Μήνυση κατά του βέβηλου δημοσιογράφου Δ. Βερύκιου!

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι ότι θέλουν ας μου κάμουν» (Στρατηγός Μακρυγιάννης)

Ο δικηγόρος-καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νικόλαος Βασιλειάδης κατέθεσε εκ μέρους της πολιτικής παράταξης ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’ μήνυση κατά του προαναφερόμενου υβριστή του Χριστού και της Παναγίας μας.

Εδώ είναι χώρα Ελληνική και Ορθόδοξη! Εδώ είναι γη μαρτύρων της χριστιανικής πίστης, την οποία όλοι ανεξαιρέτως οφείλουν να σέβονται!

Ακολουθεί η μηνυτήρια αναφορά, που κατατέθηκε στην εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, Δικηγόρου – Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Νέας Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αρ. 33, ΤΚ 55132, τηλ: 6936850112, ΑΦΜ: 055177607, Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, προέδρου και νομίμου εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’.

ΚΑΤΑ

Δήμου Βερύκιου του Αναστασίου, κατοίκου Αθηνών, δημοσιογράφου και αντιπροέδρου της ΑΛΦΑ Δορυφορικής τηλεόρασης.

Αθήνα 29η Αυγούστου 2018

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ,

Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο.

Την Κυριακή 19η Αυγούστου 2018 ο περί ου ο λόγος μηνυόμενος ανέβασε στο διαδίκτυο την κάτωθι προσβλητική ανάρτηση:

Στην αρχική του ανάρτηση ο δημοσιογράφος έγραψε:

«Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την “Παναγιά την Αρουραία”, προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου… Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία…».

Η φωτογραφία που ανέβασε χθες ο Δήμος Βερύκιος στο Twitter με την «Παναγιά την Αρουραία»

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία …Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου…
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία…

— Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) August 19, 2018

Αναμφίρρηστα, η ως άνω ανάρητηση ενέχει μία βαθύτατη προσβολή για το πρόσωπο του Χριστού μας και της Υπεραγίας Θεοτόκου, ιερά δηλαδή πρόσωπα της χριστιανικής πίστης και ορθόδοξης παράδοσης.

H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, νόμιμος πολιτικός σχηματισμός (της οποίας έχω την τιμή να τυγχάνω πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος), ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, θεωρεί πρόδηλα ανοίκεια και βλάσφημη αυτήν την ανάρτηση, «ως προσβάλλουσες την πίστη μας, τη δημόσια αιδώ και φυσική τάξη».

Καθόσον, τέτοιες εκδηλώσεις στρέφονται ενάντια στον πυρήνα της Ορθόδοξης Πίστης, προκαλώντας και αισθήματα θρησκευτικού μίσους, καθόσον, η ‘’επίθεση’’ – αυταπόδεικτη προσβολή των πιο ιερών θρησκευτικών συμβόλων μας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με αναρτήσεις υβριστικών σχολίων έναντι του μηνυομένου ή συμπαράστασής του, υποθάλποντας, τοιουτοτρόπως, την έξαψη θρησκευτικών παθών. Τέτοιες συμπεριφορές, ως μη έδει, πασιφανώς δε γίνονται αποδεκτές από την Ελληνική Κοινωνία και είναι καταδικαστέες, τόσο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο και από σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.

Πέραν όμως της ηθικής διάστασης του ζητήματος, επί του οποίου βεβαίως η Δικαιοσύνη υποχρεούται να λάβει θέση, υπάρχει και η νομική πτυχή, που άπτεται των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα.

Διότι, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί και βεβαίως έχει κυκλοφορήσει σε λίαν ευρεία κλίμακα στο διαδίκτυο, εμφανίζονται – φευ – τα πρόσωπα του Χριστού μας και της Παναγίας μας, με πρόσωπα αρουραίων (δηλαδή τρωκτικών), προσβάλλοντας ευθέως τα ως άνω θρησκευτικά σύμβολα.

Μετά ταύτα, εμφιλοχωρούν ζητήματα ευθείας παραβίασης του Συντάγματος, καθώς και των διατάξεων των άρθρων 181 και 188 Π.Κ.

Συγκεκριμένα:

Α)Το ισχύον Σύνταγμα, ως και όλα τα Ελληνικά Συντάγματα (από την Επίδαυρο έως και σήμερα, με εξαίρεση αυτά της δεκαετίας του 1920) ξεκινούν με την εξής εισαγωγή:

“Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.

