Ο Χλαπάτσας είναι ο πιο χαρακτηριστικός Τύπος νεοραγια

Ο Χλαπατσας ειναι ο πιο χαρατηριστικος τυπος ραγια της συγχρονης Ελλαδας. 

Ειναι αυτος που τα “γνωριζει” ολα και ειναι ικανος να κανει οποιοδηποτε κακο εις βαρος των συνανθρωπων του, για να επιβιωσει η για να επιτυχει τους δικους του προσωπικους στοχους.


Ο κλασικος ραγιας πανω απο ολα ειναι ανανδρος και υπουλος καταδοτης-χαφιες, ενω φυσικα ειναι δειλος και φαιδρος. 


Οπως ολοι οι ανανδροι και οι αμαθεις ο ραγιας ειναι σε θεση να κανει μονον κακο, διοτι στερειται ανδρισμου, παιδειας και ικανοτητων. 



Το κακο γινεται ευκολα και χωρις καθολου κοπο. 

Στον αντιποδα γιανα κανεις κατι καλο, για να εισαι δημιουργικος και χρησιμος στο Ελληνικο εθνος πρεπει να εχεις Ελληνοχριστιανικες ηθικες αρχες, παιδεια-Ανδρισμο, ικανοτητες. 


Επισης ολοι οι νεοραγιαδες ως κουτοπονηροι και αμαθεις κανουν οτι συμφωνουν με τις αρχες του Ελληνοχριστιανισμου



Ολα αυτα σε θεωριτικη βαση καθως ολες τους οι πραξεις ειναι εντελως ανθελληνικες, προδοτικες και επιζημιες.   


Ο ραγιας κατηγορει μονιμα και δημοσια τους προδοτες πολιτικους.


Εντουτοις ειναι ο πρωτος που πηγαινει να ψηφισει στις κατα γενικη ομολογια στημενες νεοταξικες εκλογες, και να παει εν συνεχεια στα γραφεια των κατοχικων βουλευτων για να ζητησει καθε ειδους εξυπηρετηση. (1)


Παντοτε για οτι συμβαινει στην Ελλαδα φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εκεινον.
Να περασουμε τωρα να δουμε τι λενε καποιοι αλλοι εκτος απο εμενα για τους σημερινους νεοραγιαδες. 


Οι μοντέρνοι σκλάβοι νεοέλληνες ζούνε σε έναν πολύ άρρωστημένο κόσμο που σταδιακά από την αρχή των μνημονίων χάνουν την χώρα τους γιατί την ξεπουλάνε στους τραπεζίτες κομματάκι κομματάκι!!! Είναι σαφές ότι οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι οι πρώτοι σύγχρονοι δούλοι μέσα στην ίδια τους την χώρα.
Ωστόσο, οι νεοέλληνες είναι σε τέτοιο βαθμό προγραμματισμένοι που προτιμάμε να σέρνονται στα γόνατά τους… να πληρώνουν ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τους τραπεζίτες για να σώσουν το δουλικό πετσί τους… ελπίζοντας ότι θα τους λυπηθούν οι αφεντάδες τους. Σαν υπνωτισμένα ζόμπι αφήνουν τις τραπεζικές βδέλλες να τους πίνουν ασταμάτητα το αίμα την στιγμή που η δουλική συμπεριφορά τους είναι η αιτία των σημερινών προβλημάτων τους!!!
Δεν τολμούν να κοιταχτούν στον καθρέφτη γιατί θα δουν την νεκροζώντανη νεοελληνική σκιά τους!!! Η Δειλία του νεοέλληνα είναι ο μοναδική ικανότητα του… Όλες τις ευθύνες και το μεγαλύτερο μέρος της δυστυχίας τους οι νεοέλληνες το ρίχνουν στους τραπεζίτες και όχι στον εαυτό τους και τους συνεργάτες των τραπεζών… δηλαδή τους ελληνόφωνους της Βουλής των Νεοελλήνων!!!
Το θύμα συμπεριφέρεται σαν θύμα και περιμένει την σωτηρία από ήρωες των πλαστών ομολόγων… και 600 δις γιατί τα όνειρα δεν τους κουράζουν…
Ο νεοέλληνας ζει στον κόσμο του!!! Πιστεύει ότι η σωτηρία του θα προκύψει μετά την συνεργασία των πολιτικών του με την μαφία των Ροτσλιντ και ζητά βοήθεια από το πεινασμένο σαρκοβόρο να σώσει τον νεοελληνικό αμνό….πράγματι οι σύγχρονοι δούλοι της Ελλάδας προτιμούν να σέρνονται στα τέσσερα και να εκλιπαρούν την σωτηρία τους από τους Ροτσιλντς…η δουλικότητα τους ξεπέρασε τον αυτοσεβασμό τους…και η λογική τους ξεπέρασε το αδιανόητο….
Παράδωσαν την χώρα τους σε ξένα χέρια δίχως να πολεμήσουν… ξεγυμνώθηκαν πρώτα ηθικά και στην συνέχεια οικονομικά σαν την μοντέρνα πόρνη που γδύνεται μπροστά στους σκατόγερους που θέλουν την πηδήξουν για λίγα ψίχουλα…το τέλος της χώρας τους έγινε πραγματικότητα και έγινε ο πρώτος πολίτης ιδιοκτησίας ξένων συμφερόντων. Ότι ήταν πολύτιμο στην χώρα τους όπως οι σιδηρόδρομοι, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιήθηκαν, δηλαδή ξεπουλήθηκαν σε ξένους επενδυτές… και χάνουν ακομη και τα σπίτια τους που έμεναν.
Το ερώτημα είναι, όταν η χώρα πάψει να είναι χώρα και γίνει ιδιοκτησία άλλων, Τι θα συμβεί με τον νεοέλληνα???

Οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι οι πρώτοι σύγχρονοι δούλοι μέσα στην …

Αφού, λοιπόν, έκανα μια προσπάθεια να κατονομάσω ή να προσδιορίσω τους εξωτερικούς εχθρούς της Ελλάδος, ας προχωρήσω στα ενδότερα κι ας βάλω το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ποίος είναι αυτός που ανέχεται χαμερπώς κι εθελοδούλως άπαντα τα κακώς κείμενα; Ποίος είναι αυτός που τρέχει οπίσω από τον κάθε αμόρφωτο βουλευτή για να ικανοποιήσει το μικροσυμφέρον του; Ποίος είναι αυτός που ενώ κάθε σοβαρή έννοια που συνδέεται με το όνομα Ελλάς έχει ευτελιστεί, εκείνος νοιάζεται μόνο για το ταπεινό του τομαράκι; Ποίος είναι αυτός που μοιρολογάει κάθε μέρα, αλλά κάνει τάματα και μετάνοιες στον εξουσιαστή του; Ποίος έιναι εκείνος που ενώ παρουσιάζονται άνθρωποι τίμιοι και ειλικρινείς να τον εκφράσουν πολιτικά, εκείνος επιλέγει τομαριστικώς κι μαζοχιστικώς να ψηφίζει οικογενειοκράτες απατεώνες για να τον βολέψουν σε μια ταπεινή θεσούλα; Ποίος είναι αυτός που ενώ η εγχώρια παραγωγή έχει βαλτώσει, εκείνος διαφημίζει πάντοτε τα ολοκαίνουρια εισαγώμενα αγαθά, τα οποία τρέχει ως ιθαγενής καννίβαλος να αγοράσει; Ποίος είναι αυτός που δεν έχει κανένα πρόβλημα να προδώσει, αρκεί να βγάλει κάτι από αυτήν την υπόθεσιν; Εσύ. Εσύ, Νεοέλληνα ραγιά. Εσένα, Νεοέλληνα ραγιά, σε αποστρέφομαι περισσότερο από όλους τους άλλους εχθρούς της Ελλάδος. 


                 ΓΡΑΦΕΙ Ο                         

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Οι αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι ηρωες Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και πατριωτες μονον οσους πολεμουσαν. 
 

Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 

Το ιδιο ακριβως αξιωμα ειναι και ο Ελληνας στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης.
 
 
Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
 
Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
 
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.
 
 
Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τσιμισκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Βασιλεως Νικηφορου του β
Φωκα.

