Ιταλία:Λουκέτο στον πρώτο οίκο ανοχής με κούκλες (βίντεο)

Παρά το γεγονός ότι είχε πάρα πολλές κρατήσεις, οι αρχές έκλεισαν τον οίκο ανοχής για πολλαπλές παραβιάσεις.

«Λουκέτο» στον πρώτο οίκο ανοχής με κούκλες του σεξ φτιαγμένες από σιλικόνη έβαλαν οι Ιταλικές αρχές, μόλις εννέα μέρες αφότου ξεκίνησε να λειτουργεί, για μια σειρά παραβάσεων που αφορούν τις διατάξεις περί μισθώσεων, αλλά και τους υγειονομικούς κανόνες.

Η επιτυχία του εγχειρήματος έμοιαζε εξασφαλισμένη, καθώς οι οκτώ ρεαλιστικές κούκλες από σιλικόνη (επτά γυναικείες και μία ανδρική) υπόσχονταν αξέχαστες ερωτικές στιγμές, έναντι 80 ευρώ το ημίωρο.

Έρευνα για το εάν οι κούκλες καθαρίζονται σωστά

Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξή του διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε τους ιταλικούς νόμους για τη μίσθωση καταλυμάτων.

Παράλληλα, ο οίκος ανοχής έχει βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών υγείας του Τορίνο, που διερευνούν εάν οι κούκλες, αξίας 2.000 ευρώ εκάστη, καθαρίζονται σωστά μετά από κάθε χρήση.

Είχαν κρατήσεις για πολλές εβδομάδες

Ο πρωτοποριακός οίκος ανοχής άνοιξε τις πόρτες του στις 3 Σεπτεμβρίου. Αν και το μέρος που είχε εγκατασταθεί ήταν μυστικός, οι μάνατζερς διαβεβαίωναν ότι υπήρχε ουρά στη λίστα των κρατήσεων, που ήταν κλεισμένη για πολλές εβδομάδες.

Έναντι 80 ευρώ για ημίωρη συνεδρία με μια «πολύ ρεαλιστική» κούκλα από σιλικόνη, οι πελάτες μπορούσαν να επιλέξουν επτά διαφορετικές γυναικείες κούκλες και μία αντρική, ονόματι Αλεσάντρο, με ρυθμιζόμενο γεννητικό όργανο από 12 έως 25 εκατοστά, ανάλογα με τα γούστα του πελάτη ή της πελάτισσας.

Σύμφωνα με τον οίκο ανοχής, οι κούκλες, αξίας 2.000 ευρώ εκάστη, θα καθαρίζονταν για δύο ώρες μετά από κάθε χρήση.

Κούκλες για όλα τα γούστα

Οι πελάτες επέλεγαν το ντύσιμο της κάθε κούκλας -με τις επιλογές να περιλαμβάνουν τη «δασκάλα αερόμπικ» και τη «γραμματέα» καθώς και τη στάση στην οποία θα ήθελαν να τη βρουν, που μπορούσε να περιλαμβάνει οτιδήποτε περιέχει το Καμασούτρα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του οίκου ανοχής.

Οι κούκλες βρίσκονταν σε οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια με κρεβάτι, μπάνιο και τηλεόραση που δείχνει πορνό.

Οι πελάτες προτιμούσαν το πρωί ή το απόγευμα για τις κρατήσεις τους

Πριν το άνοιγμα, ο οίκος ανοχής, ιδιοκτησίας ισπανικής εταιρείας με υποκαταστήματα στη Μόσχα και στη Βαρκελώνη, είχε καταστήσει γνωστό ότι είχε κρατήσεις για πολλές εβδομάδες με μερικές μικρές εξαιρέσεις.

«Έχουμε πελάτες που έχουν κάνει κράτηση από τη Βενετία και πολλοί προτιμούν τα πρωινά ή τα απογεύματα για τα ραντεβού τους», είχαν πει υπεύθυνοι της επιχείρησης.

Πάντως η επιχείρηση παρέμενε κλειστή το βράδυ, ενώ δεν δεχόταν ομαδικές κρατήσεις.

Οι οίκοι ανοχής με ανθρώπους είναι παράνομοι στην Ιταλία. Ωστόσο η σεξουαλική εργασία από μόνη της δεν συνιστά έγκλημα.

loading...

4 thoughts on “Ιταλία:Λουκέτο στον πρώτο οίκο ανοχής με κούκλες (βίντεο)

  1. Eσυ τα καθαριζεις τα σκυλια σου Ζαγκλα'ρ στην Στοκχολμη?

  2. Άιντ σκάσι ωρε διμονισμένι γυμνουσάλιαγγα και βγάλι του
    πλαστικό απτσούφρας κι πλυντου ευρύπρouκτο φρικιό!

  3. Πως πηγα'ν αρε οι πωλήσει'σ σημερα στην στουκχολμ? που΄λσες καμια καποτα για του κωλ'ς ? με το δουκσα'ρ τωρα στην σουφρα'ς σαν τον μπιτοβιν θα εισι…πρρρρρ ζαγκλαρατ αρεε…

  4. Σαλιάρ γυμνουσάλιαγγα
    βγάλι κι πλύνι του παπαρ απτσούφρας.

Comments are closed.