Περαιτέρω δε, στο άρθρο 3 προβλέπεται:

«TMHMA Β΄

Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3:

Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της AνατoλικήςOρθόδoξηςEκκλησίαςτoυXριστoύ».

Ενώ στο άρθρο 16 παρ. 2 υπάρχει η εξής ρητή διατύπωση:

2. H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.

ΕΡΩΤΗΜΑ:α)Η απεικόνιση του Χριστού (κεντρικού προσώπου της Αγίας Τριάδας) και της Παναγίας, λίαν ιερού συμβόλου της Ορθόδοξης Πίστης, σε ‘’ αρουραίους – τρωκτικά’’ (!!!) της περί ης ο λόγος ανάρτησης παραβιάζει ή όχι τις προαναφερόμενες οικείες διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος;

β)Το προβαλλόμενο μήνυμα της ως άνω περιγραφόμενης προσβλητικής ανάρτησης συνάδει με την προμνημονευόμενη διάταξη του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος; Και αν ναι (!!!), τινί τρόπω;

Β) Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 188 του Ποινικού Κώδικα:

«1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη».

Έτι περαιτέρω, ο κος Βερύκιος, με την ανάρτησή του αυτή και τα σχετικά σχόλια, πυροδότησε σωρεία αντιδράσεων, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε όλη την ελληνική κοινωνία, γεγονός που τον καθιστά, ως τελούντα, κατά τόσο την αντικειμενική, όσο και αντικειμενική υπόσταση, το έγκλημα του Ν. 285/ΦΕΚ Α 191/10.09.2014:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο 1

Το άρθρο 1 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:

«Αρθρο 1

Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους

1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

2. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα μέσα και τους τρόπους που αναφέρονται στην παράγραφο 1, υποκινεί, προτρέπει, προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων, εφόσον αυτά χρησιμοποιούνταν από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.

3. Αν η πρόκληση, προτροπή, διέγερση ή υποκίνηση των προηγούμενων παραγράφων είχε ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή δεκαπέντε έως τριάντα χιλιάδων (15.000-30.000) ευρώ.

Σε περίπτωση επιβολής ποινής φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έτους, επιβάλλεται η αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων από ένα έως πέντε έτη.

4. Όποιος συγκροτεί ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των πράξεων των παραγράφων 1 και 2, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

5. Αν η πράξη των προηγουμένων παραγράφων τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται: α) στις περιπτώσεις των παραγράφων 1 και 2, φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 -25.000) ευρώ και β) στην περίπτωση της παραγράφου 3, φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων έως πενήντα χιλιάδων (25.000 – 50.000) ευρώ.»

Μετά τούτων, κατά τα ως άνω διαλαμβανόμενα, ο μηνυόμενος έχει ‘’βανδαλίσει’’, δια της συμπεριφοράς του (υποκειμενική υπόσταση) θρησκευτικά μας σύμβολα και έχει προκαλέσει, δια της – αυταπόδεικτα – προσβλητικής ανάρτησης του διαδικτύου, σωρεία αντιδράσεων, έξαψης παθών και εκδηλώσεις θρησκευτικού μίσους, που τελούν σε πλήρη και αιτιώδη συνάφεια με τη συμπεριφορά του καθού η μηνυτήρια αναφορά.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Το άρθρο 4 του Συντάγματος παραμένει σε ισχύ (ανήκει άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, στις μη αναθεωρητέες διατάξεις του); ή δεν ισχύει για δημόσια πρόσωπα, τηλεπερσόνες, ούτως ώστε να επιληφθεί, ως δει, αυτεπάγγελτα η πολιτεία; Εκτός αν, κατά διάπλαση νέου δικαίου, η έκφραση συγγνώμης αίρει το αξιόποινο.

Συνεκδοχικά, κατά τα άρτι διαλαμβανόμενα, παρακαλώ πολύ, την διερεύνηση από την πλευρά σας για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και βέβαια να αποδοθούν στον υπεύθυνο.

Επειδή για τον Έλληνα πολίτη ύστατο καταφύγιο τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, αποτελεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης. Ένας θεσμός που βάλλεται πανταχόθεν, ιδία από αυτούς που έχουν συνηθίσει στην αυθαιρεσία και στο ανέλεγκτο αυτής.