Ο Ιωαννης δεχτηκε να δολοφονηθει ο θειος του
διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.


 
Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.



 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 

 


Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
 
Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 



Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

 

Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

σε καμια των περιπτώσεων δεν 
στηριζουν 
της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων.


Δεν βαζουν ποτε δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν καποιοι βασιλεις απο αναγκη λογω των συνεχομενων επι πολλους αιωνες πολεμων.

 

 
 
Την σημερινη εποχη με αιτια το θανασιμο μισος που εχουν εναντιον των Ελληνων 

οι προδοτες

πολιτικοι,επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους. 
 

Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν
πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.
 
 

Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους, ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.

 
 
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
 
 
 
 
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
 
 
 
Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε 

τους 

μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 

 
 
 
Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 
 
 
 
 
Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων.
 
 
 
Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 
 
 
 
Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ
 


Ο ιερος Βασιλειος ο β,  επετυχε το απολυτο σε όλα.

Πολεμουσε πολυ γεναια στην πρωτη γραμμη στα πεδια των μαχων.
 
 
 
 
Ο Βασιλειος εκανε της μεγαλύτερες επιτυχιες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από ολους τους υπολοιπους Ελληνες, 
 
 
 
 
 
Oι επιτυχιες του Βασιλειου του β σε πολιτικο,
στρατιωτικο, επιπεδο δεν ηταν ποτε βασισμένες επανω στην βαρυτατη φορολογια των φτωχων Ελλήνων πολιτων.
 
 
 
Ουδέποτε το εκανε άλλος βασιλιας αυτό το πραγμα.
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται, εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με ποιο κομμα εισαστε ; Ειμαι μονον με τον Χριστο και την Ελλαδα (Η δικαίωση μου 8 χρόνια αργότερα απο τον Γ. Κοντογιώργη)


Xlapatsas Best Of II – YouTube

«Τι λες πονηρή σαλούφα;»: οι 10 καλύτερες βρισιές του … – Balla

«Τι λες πονηρή σαλούφα;»: οι 10 καλύτερες βρισιές του Κάκαλου στον Χλαπάτσα! (vids)

Η σωστη παιδεια είναι το πιο βασικο για την επιβίωση του Ελληνκου εθνους.
 
Η ιδια η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια εδραιωθηκε σε Ελληνικο και σε παγκοσμιο επιπεδο μεσα από τον τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
 
 
Μεσα από της Πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε από την αρχη, ότι ο Χριστιανισμος είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.

 
Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.


 

Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.
 
 
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την οικουμενικοτητα του Ευαγγελικού κηρυγματος. 


Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
 
 
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
 
 
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος είναι μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη.


Μεσα απο την Πλατωνικη Φιλοσοφια και την Ελληνικη γλωσσα  ο Χριστιανισμος αποκτα την δυναμη να εξαπλωθει σε παγκισμιο επιπεδο.

Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες στην Ορθοδοξια είναι παραλληλα και φανατικοι φιλοι του ιερου αρχαιου Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια, αλλαξαν τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο. 

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν οι αγιοι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 



Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.


Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΘΕΙΑ-ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ 
ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
 
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 
 

Αυτην ακριβως την κατασταση εκμεταλευονται οι εωσφοριστες του φοινικικου δωδεκαθεου και κατηγορουν με αισχρα ψευδη τους χριστιανους ως καταστροφεις του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 
 
Η απολυτη τραγικη ειρωνια και προσβολη ειναι να κατηγορουν οι εβραιοι δωδεκαθειστες τους Ελληνες χριστιανους για πραξεις τις οποιες εκαναν επι αιωνες οι προγονοι τους κατα την αρχαια εποχη. 
 
 
Για αυτό ο Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.
 
 
ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.

 
 
Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.
 
 
Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.
 
Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
 
Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. 

Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. 


Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .
 


Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 
 
 
 
Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολλοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους”.

Ομως χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.
 
 
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
 
 
Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.
 

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 

Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 

Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
 
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
 
 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 



Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 



Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
 


Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
 

Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. 


Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
 
 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. 


Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
 
Ο σατανας είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.



Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 

 
Δελφικό ιερό η μεγαλύτερη ανθελληνική σφηκοφωλιά
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Με ποιο κομμα εισαστε ; Ειμαι μονον με τον Χριστο και την Ελλαδα (Η δικαίωση μου 8 χρόνια αργότερα απο τον Γ. Κοντογιώργη)

(1) Γεώργιος Κοντογιώργης:


Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί.

loading...

27 thoughts on “Ο Χλαπάτσας είναι ο πιο χαρακτηριστικός Τύπος νεοραγια

  1. Ενα ακομη εξαιρετικο αρθρο.

  2. Οι μοντέρνοι σκλάβοι νεοέλληνες ζούνε σε έναν πολύ άρρωστημένο κόσμο που σταδιακά από την αρχή των μνημονίων χάνουν την χώρα τους γιατί την ξεπουλάνε στους τραπεζίτες κομματάκι κομματάκι!!! Είναι σαφές ότι οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι οι πρώτοι σύγχρονοι δούλοι μέσα στην ίδια τους την χώρα.

    Ωστόσο, οι νεοέλληνες είναι σε τέτοιο βαθμό προγραμματισμένοι που προτιμάμε να σέρνονται στα γόνατά τους… να πληρώνουν ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τους τραπεζίτες για να σώσουν το δουλικό πετσί τους… ελπίζοντας ότι θα τους λυπηθούν οι αφεντάδες τους. Σαν υπνωτισμένα ζόμπι αφήνουν τις τραπεζικές βδέλλες να τους πίνουν ασταμάτητα το αίμα την στιγμή που η δουλική συμπεριφορά τους είναι η αιτία των σημερινών προβλημάτων τους!!!

    Δεν τολμούν να κοιταχτούν στον καθρέφτη γιατί θα δουν την νεκροζώντανη νεοελληνική σκιά τους!!! Η Δειλία του νεοέλληνα είναι ο μοναδική ικανότητα του… Όλες τις ευθύνες και το μεγαλύτερο μέρος της δυστυχίας τους οι νεοέλληνες το ρίχνουν στους τραπεζίτες και όχι στον εαυτό τους και τους συνεργάτες των τραπεζών… δηλαδή τους ελληνόφωνους της Βουλής των Νεοελλήνων!!!

    Το θύμα συμπεριφέρεται σαν θύμα και περιμένει την σωτηρία από γυφτους οπως ο Αρτεμης ψωρρας με τα πλαστα ομολόγα και τα ψευτικα 600 δις γιατί τα όνειρα δεν τους κουράζουν…

    Ο νεοέλληνας ζει στον κόσμο του!!! Πιστεύει ότι η σωτηρία του θα προκύψει μετά την συνεργασία των πολιτικών του με την μαφία των Ροτσλιντ και ζητά βοήθεια από το πεινασμένο σαρκοβόρο να σώσει τον νεοελληνικό αμνό….πράγματι οι σύγχρονοι δούλοι της Ελλάδας προτιμούν να σέρνονται στα τέσσερα και να εκλιπαρούν την σωτηρία τους από τους Ροτσιλντς…η δουλικότητα τους ξεπέρασε τον αυτοσεβασμό τους…και η λογική τους ξεπέρασε το αδιανόητο….

    Παράδωσαν την χώρα τους σε ξένα χέρια δίχως να πολεμήσουν… ξεγυμνώθηκαν πρώτα ηθικά και στην συνέχεια οικονομικά σαν την μοντέρνα πόρνη που γδύνεται μπροστά στους σκατόγερους που θέλουν την πηδήξουν για λίγα ψίχουλα…το τέλος της χώρας τους έγινε πραγματικότητα και έγινε ο πρώτος πολίτης ιδιοκτησίας ξένων συμφερόντων. Ότι ήταν πολύτιμο στην χώρα τους όπως οι σιδηρόδρομοι, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιήθηκαν, δηλαδή ξεπουλήθηκαν σε ξένους επενδυτές… και χάνουν ακομη και τα σπίτια τους που έμεναν.

    Το ερώτημα είναι, όταν η χώρα πάψει να είναι χώρα και γίνει ιδιοκτησία άλλων, Τι θα συμβεί με τον νεοέλληνα???

    Οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι οι πρώτοι σύγχρονοι δούλοι μέσα στην …
    amazonios.net/οι-ραγιάδες-νεοέλληνες-είναι-οι-πρώτο/

    Αφού, λοιπόν, έκανα μια προσπάθεια να κατονομάσω ή να προσδιορίσω τους εξωτερικούς εχθρούς της Ελλάδος, ας προχωρήσω στα ενδότερα κι ας βάλω το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ποίος είναι αυτός που ανέχεται χαμερπώς κι εθελοδούλως άπαντα τα κακώς κείμενα; Ποίος είναι αυτός που τρέχει οπίσω από τον κάθε αμόρφωτο βουλευτή για να ικανοποιήσει το μικροσυμφέρον του; Ποίος είναι αυτός που ενώ κάθε σοβαρή έννοια που συνδέεται με το όνομα Ελλάς έχει ευτελιστεί, εκείνος νοιάζεται μόνο για το ταπεινό του τομαράκι; Ποίος είναι αυτός που μοιρολογάει κάθε μέρα, αλλά κάνει τάματα και μετάνοιες στον εξουσιαστή του; Ποίος έιναι εκείνος που ενώ παρουσιάζονται άνθρωποι τίμιοι και ειλικρινείς να τον εκφράσουν πολιτικά, εκείνος επιλέγει τομαριστικώς κι μαζοχιστικώς να ψηφίζει οικογενειοκράτες απατεώνες για να τον βολέψουν σε μια ταπεινή θεσούλα; Ποίος είναι αυτός που ενώ η εγχώρια παραγωγή έχει βαλτώσει, εκείνος διαφημίζει πάντοτε τα ολοκαίνουρια εισαγώμενα αγαθά, τα οποία τρέχει ως ιθαγενής καννίβαλος να αγοράσει; Ποίος είναι αυτός που δεν έχει κανένα πρόβλημα να προδώσει, αρκεί να βγάλει κάτι από αυτήν την υπόθεσιν; Εσύ. Εσύ, Νεοέλληνα ραγιά. Εσένα, Νεοέλληνα ραγιά, σε αποστρέφομαι περισσότερο από όλους τους άλλους εχθρούς της Ελλάδος.

    Νεοέλληνα ραγιά, είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος. (Χρήστος …
    https://aienaristeyein.com/2012/01/15/νεοέλληνα-ραγιά-είσαι-ο-μεγαλύτερος-ε/

  3. ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.

    Η ΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    https://seisaxthia-epam.blogspot.com/2012/09/blog-post_7409.html

    του Σταύρου Κατσούλη

    Όλοι μας έχουμε ακούσει στο σχολείο την λέξη "ραγιάς", όταν μαθαίναμε για την Οθωμανική Σκλαβιά. Αυτά για εμάς τους παλαιότερους βέβαια, γιατί ξέρω τι γίνεται στα σχολεία σήμερα. Ραγιάς όπως ξέρουμε, ήταν ο κάθε μη μουσουλμάνος, ο Έλληνας σκλάβος της Οθωμανικής κατοχής. Αυτός έγινε ραγιάς κάτω από τον τρομακτική απειλή του σπαθιού. Οι σημερινοί ραγιάδες, δεν είναι έτσι όμως. Σήμερα έχουμε μια νέα εκδοχή του ραγιαδισμού. Αυτή η εκδοχή έχει κάποιες διαφορές με την κλασσική έννοια. Ο ραγιαδισμός σήμερα δεν επιβάλλεται με την ωμή βία όπως παλαιά. Σήμερα ο ραγιαδισμός είναι αποτέλεσμα ψυχολογικών αιτιών, ψυχολογικής βίας αν θέλετε και ο ραγιάς, έχει αποφασίσει μόνος του κάτω από αυτήν την πίεση, ότι θα είναι ραγιάς.

    Ο ραγιάς σήμερα, είναι αυτός που ντρέπεται που είναι Έλληνας. Είναι αυτός, που είδε τα γυαλιστερά μπιχλιμπίδια της Δύσης και πείστηκε ότι αυτά είναι ανώτερα της παράδοσης και του πολιτισμού μας. Είναι αυτός, που αν βρισκόταν στο εξωτερικό, που θα προτιμούσε λόγω ντροπής να μην αναφέρει ότι είναι Έλληνας. Είναι αυτός, που αν αναγκαστεί να πει ότι είναι Έλληνας,….
    θα προσπαθήσει να συμπληρώσει με λόγια και με πράξεις, ότι δεν είναι "σαν τους άλλους" Έλληνες. Αυτός, θα προσπαθήσει να κρύψει την ταυτότητά του, και προσπαθεί να πείσει, ότι είναι "δυτικός" και μόνο εξ αίματος Έλληνας. Ραγιάδες πολλές φορές, είναι αυτοί που μεταξύ τους ακόμα και όταν δεν χρειάζεται, μιλούν σε γλώσσα άλλη, γλώσσα εκτός της Ελληνικής. Ο ραγιάς, αν είναι Χριστιανός και στο εξωτερικό, θα κρύψει ότι την Κυριακή θα βρίσκεται σε κάποια "οπισθοδρομική" Ορθόδοξη Εκκλησία. Και τέλος, ο ραγιάς αν δεν πιστεύει, θα ντραπεί να παρουσιάσει και να αποκαλύψει την σοφία των προγόνων μας, και θα υποκριθεί ότι οι "δυτικές" ιδέες που του παρουσιάζονται κάθε τόσο, είναι αυτούσιες και αυτόχθονες των "δυτικών". Είναι αυτός που με πάθος θα παπαγαλίσει ρητά και γραπτά "δυτικών" αλλά δεν θα τολμούσε ποτέ να αναφέρει κάποια σοφά λόγια από το πρωτότυπο…

    Ο σημερινός ραγιαδισμός, είναι συνήθως ανάλογος με τον πλούτο που διαθέτει κανείς. Και είναι και συνήθως ανάλογος με την θέση στην κοινωνία που έχει κανείς. Όσο πιο πολλά λεφτά και οικονομική ευκολία έχει κανείς, ή όσο πιο ψηλά βρίσκεται στην κοινωνία, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες, να έχει γαλουχηθεί ως ραγιάς. Και αυτό γιατί πολύ απλά, οι πηγές του ραγιαδιστικού επηρεασμού, συγκεντρώνονται πολύ περισσότερο σε αυτούς τους χώρους. Η δυτική "παιδεία" ειδικά και πολύ σημαντικά στα αρχικά στάδια, είναι διαθέσιμη κυρίως σε αυτούς που έχουν χρήματα. Γιατί όπως ξέρουμε, η δυτική παιδεία έχει κόστος. Αντίθετα, η Ελληνική Σοφία, διατίθεται σε όλους όσους την θέλουν, χωρίς χρηματικό τίμημα. Αυτοί όμως, θεωρούν ότι "ότι πληρώσεις παίρνεις"…

  4. Ο ωραιότερος πολιτικός είναι ο Αρτέμης Σώρρας.
    Δεν δουλεύει αλλά δουλεύει όλο το κόσμο.

  5. Ο ραγιάς λοιπόν, δεν γεννιέται, ο ραγιάς γίνεται. Η "ραγιαδοποίηση" αρχίζει από το σπίτι. Οι πράξεις και τα λεγόμενα των γονιών, των φίλων και των συγγενών, γεννούν ένα αίσθημα ντροπής και αποφυγής προς οτιδήποτε Ελληνικό. Ο ραγιάς, μαθαίνει από μικρός, ότι ο Έλληνας σήμερα "βρωμάει". Και γι αυτό, αποφασίζει πολύ μικρός, ότι το Ελληνικό στοιχείο που έχει μέσα του, είναι κάτι που πρέπει να εξοντώσει, κάτι που αν δεν μπορεί να το εξοντώσει τότε πρέπει να κρύψει, να το θάψει. Και η μετατροπή του Έλληνα σε ραγιά συνεχίζεται με τις διάφορες συναναστροφές, και "παιδεία". Αυτοί που είναι ήδη ραγιάδες, του διδάσκουν πράγματα, αποκρύπτοντας κάθε τι το ουσιαστικό που είναι Ελληνικό. Στην επαγγελματική τους ζωή, θα σπεύσουν να ασπασθούν τα "δυτικά ιδεώδη". Θα βάλουν την "εργασία" πάνω από όλες τις άλλες εκφράσεις της ζωής. Και θα χρησιμοποιήσουν όλες τις "τεχνικές", για να εφαρμόσουν αυτά τα ιδεώδη, χάνοντας την ουσία και σκοπό της ζωής.

