Κ.Χατζηδάκης: «Λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, στη συνέντευξή του, στη «Βραδινή της Κυριακής» εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση.


«Η κυβέρνηση είναι ικανή να κάνει τα πάντα και τα αντίθετά τους για μια χούφτα ψήφους», σημειώνει

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών σχολιάζοντας τον πρόσφατο ανασχηματισμό λέει ότι «είναι μια ακόμα κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων κυβερνήσεων Τσίπρα – Καμμένου. Δηλαδή μια κυβέρνηση που έχει κάνει το ψέμα επάγγελμα».

Σχολιάζοντας την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου αναφέρει ότι «το περιβόητο άνοιγμα του κ. Τσίπρα» περιορίστηκε σε αυτές τις δύο.

Όσον αφορά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκαθαρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα σε μια πλειοδοσία παροχολογίας. «Λέμε λίγα, για να τα κάνουμε όλα», τονίζει.

loading...

2 thoughts on “Κ.Χατζηδάκης: «Λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα»

  1. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΕΙΤΕ ΛΙΓΑ ΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΟΤΕ.ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΟΧΙ Ο ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΒΙΚΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΙΚΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ.ΠΟΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ?

Comments are closed.