Επειδή κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 24 παρ. 2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. «(Η Εισαγγελία) Δρα ενιαία και αδιάκριτα και έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.». Ως κατέχουσα λοιπόν την ανώτερη θέση της εισαγγελικής ιεραρχίας της χώρας μας, είσθε πολλαπλώς ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να διασφαλίσετε την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Επειδή η δικαιοσύνη αποτελεί σ’ αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς την υπέρτατη προσδοκία και ελπίδα του πολίτη, προκειμένου να διασφαλισθεί το αρραγές των αρμών της κοινωνικής μας συνοχής.

Επειδή ο Ελληνικός λαός προσβλέπει σ’ Εσάς για την ευθυδικία, την τήρηση της νομιμότητας και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην εν λόγω περίπτωση.

Επειδή οι νόμοι του κράτους μας υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όχι να παραμένουν ανενεργοί, σαν «ακάλυπτες νομικές επιταγές».

Επειδή οι υπαίτιοι εγκληματικών πράξεων πρέπει να ανευρίσκονται και να τιμωρούνται αναλόγως.

Επειδή, αναμφίρρηστα, έχουν διαπραχθεί ιδιαιτέρως σοβαρά ποινικά αδικήματα, κατά τα άρτι ανωτέρω εκτεθέντα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Παρακαλώ για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να διερευνήσετε, αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας, έτσι, τη νομιμότητα.

Ο αναφέρων

Νίκος Ταμουρίδης 
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Αντιπρόεδρος Ελεύθερης Πατρίδας
loading...

48 thoughts on “Μήνυση κατά του βέβηλου δημοσιογράφου Δ. Βερύκιου!

  1. Αυτός ο υποκριτής και θεατρίνος Βασιλειάδης, αν είναι τόσο πατριώτης όπως
    δηλώνει, θα έπρεπε να μάθει ότι ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ και όλο τον χρόνο, ψέλνοντε
    στις Ελληνικές εκκλησείες αναθέματα και χλευασμοί κατά της Ελλάδας.
    Αλλά δεν το ενδιαφέρει, τον ενδιαφέρει μόνο το θεαθείναι.

  2. ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. Έχεις δίκιο Ζαγκλάρα, Εσυ που είσαι επιχειρηματίας , μπορείς άνετα να κάνεις μήνυση
    στο Βασιλειάδη.Και χρήμα έχεις που μπορείς να τον κατατροπώσεις.Και στοιχεία να πας στο δικαστήριο για οσα γίνονται με τους ψαλμούς στις Εκκλησίες,για να καταργηθούνε ολα τα ανθεληνικά τροπάρια.Επίσης μπορείς να καταθέσεις και ως μάρτυρας υπεράσπισης του Βερύκιου .Αν ήμουν πλούσιος όπως εσυ θα το έκανα.

  4. μαρη, mad Dog,χα!χα!
    μαθε ορθογραφια,
    γερασες, και ας
    βαφεις το μαλλι
    ξανθο! χα!χα!χα!

  5. Υποθέτω ότι κάνεις μαυρο χιούμορ.

    Όποιος μπλέκεται μα τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες δε λέμε?
    Αυτό που έκανε ο κυρίως βερύκοκος, είναι καταδικαστέο,
    Αυτό που κάνει ο k. βασιλειάδης, από χιλιόμετρα φωνάζει δοξάστε με!

    Στο καταστατικό της ορθοδοξίας που είναι το "πηδάλιο"
    υπάρχει καθαρή αναφορά ότι είναι χρέος των πιστών να
    καταστρέψουν τα πάντα από την αρχαιότητα, ακόμη και την Ακρόπολη!
    Ήταν πολλά βλέπεις, δεν τα πρόλαβαν όλα, παρότι που εξουσιοδότησαν
    εργολαβικά πολλούς ειδικευμένους καταστροφείς, αλάριχος κλπ.

  6. Βγεικατε από της τρύπες σας, αφόδευσατε από το στόμα, αλλά κανείς δεν μπήκε στον
    κόπο να ρωτήσει: Μα είναι αλήθεια ότι η εκκλησεία βρίζει τον ελληνισμό και υμνεί την σιών?