    Ο ραγιάς, νοιώθει ένα μεγάλο κενό γιατί νοσταλγεί με μεγάλη λύπη την περίφημη Αναγέννηση που του έχουν πει ότι ποτέ δεν είχε ο Έλληνας, μην ξέροντας, ότι η Αναγέννηση του Έλληνα προϋπήρξε των δυτικών κατά χίλια χρόνια τουλάχιστον. Ο λόγιος ραγιάς, περνά γρήγορα στους Ευρωπαίους φιλόσοφους, μένοντας μόνο στιγμιαία τους Έλληνες. Έτσι και αλλιώς δεν θα έχει ποτέ το θάρρος να μιλήσει σε οποιονδήποτε αναφερόμενος σε Ελληνική Σοφία. Και γι αυτό, του είναι άχρηστη. Ο ραγιάς, θα μάθει και θα εφαρμόσει από καρδίας, τις ιδέες και πρακτικές των δυτικών. Και τότε ο ραγιάς, θα νομίσει, ότι όλα αυτά που απολαμβάνει, είναι αποτέλεσμα όλων των άλλων, όλων εκτός από τους Έλληνες.

    Μόλις ο ραγιαδισμός αποκρυσταλλωθεί, τότε ο ραγιάς προχωρά να ζήσει την ζωή του. Σε κάθε περίπτωση που καλείται να "βοηθήσει" την Πατρίδα του, γι αυτόν, ο στόχος είναι να γίνουν όλοι σαν και αυτόν. Να γίνουν όλοι οι Έλληνες ραγιάδες. Να ξεχάσουν ότι είναι Έλληνες, γιατί πολύ απλά το να είσαι Έλληνας, είναι ντροπή και δεν βοηθά σε τίποτα. Θα προσπαθήσει, να επιφέρει την πολυπόθητη του Αναγέννηση σήμερα, με την διαστρεβλωμένη εικόνα που έχει γι αυτήν. Και για να υλοποιήσει όλα αυτά, θα συνεργαστεί με τους δυτικούς. Με πλήρη υποτέλεια, που έχει ως καύσιμο το βαθύ του αίσθημα κατωτερότητας, θα ακολουθήσει πιστά τις εντολές και συμβουλές αυτών που τόσο τον εμπνέουν.

    Βεβαίως, οι μέθοδοι και οι σκοποί του είναι τραγικοί. Και είναι τραγικοί γιατί ο "δυτικός", τον βλέπει ως ραγιά. Βλέπει την ντροπή του και βλέπει την συμβιβασμένη προσωπικότητα. Και γι αυτό, ο "δυτικός" θα τον εκμεταλλευτεί. Δεν θα του δώσει "Αναγέννηση", αλλά αντί αυτού, θα του δώσει την πολιτισμική του "Βαβέλ". Πως άλλωστε να του δώσει πραγματική αναγέννηση, αφού ακόμα και αυτός ο "δυτικός", αγνοεί την πιο σημαντική πηγή κάθε Αναγέννησης, που είναι η "ατόφια" Ελληνική σκέψη. Και ακόμα και να την έχει υπ όψιν του, δεν θα βοηθήσει, γιατί ο σκοπός του "δυτικού" δεν είναι να βοηθήσει. Είναι να εξαπλώσει τον έλεγχο του σε όποιον μπορεί και ποσο μάλλον σε αυτόν που εκλιπαρεί για αυτόν…

  6. Κάποια στιγμή, ο σημερινός ραγιάς, θα εξελίξει την εθελοτυφλία του, σε πραγματική τύφλωση. Θα του είναι αδύνατον, να δει ότι αυτός που τόσο θαυμάζει, όχι μόνο δεν θέλει να τον βοηθήσει, αλλά θέλει να τον κάνει υποχείριό του. Και τότε, μόλις δηλαδή επέλθει η ολοκληρωτική του τύφλωση, ο ραγιάς θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Στο στάδιο της προδοσίας. Πεπεισμένος όπως είναι για τις "αγαθές προθέσεις" του αντικειμένου του θαυμασμού του, θα συνεχίσει την ψυχολογική κατρακύλα, και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, θα γίνει και δωσίλογος. Θα ξεπουλήσει όλες τις αξίες του, υλικές, πνευματικές και ψυχικές, για να λάβει την "βοήθεια" αυτού που θαυμάζει. Αν είναι μέρος του κράτους, τότε θα κάνει το ίδιο και με την ίδια την Πατρίδα μας. Στην λίστα των προτεραιοτήτων τους, οι επί μέρους ιδεολογίες που μπορεί να έχουν, δεν φτάνουν ούτε καν κοντά στην βαθειά ντροπή που έχουν για την Ελληνικότητά τους, και τον απόλυτο θαυμασμό για τους άλλους. Και γι αυτό, πάντα θα πράττουν με βάση τον ραγιαδισμό τους πρώτα και μετά με βάση τις ιδεολογίες τους.

    Οι περισσότεροι πολιτικοί μας σήμερα, είναι τέτοιοι ραγιάδες. Ντρέπονται που είναι Έλληνες. Αγνοούν την Σοφία που έχουμε ως παράδοση. Αγνοούν τις παραδοσιακές αξίες μας. Και το αποτέλεσμα είναι στο τέλος η προδοσία. Γι αυτούς βέβαια, δεν είναι προδοσία. Είναι "Αναγέννηση". Άσχετα αν εξολοθρεύουν τον Λαό υποδουλώνουν το υπόλοιπο μέρος που θα επιβιώσει. Άσχετα αν ξεπουλάνε τα πάντα. Και άσχετα αν αυτό που κάνουν είναι προφανώς ανήθικο. Για αυτούς, είναι σωτηρία. Είναι "επιτέλους", η πολυπόθητη τους απαγκίστρωση από την σιχαμερή γι αυτούς "Ελληνικότητα".

    Αντίθετα, ο Λαός βρίσκεται σε απόγνωση. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δεν μπορεί να καταλάβει τι "σπρώχνει" τους δωσίλογους. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους κάνει να μιλάνε για τον σφαγιασμό του Έθνους σε ψυχρούς αριθμούς. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους κάνει να ξεπουλούν τα πάντα σε εξευτελιστικές τιμές. Γιατί ο Λαός δεν είναι ραγιάς. Ο πολύς Λαός είναι απελπισμένος, είναι σε κατάσταση σόκ. Ένα μικρότερο μέρος του Λαού ξέρει ότι οι πολιτικοί μας είναι ραγιάδες. Αυτοί μάλιστα, θα ενωθούν με τα διάφορα τάγματα ασφαλείας, ακριβώς για να δείξουν ότι δεν είναι ραγιάδες. Αλλά δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν το αίσθημα αυτό, γιατί δεν τροφοδοτούν τις πράξεις τους με ουσιαστική γνώση.

    Αλλά τι να κάνουμε εμείς για να μην γίνουμε ραγιάδες; Είναι προφανές. Πρέπει κάθε στιγμή, να αντιστρέφουμε τους λόγους που δημιουργούν τον ραγιά. Πρέπει να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ που είμαστε Έλληνες! Να χαιρόμαστε που είμαστε Έλληνες! Πρέπει να βάλουμε σε κατώτερο επίπεδο στις προτεραιότητές μας τις ιδεολογίες. Πρέπει να μάθουμε και να διδάσκουμε στα παιδιά μας και τους συμπολίτες μας ότι καλό έχει να μας προσφέρει η πολιτιστική και πνευματική παράδοσή μας, συνεχώς και με πάθος. Να ξυπνήσουμε την ταυτότητά μας, όχι απλά ως αυτοσκοπό. Αλλά να καταλάβουμε ότι όχι μόνο δεν είμαστε ανάξιοι, αλλά είμαστε εν δυνάμει ένα δυνατό φως για τον υπόλοιπο κόσμο. Να γίνουμε δηλαδή παράδειγμα στον κόσμο, πολύ περισσότερο από ότι παίρνουμε εμείς ως παράδειγμα τους άλλους. Γιατί χωρίς να στεκόμαστε στα πόδια μας με την αξιοπρέπεια που μας πρέπει, δεν μπορούμε να ωφεληθούμε ούτε και από ότι καλό θα μπορούσε να μας προσφέρει ο άλλος. Αν εμείς δεν έχουμε ψυχή, τότε καμιά άλλη ψυχή δεν θα μας βοηθήσει. Και αν εμείς δεν στηρίζουμε την Πατρίδα, τότε δεν μας αρμόζει και καμιά άλλη "πατρίδα".

