτιοκορεάτης.

Το νησί Jeju δέχθηκε πρόσφατα μερικές εκατοντάδες μουσουλμάνους από την Υεμένη αλλά η υποδοχή τους δεν ήταν αυτοί που είχαν ακούσει ότι γίνεται στην Ευρώπη.

Τουλάχιστον 714.000 Νοτιοκορεάτες υπέγραψαν σε μια ανοικτή επιστολή στο διαδίκτυο προς τον πρόεδρο της χώρας Moon Jae-in,ζητώντας του να σταματήσει να δέχεται μουσουλμάνους μετανάστες ή πρόσφυγες.

Ο αριθμός ρεκόρ των υπογραφών ανάγκασε το Νοτιοκορεάτη πρόεδρο να υποσχεθεί την αναθεώρηση της διαδικασίας ασύλου από δω και πέρα.

loading...