    Χα..χα.. τόσο Έλληνες είστε ρε κουραμπιέδες, αλλά άμα ερωτήξουμε τον δάσκαλο σας
    αυτό τον διάβολο με την μάσκα του ανθρώπου το γιανόπουλο, είμαι βέβαιος ότι θα πει,
    μα καλά κάνει η εκκλησεία, και εσείς θα του γλυψετε τα σκατά από τον κώλο!
    Χα..χα.. αυτή είναι η αλήθεια ρε προσκυνημένα γίδια.

  7. μαρη,το βρακι΄ς
    το πλυν΄ς ή τοχ'ς
    ακομα με τη γλιτσα
    χα!χα!χα!

  8. "Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός".

    Τα 3/4 της Αγίας Γραφής είναι εβραϊκά κείμενα.

    Στους "ελληνο"ρθόδοξους ναούς καθημερινά μνημονεύουν, δοξολογούν, εορτάζουν, προσκυνούν Εβραίους πατριάρχες, βασιλείς, "προφήτες".
    Δεν ακούγεται ούτε ένα Ελληνικό όνομα!
    Μόνον Εβραίοι!

    «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)
    «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
    «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)
    «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).

    «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)

    «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)

    «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)

    «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)

    «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)

    «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)

    «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)

    «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)

    «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)

    «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)

    «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)

    «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)

    «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)
    μίσος των Εβρίμηωνπολιτι "
    «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)

    Επίσης διαβάζονται το απόσπασμα του Ζαχαρία:
    «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19).

    Σ' όλα αυτά βλέπουμε την δουλικότητα του ιερατείου προς τους Εβραίους και την Σιών
    (σιωνισμός) και το μίσος των Εβραίων "προφητών" κατά των Ελλήνων και ιδιαίτερα κατά των Κρητικών, που με τον τεράστιο Μινωικό πολιτισμό τους, εμπόδισαν τότε τα εθνικιστικά σχέδια των Εβραίων.

    Καμία σχέση με τον Ελληνισμό.
    Ο Χριστιανισμός είναι παραφυάδα του ιουδαϊσμού.

  9. Ερμής

    WikimastouraΚάποιος χασισοπότης φύτεψε
    Το HermesMax 2000, παπούτσι του θεού Ερμή.
    Ο ταχυδρόμος, courier και φοροεισπράκτορας των Ολύμπιων Θεών, σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία. Μέσα, μάλιστα, από τα βιβλία του Λιακόπουλου, μαθαίνουμε ότι είναι και ο ιδρυτής των ΕΛΤΑ.

    ΠροφίλEdit
    Ο Ερμής ήταν "χαρούμενος" αλλά ιδιαιτέρως αντιπαθής στους ανθρώπους, καθώς ήταν αυτός που έφερνε τα κακά μαντάτα από το Δία και την παρέα του. Κυρίως, όμως, ήταν αυτός που εισέπραττε τους βαρείς φόρους, που επέβαλλαν οι Θεοί. Γι' αυτό το λόγο, του είχε αποδοθεί και ο ρόλος του ψυχοπομπού, δηλαδή αυτού που μετέφερε τους νεκρούς στον Κάτω Κόσμο. Ο Ερμής χρησιμοποιούσε την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία για να φέρει εις πέρας την αποστολή του: τα γνωστά φτερωτά παπούτσια του. ήταν κατασκευασμένα από μεγάλη πολυεθνική εταιρεία παπουτσιών και τα είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Αϊνστάιν. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις τα παπούτσια αυτά πιάναν τα 299 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, λίγο λιγότερο από την ταχύτητα του φωτός. Για το λόγο αυτό ήταν αόρατος με γυμνό μάτι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ακριβής περιγραφή του.

  10. Γιδοβοσκέ, άκου να μάθεις.
    Ο γελείος, ΔΕΝ φέρει γέλωτα, παρά αποστροφή.
    Γέλωτα και ευχαρίστηση φέρει το λεπτό ή το έξυπνο χιούμορ!

  11. in:
    Μυθολογία, Μεγάλοι Έλληνες
    Αχιλλέας
    Ελληνικά
    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

    SHARE
    ΙστορίαEdit
    Axlls
    To Αχίλλειο κράνος του Αχιλλέα
    Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα φήμες θέλουν τον Αχιλλέα να υπάρχει από πάντα. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στην μάχη της Τροίας, μια δεκαετή πολεμική σύγκρουση, των Αχιλλέων (Αχαιών) με τους Τρώες. Η φράση «Αχίλλειος πτέρνα» προήρθε από το έπος του Ομήρου Ιλιάδα αφού ο κύριος ήρωας της ιστορίας Αχιλλέας σκοτώνεται από τον Πάρη όταν το βέλος του τελευταίου βρίσκει την πτέρνα του , κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφού ο Όμηρος ήταν τυφλός και ο μοναδικός μάρτυρας ήταν ο "Κώστας", ο γνωστός φιδέμπορας της εποχής.