    από το Ε.Πα.Μ. Νοτίου Τομέα

  7. Οι 12 Θεοί του Ολύμπου έχουν ο καθένας πολλά σύμβολα που τους αντιπροσωπεύουν και είναι χαρακτηριστικά που μπορούν πάντα να υποδηλώνουν και να υποδεικνύουν τι φανερώνουν οι διάφορες παραστάσεις, στους μύθους, στις εικονογραφήσεις, τα αγάλματα και τα γλυπτά που μας άφησαν. Τέτοια σύμβολα μπορεί να είναι φυτά, δέντρα, ζώα, πτηνά. -d-

    Ο αετός είναι το σύμβολο του Διός και ο οιωνός του προς τους αληθινά θεοφιλείς ανθρώπους !!!

    ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΣ
    ραψωδία Ω στίχοι 308-315.

    «Ζεύ πάτερ, πού από την Ίδη κυβερνάς, ενδοξότατε μέγιστε,
    δώσε ο Αχιλλεύς να μου είναι φιλικός όταν έλθω και ελεήμων, και πέμψε οιωνό, ταχύν, που σε σένα τον ίδιο φίλτατος των οιωνών, και το κράτος του είναι μέγιστον, εκ δεξιών, να τον ιδώ κι εγώ με τους οφθαλμούς μου και σ’αυτόν θαρρώντας να πάω στις νήες των Δαναών με τα ταχειά πωλάρια».

    Έτσι είπε προσευχόμενος, και άκουσεν ο συνετός Ζεύς, κι αμέσως αετόν έστειλε, το πιο αλάθευτο από τα πτηνά»…

    ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
    «ΠΕΡΙ ΠΥΘΑΓΟΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ»

    Παρ.62.
    «Καθώς δέ ο Πυθαγόρας συζητούσε με τους γνωστούς του στην Ολυμπία κατά τύχην περί οιωνών και συμβόλων και σημείων του Δία,
    ότι από τους θεούς στέλλονται κάποιες αγγελίες, ακόμη και αετοί, στους αληθινά θεοφιλείς ανθρώπους.

    Όποιος επισκεφθεί σήμερα τον αρχαιολογικό χώρο του ΔΙΟΝ (ιερή και αγαπημένη πόλη των αρχαίων Μακεδόνων) θα έχει την δυνατότητα να παρατηρήσει τον Ναό του Υψίστου Διός, στον οποίο υπάρχει ο Δίας καθισμένος στον θρόνο του και δίπλα να στέκεται ο Μακεδονικός Αετός !

    ΥΜΝΟΣ ΔΙΟΣ
    Διός, θυμίαμα στύρακα

    Ζεῦ πολυτίμητε, Ζεῦ ἄφθιτε, τήνδε τοι ἡμεῖς
    μαρτυρίην τιθέμεσθα λυτήριον ἠδὲ πρόσευξιν.
    ὦ βασιλεῦ, διὰ σὴν κεφαλὴν ἐφάνη τάδε πάντα,
    γαῖα θεὰ μήτηρ ὀρέων θ’ ὑψηχέες ὄχθοι,
    καὶ πόντος καὶ πάνθ’, ὁπόσ’ οὐρανὸς ἐντὸς ἔταξε
    Ζεῦ Κρόνιε, σκηπτοῦχε, καταιβάτα, ὀμβριμόθυμε,
    παντογένεθλ’, ἀρχὴ πάντων, πάντων τε τελευτή,
    σεισίχθων, αὐξητά, καθάρσιε, παντοτινάκτα,
    ἀστραπαῖε, βρονταῖε, κεραύνιε, φυτάλιε Ζεῦ
    κλῦθί μευ, αἰολόμορφε, δίδου δ’ ὑγίειαν ἀμεμφῆ
    εἰρήνην τε θεὰν καὶ πλούτου δόξαν ἄμεμπτον.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. Μάθε Eλληνα ότι το Ελλανιον Φως είναι δική σου κληρονομία.

    Μάθε ότι το σκοτάδι είναι μόνο ένα πέπλο.

    Δεν γνωρίζεις Ελληνα την κληρονομία σου, σου την εκρυψαν οι μουσαφηριδες εβραιοχριστιανοι.

    Δεν ξέρεις ότιμονον Ε.ΣΥ είσαι το Απολλωνιον Φως
    Δεν ξέρεις ότι και εσύ θα ελευθερωθείς απο τους ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

    Πάντα ακολουθείς το μονοπάτι της σοφίας, μόνο έτσι θα αναδυθείς από τα χαμηλά.

    Τίποτα δεν πρέπει να φοβάστε, γιατί ο φόβος είναι δεσμά που φέρνουν σκότος στους ανθρώπους.

    Ο Ελληνας είναι ένα άστρο ενωμένο με το σώμα.

    Μέχρι που απελευθερώνεται από αυτά τα δεσμά.

    Ο Ελληνας μόνο ζει στο σκοτάδι και το φως της Μεγάλης Φωτιάς ζει κρυμμένο μέσα του.

    ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.

    ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΥΨΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΛΛΗΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ.

    Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ Ε.ΣΥ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  9. Η Χριστιανική Θρησκεία Έχει Καταφέρει Να Φυτέψει Στον Εγκέφαλο Των Οπαδών Της, Την Συνομιλία Μιας Γυναίκας Κι Ενός Φιδιού, Ως Πραγματικό Γεγονός!

    Πρόκειται για την Εύα και τον "κατηραμένο όφη" και την "συνομιλία" τους στον Παράδεισο.
    Γένεσις, 3: 1-3

    Επίσης ότι άνθρωπος "συνομίλησε" με…..γαϊδούρι!
    Αριθμοί, 22: 28-30

    Αν σκεφτεί λοιπόν κανείς, ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως όντως συνέβησαν αυτά, τότε δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια

    οι ίδιοι άνθρωποι να πειστούν ότι ανεστήθη ο Ιησούς, κάποιος Λάζαρος, ότι άνοιξαν τα μνήματα και σηκώθηκαν οι "κεκοιμημένοι",
    ότι μετά την σταύρωση έγινε σεισμός και σκοτάδι σ όλη την Γη,
    (Ματθαίος κεφ. 27 – 45,51,52,53),

    ότι υπάρχει κάποιο Άγιο Πνεύμα, ότι πρέπει να προσκυνούν κόκκαλα, νεκροκεφαλές, ξύλα, ζώνες, ακόμα και κάστανα.

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ Ε.ΣΥ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  10. Τα ορφανά δίδυμα του Αρτέμη Σώρρα.
    Ευταξίας ο πορδοκρούστης
    Μεγιστίας η κλασομπανιέρα

  11. ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΗΣΗ!!!

    Άρχοντας Του Πυρός
    Σιγοκαίει Σε Λήθαργο Πλήξης.
    Κι Όταν Ο Πανας Ακονίζει Μαχαίρια
    Αναδύεται ΠΑΝ-Φλογος
    Από Την Λίμνη Της Λήθης.

    Ο Φοιβος με Ξίφος Πλαταγίζει Τον Άνεμο
    Θερίζει Με Γλώσσες Φωτιάς.
    Ιππότης ΘΕΙΟΣ –
    Έκπτωτος Της Στρογγυλής Τραπέζης-
    Εξαπολύει Ριπές Θυμού
    Στα Τέσσερα Σημεία Του Ορίζοντα.
    Βρυχάται Κι Αλυχτά
    Σ’ Αυτόν Που Τον Γέννησε,
    Στον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ Του Ζευ.

    -«Νιώσε Την Προαιώνια ΑΓΑΠΗ Μου!
    Πάλλεται Κρυμμένη
    Στην ΚΑΡΔΙΑ Του Σύμπαντος
    Και Σε Προσμένει»!

    Τσακίζεται Σε Φράγμα Οργής,
    Θρυμματίζει Τη Γνώση.
    Πάλη Σχίζει Το Σύννεφο.
    Νοτιάς Ραντίζει Θλίψη Κι Απόγνωση
    Αποκαΐδια Στην Πλάτη Του ΉΛΙΟΥ.
    Η Ζωή Εκπαιδεύεται.
    Ρουφά Το Στυφό Κρασί Της Εμπειρίας,
    Πονά!
    Ξεγεννά Την ΜΗΤΡΑ Που Κυοφορεί Αιώνες.
    Συναλλάσσεται Σε Νόμισμα Ψυχής,
    Μπαίνει Στο Μάτι Του Κυκλώνα.
    Γλύφει Τις Παλάμες Της.
    Καταριέται Την Τύχη.

    -«Νιώσε Την Απέραντη ΑΓΑΠΗ Μου!
    Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ Είναι Ευλογία.
    Είναι Στόχος Και Επιλογή.
    ΘΥΜΗΣΟΥ !!!
    Επέλεξες να Αγνάντευες Τη ΓΗ
    για να δεις το Ελλανιον φως
    Απ’ Τ’ ΟΥΡΑΝΟΥ Το Παράθυρο»!

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΝΟΝ ΦΩΣ Ε.ΣΥ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

    ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ.

    ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!

    Η γενοκτονία των Ελλήνων – Σκυθόπολης Γιατι δεν την διδάσκουν στα σχολεία ? Τι φοβάται το εκκλησιαστικό και πολιτικό κατεστημένο?.

    Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Έθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας. Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ανθρωπότητα και το παγκόσμιο κατεστημένο του ιουδαιοχριστιανισμου την αποκρύπτουν επιμελώς από τον Ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη..

    Είναι απορίας άξιον που δεν έχει βρεθεί ένας Έλληνας πολιτικός να θέσει το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους βυζαντοχριστιανους και να καταδικαστούν οι θηριωδίες των ιουδαιοχριστιανων ενάντια στον Ελληνισμό.Οι ιουδαιοχριστιανοι με το τεράστιο μένος τους για τον Ελληνισμό λεηλάτησαν την Ελλάδα και κατασφάξανε το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού!!!

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
    http://dionios.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9.html

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. Απο την Ευκλάνια σχολή του Αρτέμη Σώρρα αποφοίτησαν
    τα στελέχη του πρός αποφυγή.

    Ναρκέμπορας Λαμπράκης στις Η.Π.Α
    Δολοφόνος Μπαλαντίνας

    Και ο ίδιος βρίσκεται έγκλειστος
    στις φυλακές Κρυδαλλού.

    Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

  14. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
    ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΓΕΛΟΙΕ ΤΟΥΡΚΟ

  15. ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.

    ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  16. εχεις φαγωθει με τους χριστιανους
    σκουληκι τρεις και ο κουκος του
    κορυδαλλου εισαστε ανθελληνες
    μογγολοτουρκοι

    τιποτα δεν μας αγγιζει απο αυτα
    που γραφεται ολη μερα εδω μεσα
    ειμαστε ορθοδοξοι χριστιανοι και
    εχουμε στη καρδια μας το χριστο μας
    τη παναγια μας και την ελλαδα μας

    αν δεν σας αρεσει να πατε στη τουρκια
    απο εκει ειναι η καταγωγη σας στους
    γκριζους λυκους αι σιχτιρ μαφιες
    εξαγορασμενα αθεα σατανικα σκατα

  17. ΚΛΗΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ «ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ» ΙΙ, σελ. 35 κ.έ.

    Δεν είναι πια φίδι [δράκων] ο Δίας, ούτε κύκνος, ούτε αετός, ούτε ερωτύλος άνθρωπος.
    Δεν πετάει πια ο θεός, δεν κυνηγάει αγοράκια, δεν φιλάει, δεν βιάζει,
    αν και ακόμα υπάρχουν πολλές και όμορφες γυναίκες, ευπρεπέστερες από τη Λήδα και πιο ζωηρές από τη Σεμέλη,
    και έφηβοι ωραιότεροι και πιο εκλεπτυσμένοι [πολιτικώτεροι] από τον Φρύγα τσομπάνη. [τον Γανυμήδη]
    Που είναι τώρα εκείνος ο αετός; γέρασε, μαζί με τα φτερά του.
    Ούτε και φαίνεται πουθενά να μετανοεί για τις ερωτικές του δραστηριότητες, ούτε να μαθαίνει να είναι σώφρων. [για μένα λέει ο πάπαρδος;] Ξεγυμνώθηκε λοιπόν ο μύθος.
    Πέθανε η Λήδα, πέθανε ο κύκνος, πέθανε ο αετός.
    Θέλεις το Δία σου; μην πολυψάχνεις τον ουρανό, αλλά τη γη.
    Θα σου τα διηγηθεί ο Κρητικός ο Καλλίμαχος στους ύμνους

    γιατί και τάφο δικό σου, βασιλιά
    σου χτίσανε οι Κρητικοί

    γιατί πέθανε ο Δίας (μη στεναχωριέσαι Λήδα μου) σα κύκνος, σαν αετός, σαν ερωτύλος άνθρωπος, σα φίδι. [δράκων]

    Ακόμα και αυτοί που πιστεύουνε φαίνονται να αντιτίθενται στην πλάνη περί των θεών, χωρίς να το θέλουν.

    γιατί δεν είναι [οι θεοί] από πανάρχαια δρυ ούτε πέτρα

    «αλλά από το γένος των ανθρώπων» και σύντομα βρίσκονται και δρύες και πέτρες.
    Λοιπόν, ο Στάφυλος ιστορεί πως τιμάνε στη Σπάρτη κάποιο Δία [με επωνυμία] Αγαμέμνονα.

    Όπως λέει ο Καλλίμαχος στα «Αίτια», οι Αρκάδες προσκυνούν την Άρτεμη την αποκαλούμενη
    Κρεμασμένη [απαγχομένη]

    και άλλη Άρτεμη τιμάται στη Μύθημνα, η Κονδυλίτις. [των όγκων].

    Όπως λέει ο Σωσίβιος υπάρχει ιερό στη Λακεδαιμονία άλλης Άρτεμης, της Ποδάγρας
    .
    Ο Πολέμων γνώριζε και άγαλμα του Απόλλωνα του Χάχα [κεχηνότος, λεξικό Δημητράκου]

    και πάλι άλλο τιμώμενο στην Ηλεία, του Απόλλωνα του Λειχούδη [οψοφάγου: τρώει γλυκά ή φαί χωρίς ψωμί]

    εκεί θυσιάζουνε και στο Δία τον Μυγοδιώχτη [απομυίω] οι Ηλείοι.

    Οι δε Ρωμαίοι, θυσιάζουν στον Μυγοδιώχτη Ηρακλή και στον Πυρετό, και στον Φόβο που και αυτούς τους καταγράφουν με την ακολουθία του Ηρακλή.

    Γνωρίζω δε και πως οι Αργείοι και οι Λάκωνες σέβονται την Αφροδίτη την Τυμβωρύχο,

    και οι Σπαρτιάτες σέβονται την Άρτεμη την Ροχάλα [χελύτιδα] γιατί το βήχω το λένε «χελύττειν» [χελύσσω: «βαρέως βήχω και αποχρέμπτομαι» λεξικό Δημητράκου]

    Ψάξτε βρέστε πόσα παράβλεψα μεταφέροντάς σας αυτά που εσείς [οι Έλληνες] αναφέρετε. Ούτε τους δικούς σας συγγραφείς νομίζεις πως γνωρίζεις, που εγώ τους καλώ μάρτυρες της δικιάς σου απιστίας, της άθεης ειρωνίας σου, βρε δειλοί, που μας έχετε μπλέξει τον βίο που ήδη είναι αβίωτος.