    Η πραγματική εκδοχή είναι πως ο Αχιλλέας πάτησε μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια τον συναντάμε στην αρχαία Ολυμπία το 358 π.Χ. όπου συμμετέχει στους ομώνυμους αγώνες και κατακτά όλα τα χρυσά μετάλλια. Το 281 π.Χ. εμφανίζεται στη Γαλατία, σαν προσωπικός γυμναστής – διατροφολόγος του Οβελίξ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Οβελίξ ζύγιζε μόνο 68 κιλά πριν τον αναλάβει ο Αχιλλέας και πάρει τη σημερινή του μορφή. Στη συνέχεια συνεργάζεται με τον Πανοραμίξ τον Δρυίδη και του προωθεί το συστατικό "Μαριχουάνα" . Έτσι λοιπόν πηγαίνει στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Κολομβία όπου και θα ξεκινήσει την εισαγωγή κάνναβης για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η μαριχουάνα ήταν το βασικό συστατικό του μαγικού φίλτρου που έκανε παντοδύναμους τους Γαλάτες . Το 0 π.Χ. ακολουθώντας το άστρο το φωτεινό θα παρευρεθεί στη γέννηση του Χριστού όπου θα γνωρίσει τους τρεις Μάγους με τα δώρα, Μελχιόρ, Βαλτάσαρ και Περιστέρη.

    Τα επόμενα χρόνια μεταναστεύει στην Ασία και βοηθά τον προσωπικό του φίλο Τζένγκις Χαν (Μογγολικά: Чингис Хаан) να ενώσει τις Μογγολικές φυλές και να ιδρύσει την Αυτοκρατορία των Μογγόλων (1206 – 1368). Να σημειωθεί πως ο Αχιλλέας χτυπούσε στης μάχες τους εχθρούς στα γεννητικά όργανα, και αυτός είναι ο λόγος που οι Μογγόλοι έχουν πάρει αυτή τη γκριμάτσα. Γύρω στα 1400, επέστρεψε στην Ευρώπη και νίκησε όλο το στρατό της Τουρκίας το 1402 μεταμφιεσμένος σε Κλόουν. Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα ψάχνοντας την τουαλέτα και μπήκε μέσα ο Μωάμεθ ο πορθητής. Το 1492 οδήγησε τον Κολόμβο στην Αμερική και μετά ξαναγύρισε στην Ευρώπη και την Ιταλία. Εκεί γνώρισε τον Έκτορα Μποτρίνι και ασχολήθηκε με τη μαγειρική.

    20ος ΑιώναςEdit
    Ο Αχιλλέας θα στραφεί στον καλλιτεχνικό χώρο. Έτσι πηγαίνει στη Αμερική το 1912 με το υπερωκεάνιο Τιτανικός. Όμως εκνευρισμένος επειδή η σουίτα του δεν είχε Plasma τηλεόραση, ο Αχιλλέας χτυπά το χέρι του στον τοίχο. Όπως είναι λογικό από την υπερβολική δύναμη ο Τιτανικός κόβεται στα δύο και βουλιάζει. Έτσι ο Αχιλλέας φτάνει στη Αμερική κολυμπώντας και ειδοποιεί τα σωστικά συνεργεία. Εκεί θα ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο. Αρχικά ιδρύει το Hollywood όπου γράφει και τα σενάρια των ταινιών Ράμπο, Ρόκυ τις οποίες όμως δεν προωθεί κατευθείαν διότι δεν είχε γεννηθεί ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε. Επίσης γράφει και ταινίες με πρωταγωνιστή το φίλο του Τσακ Νόρις ο οποίος τότε ξεκινά την καριέρα του ως ηθοποιός.

    Αργότερα, συγκεκριμένα το 1919, γνωρίζει τον Αμερικανό γυμναστή Joe Weider και ανακαλύπτει την λατρεία του για τη γυμναστική. Έτσι αποκτά την πρώτη του μπάρα.