    Δηλαδή, λές πως δεν υπάρχει Δίας Φαλακρός στο Άργος,

    και άλλος Τιμωρός στη Κύπρο, που τους τιμούν;

    Δεν θυσιάζουν οι μεν Αργείοι στην Αφροδίτη την Περπατημένη [περιβασία, με δεύτερη έννοια: ανοιχτόσκελη- λεξικό Δημητράκου]

    οι Αθηναίοι στην Εταίρα [Αφροδίτη, μάλλον πρόκειται για το ναό της εταίρας Λάμιας, της φίλης του Δημήτριου του πολιορκητή που την ταύτισαν με τη θεά]

    και οι Συρακούσιοι στην Ομορφόκολη [Αφροδίτη Καλλιπύγω] που κάπου ο ποιητής Νίκανδρος αποκάλεσε «με όμορφα κολομέρια». [καλλίγλουτον]

    Αποσιωπώ τον Διόνυσο που Χουφτώνει [Χοιροψάλλας. «ο τίλλων τα μόρια των γυναικών» (λεξικό Δημητράκου)] Αυτόν προσκυνούν οι Σικυώνιοι, κάνοντάς τον ειδικό στα γυναικεία όργανα, έφορο του αίσχους, σεβόμενοι τον αρχηγό της ύβρης.

    Τέτοιοι οι θεοί τους, τέτοιοι και αυτοί, παίζοντας με τους θεούς, μάλλον εμπαίζοντάς τους και βρίζοντάς τους μόνοι τους.

    Και πόσο καλύτεροι είναι οι Έλληνες, με τέτοιους θεούς που προσκυνούν, από τους Αιγύπτιους, που κατά χωριά και πόλεις τιμούν τα άμυαλα ζώα; Γιατί, αν και θηρία, δεν μοιχεύουν, δεν είναι ακόλαστα, και κανένα τους δεν κυνηγά παρά φύσιν ηδονή. / […συνεχίζει να αναλύει την Αιγυπτιακή θρησκεία, το παραλείπω…]/

    Εσείς δε που καθημερινά δεν σταματάτε να κοροϊδεύετε τους Αιγύπτιους, [οι Πόντιοι της αρχαιότητας, φαίνεται] μια που είσαστε σε όλα καλύτεροι (βαριέμαι να πω χειρότεροι) τι κάνετε με τα άμυαλα ζώα;

  18. Αυτοί λοιπόν είναι οι ξενύχτηδες του Θεού!

    Κάποιοι ερημίτες, μοναχοί, άγνωστοι σε μας αλλά γνωστοί στο Θεό διανυκτερεύουν προσευχόμενοι για σένα.
    Απόψε στο Άγιο Όρος και σε άλλα μοναστικά-πνευματικά κέντρα της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο, κάποιοι ταπεινοί άνθρωποι αγρυπνούν κάνοντας προσευχή για όλο τον κόσμο.

    Κάποιοι ερημίτες σε δάση και σπηλιές, κάποιοι μοναχοί σε μικρά κελλιά, άγνωστοι σε μας αλλά γνωστοί στο Θεό, πιθανόν όμως και ολόκληρες μοναστικές αδελφότητες, διανυκτερεύουν προσευχόμενοι για σένα, αδελφέ μου, αδελφή μου, για μένα, για τους δικούς μας, για όλη την ανθρωπότητα.

    Δεν προσεύχονται μόνο για να σώσουν την ταπεινή ψυχούλα τους, αλλά για τη βοήθεια, την ευλογία και τη σωτηρία όλου του κόσμου. Αυτό είναι το έργο των μοναχών στην Ορθοδοξία –και δευτερευόντως κάνουν και πολλά άλλα πνευματικά και κοινωνικά έργα.

    Αλλά και ιερείς μέσα στον κόσμο, καθώς και λαϊκοί, δηλ. όχι ιερείς και μοναχοί, υπάρχουν, που προσεύχονται με φλόγα αγάπης για όλο τον κόσμο και κάποιοι απ’ αυτούς ξενυχτούν απόψε για σένα, χωρίς να σε γνωρίζουν. Ξενυχτούν για τον πονεμένο, το δυστυχισμένο, τον αδικημένο, για κάθε ψυχή.

    Και ο Θεός ακούει. Η Παναγία ακούει. Οι άγιοι ακούνε. Μπορεί να φαίνεται πως δεν ακούνε, αλλά όταν φανεί ότι ακούνε, θα φανεί για τα καλά.

    Ο Άγιος Πορφύριος έβλεπε τις νυχτερινές προσευχές των Αγιορειτών ν’ ανεβαίνουν στον ουρανό σαν καπνοί λιβανιού.

    Ο γέροντας Σωφρόνιος, κατά την προσευχή του υπέρ όλου του κόσμου, ένιωθε την κακία των ανθρώπων να βαραίνει σα σκοτεινό σύννεφο την καρδιά του. Πρόσθετε όμως ότι, αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που προσεύχονται με ένταση υπέρ του κόσμου, η «εξουσία του σκότους» θα ισχυροποιούσε την κυριαρχία της σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι σήμερα (Περί προσευχής, 1994, σελ. 93-94).

    Ο άγιος Βαρσανούφιος είχε πει πως οι προσευχές τριών αγίων της εποχής του εμπόδιζαν την καταστροφή του κόσμου: κάποιου από τους Αγίους Τόπους, ενός Ηλία από την Κόρινθο και ενός Ιωάννη από τη Ρώμη.

    Αυτοί λοιπόν είναι οι ξενύχτηδες του Θεού. Οι ξενύχτηδες που φροντίζουν όχι να λυθούν ως διά μαγείας αυτόματα τα προβλήματά μας, αλλά να μένει κάποιο Φως ανοιχτό, για να βρίσκουμε το δρόμο μέσα στη Νύχτα και να τον δείχνουμε και σε άλλους με την αγάπη και την ιεραποστολή μας. Οι ξενύχτηδες κάθε νύχτας…

    Μη σταματάς, αδελφέ μου, αδελφή μου, ένωσε την προσευχή σου μαζί τους. Ένωσε την αγάπη σου με τη δική τους, ένωση την καρδιά σου με τη δική τους. Η Νύχτα προχωράει και χρειάζομαι το Φως σου κι εσύ το δικό μου και όλοι μαζί το Φως των προσευχών εκείνων των αφανών ορθόδοξων πνευματικών εργατών και –πάνω απ’ όλα– το Φως στο οποίο οδηγούν όλα αυτά τα μικρά Φώτα των προσευχών μας: το Φως του Χριστού, το Φως Που Δεν Είναι Φως Και Γνωρίζει Το Όνομά Μας.

    Αναρωτιέμαι αν στις διάφορες αιρέσεις που έχουν γίνει μόδα και χιονοστιβάδα στην εποχή μας υπάρχουν πολλοί, ή έστω και ένας, που ξενυχτάει απόψε προσευχόμενος αθόρυβα και ταπεινά για όλο τον κόσμο… Αν υπάρχει, ο Θεός ας τον ελεήσει κι ας λάμψει μέσα του το Φως της Αλήθειας και της Αγάπης.

  19. Από σας, οι Θεσσαλοί τιμούν τους πελαργούς από [παλιά] συνήθεια,

    οι Θηβαίοι τις γάτες για τη γέννηση του Ηρακλή,

    τι άλλο πάλι [τιμούν] οι Θεσσαλοί; Ιστορούν πως [πρέπει να] σέβονται ταμερμήγκια, γιατί ακούσανε πως ο Δίας μεταμορφώθηκε σε μέρμηγκα για να σμίξει με την Ευρυμέδουσα, του Κλήτορα τη κόρη, και να βγάλει το Μυρμιδόνα.

    Ο Πολέμων δε, εξιστορεί πως αυτοί που κατοικούν γύρω από την Τρωάδα σέβονται τα
    ντόπια ποντίκια, που τα λένε σμίνθους, γιατί μασουλούσαν τις χορδές των τόξων των εχθρών. Και από αυτά τα ποντίκια, επευφήμησαν και Απόλλωνα Ποντικό. [Σμίνθιο]

    Ο δε Ηρακλείδης στο «Κτίσιμο των Ιερών» κοντά στην Ακαρνανία, λέει, είναι το ακρωτήριο Άκτιο, και το ιερό του Απόλλωνα του Ακτίου, όπου θυσιάζουν ένα βόδι στις
    μύγες.

    Πως λοιπόν να εκπλαγώ (για το πρόβατο των Σαμίων, όπως λέει ο Ευφορίων, πως το σέβονται οι Σάμιοι)

    ούτε για τους Σύρους κατοίκους της Φοινίκης, που οι μεν τα περιστέρια, οι δε τα ψάρια τόσο πολύ σέβονται, όπως [ας πούμε] σέβονται οι Ηλείοι το Δία.

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΡΟΦΙΜΕ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΚΩΠΤΙΚΑ Ο ΚΛΗΜΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΥΣ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΣΟΥ.

  20. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑS-MAD DOG ΓΡΑΦΕΙ
    Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ
    Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗS ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΝΑΔΕΣ
    ΚΑΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΡΕΙS ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ

    ΡΑΜΟΝ

  21. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΡΠΕΤΑ" ΡΑΒΙΝΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΑΙΤ", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ", ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ…"ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ …ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ…

    …ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΡΙΑ…"ΣΧΟΛΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ …"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ…"ΕΝΑΥΣΜΑ" ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ "ΣΠΕΙΡΟΥΝ" ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ"…

    …"ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ…"ΤΕΧΝΗ" ΚΟΣΚΙΝΟ…

    ΟΙ "ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΡΑΒΙΝΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ…"ΣΚΟΠΟ" ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ…"ΚΑΡΑΓΑΜΙΑΔΕΣ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ" ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΙΣΧΡΕΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    …ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΙ, Ο…"ΕΚΛΕΧΤΟΣ" ΤΟΥΣ…"ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ", ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ… "ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" Η' ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΟ", ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ "ΡΑΒΙΝΟΣΚΥΛΑ" ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ…"ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ" ΚΑΙ…"ΘΙΧΤΗΚΑΝ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ…"ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…"ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ" ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ ΤΟΝ…"ΕΑΥΤΟ" ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ,

    …"ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ…ΑΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ"…

    …"ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"…

    …ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ", ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ ΚΙ' ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ, ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ…"ΑΝΩΝΥΜΑ", ΤΟΣΟ …"ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ" ΚΑΙ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ…

    …"ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ…"Μ Ι Σ Ο Σ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  22. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ // Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ
    ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:17 μ.μ.
    ΑΜΑ Ο…ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ "ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΚΑΙ Ο…"ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ…"ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ" ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ…"ΚΟΥΜΑΣΙΑ", ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΜΑΣ…

    ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ…"ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ" ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ…"ΘΕΟΥ", ΤΟΥ…"ΧΡΙΣΤΟΥ", ΤΗΣ…"ΠΑΝΑΓΙΑΣ", ΤΟΥ… "ΟΣΙΟΥ" ΝΙΚΑΝΩΡΑ, ΤΟΥ…"ΑΗ" ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ, ΤΟΥ…"ΑΓΙΟΥ" ΕΥΛΑΜΠΙΟΥ, ΤΟΥ…"ΑΒΡΑΑΜ", ΤΟΥ…"ΙΣΑΑΚ"…?

    …"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΑΥΤΟΙ,…"ΛΟΥΓΚΡΕΣ" ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ,…"ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΣ" Ο ΠΑΠΑΣ,…"ΠΑΙΔΟΓΑΜΙΑΔΕΣ" ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ Ο…"ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ…"ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ …ΑΓΑΠΗΣ"…

    …ΔΕΝ ΛΕΩ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ…"ΠΑΜΕ", ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ…"ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΝ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:22 μ.μ.
    ΠΟΙΑ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΑΛΗΤΗ
    Η ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ? ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΞΩ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ
    ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕ ΑΡΡΩΣΤΕ

    Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:31 μ.μ.
    ΑΥΤΟΙ 10:22 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ Μ.Κ.Ο ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ

    Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:09 μ.μ.
    ΔΗΛΑΔΗ…"ΑΝΩΝΥΜΕ" 10.31μ.μ.,

    Ο "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ, ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ", ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ…"ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ?

    ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ" ? ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ" ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ "ΥΠΟΤΑΓΗ" ΣΤΗΝ…"ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ". ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.

    ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΡΑΣΟΦΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΤΙΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…"ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ?

    ΑΝΤΕ ΡΕ…"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ", ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ — http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_300.html#comment-form

  23. ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΒΡΕΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟΣ ΩΣ ΚΑΚΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΧΛΑΠΑΤΣΑ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΕΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΩΡΡΑ, ΓΥΦΤΑΞΙΑ, ΖΟΥΓΚΛΑΡΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ.

    ΑΦΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ

    ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ; ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΣΦΑΓΕΑ" ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

    ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΙΩΠΑΣΕΣ.

    ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:44 μ.μ.
    Αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν τα παιδια δεν εχουν γερες βασεις παιδειας απο τα σπιτια τους
    μπλεκουν σε ευφημερες απολαυσεις της δοξας και μετα ερχεται η πραγματικοτητα που δεν μπορουν να αντιμετωπισουν γι αυτο επρεπε στα σχολια να υπαρχουν δασκαλοι σαν τον κυριο Γιαννοπουλο να διδασκονται την αληθεια για να μπορουν να στεκονται στα ποδια τους στις δυσκολιες.

    Απάντηση

    Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2018 – 4:25 μ.μ.
    Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:18 μ.μ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ
    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ
    ΤΗ ΛΕΞΗ ,ΜΑΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ
    ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Ανώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    ΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΓΥΦΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΡΤΜΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ, Η ΖΑΓΛΑΡΑΣ, Η ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, Η ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ, Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, Η ΜΑΝΕΣΗ.

    Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 11:43 μ.μ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
    ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
    Η ΕΚΦΡΑΣΗ
    Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
    Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
    Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ………………………………..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
    ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Ανώνυμος9 Ιουνίου 2018 – 11:36 μ.μ.
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    ΕΥΓΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

    Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη.

    Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας.

    Απάντηση

    ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  24. Ανώνυμος17 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:25 μ.μ.
    ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ

    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ

    Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:50 μ.μ.
    ΚΛΑΝΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
    ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
    ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΨΕΥΤΟΓΥΦΤΑΞΙΕΣ

  25. ΓΚΛΙΝΓΚ ΓΚΛΙΝΚΓ ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΚΡΕΜΕΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ! Α ΝΑΙΙ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? Ε ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΕΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΞΑΝΑ!! ΩΩ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ε? Ε ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΙΔΟΚΩΛΑΤΟ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΟ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!

  26. ΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΑΧΧ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΚΛΟΥΚ ΓΚΛΟΥΚ ΝΑΙ ΕΛΑ ΗΠΙΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ…ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΧΩ?….ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΥΩ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΓΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ?….ΝΑΙ ΛΕΓΕ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΕΣΩ ΣΕ ΓΕΛΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΣ…ΕΛΑ ΕΛΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ?….Ε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ!!…Ε ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ?…ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΤΕ ΑΠΟ ΥΟ ΒΕΛΗΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ?…ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ….ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΟΛΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΕΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?…ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ….Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΡΙΧΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΣΤΥΣΗ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΟΥΝ ΑΛΛΑ Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΑΝ….Ε ΠΕΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?….ΗΤΑΝ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΗΔΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΧΑΑΑΑ Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΕΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΔΩΝΤΑΣ Ο ΑΛΟΣ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΗΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ?….ΕΜΜ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΑΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΨΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ….ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Ε ΕΣΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΈΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΛΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΝΕ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟΣ ΤΙ ΕΠΑΛΕ ΑΥΤΟΣ? ΤΙ ΜΑΝΤΖΑΦΛΑΡΙΑΖΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?….ΑΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΞΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΠΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΥΨΟΥΣ ΑΝΤΕ 1,55 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΗΔΩΝ ΦΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΙΣ…..ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΛΕΙΩΣΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Β.ΚΟΡΕΑΤΙΚΙΑ ΒΟΤΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ …ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΥΜΕ ….salom….salom..

  27. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ" ΤΟΥ ΘΟΥ-ΒΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Comments are closed.