  12. Το 1939, εμπνευσμένος από μια βροντερή πορδή του, γράφει την ταινία "Όσα παίρνει ο άνεμος" μια ταινία που κερδίζει δέκα βραβεία Όσκαρ, ένα ρεκόρ που διατήρησε για είκοσι χρόνια.
    Το 1945, φυγαδεύει το Χίτλερ στη Μογγολία.
    Το 1958, σε διαγωνισμό ρεψίματος ανακαλύπτει τον Elvis Presley.
    Το 1960 ,για λογαριασμό των Αμερικανών, γίνεται ο πρώτος αστροναύτης που θα πατήσει το πόδι του στον Άρη, έναν πλανήτη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τόσο βιώσιμος όσο και η Γη. Όμως ο Αχιλλέας είχε φάει McDonald's πριν κατέβει από το διαστημόπλοιο, τα οποία τον πειράζουν στο στομάχι και του προκαλούν θανατηφόρα αέρια τα οποία διασκορπίζονται στην ατμόσφαιρα του Άρη. Έτσι πλέον η προσπάθεια εξερεύνησης του Άρη απορρίπτεται αφού πλέον δεν υπάρχει οξυγόνο σε αυτόν το πλανήτη. Έτσι, η επιστημονική κοινότητα θα στραφεί στη Σελήνη.
    Το 1975, παντρεύεται με τον νεαρό αυστριακό bodybuilder Arnold Schwarzenegger, με τον οποίο χωρίζει 2 χρόνια αργότερα.
    To 1989, γκρεμίζει μόνος του το τείχος του Βερολίνου.
    Το 1990, επιστρέφει στην Ελλάδα και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα όπου επιτελεί αρχηγός του μπασκετικού ομίλου "Αμίντας".
    Το 1997, συγκλονισμένος από την προσωπική του εμπειρία ανεβάζει την ταινία "Τιτανικός" σε μια πιο ρομαντική εκδοχή.
    Το 2004, ανάβει την Ολυμπιακή φλόγα και σηματοδοτεί την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Επιπλέον, γίνεται ο πρώτος λαμπαδηδρόμος που ανάβει τη δάδα με πυροκλάνι.
    Το 2008, παντρεύεται με το Χοίρο τον Παχουλό όμως χωρίζουν μετά από 6 μήνες και ύστερα από ένα μεγάλο καβγά.
    Το 2010, με το κωδικό όνομα Ian Scott πηδάει τη Τζούλια Αλεξανδράτου και πουλάει το DVD στην πορνογραφική εταιρία SIRINA.
    Σήμερα, σπουδάζει Ιατρική στο Εξωτερικό ώστε να προωθήσει την θεραπεία του καρκίνου και του AIDS. Κάνει μπάρα κάθε μέρα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και τρώει υγιεινά.

  13. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΟΡΦΕΑΣ Η ΣΤΡΩΜΑΤΑΤΖΟΥ
    Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ Η ΜΠΑΟΚ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΑΛΑΚΑΣ

  14. «θα εξεγείρω τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων»!!!!!!!!!!!!
    Ρε κανένας Έλληνας ρεεεεε!!!!!

  15. Έσκασε μύτη ο ζαγκλαρας που την έπιασε στα πράσα χα χα χα χα χα χα χα χα
    και τώρα σε διαβάζουνε παπάδες με τα ράσα!

    περαστικούλια σου !

  16. Όπως θα έλεγαν και τα μαγγιόνια οι αναρχικοί,
    με την βοήθεια της μαρίκα θα σας γαμήσουμε το μπασταρδο της!

  17. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ

    Ο Ελληνισμός, όπως θεμελιώνεται στην αρχαία γραμματεία, είναι ανθρωποκεντρικός, καταξιώνει τον άνθρωπο, αναγνωρίζει το δικαίωμα της πνευματικής, ηθικής, ακόμα φυσικής ανάπτυξής του (αθλητισμός).

    Γι αυτό και οι πρόγονοί με τον πολιτισμό τους, φωτοδότησαν την ανθρωπότητα.

    Ο ιουδαϊσμός αντίθετα, είναι θεοκεντρικός, απαξιώνει τον άνθρωπο και την παρούσα ζωή, τον υποβιβάζει σε ζώο (πρόβατο), στο μανδρί του Αρχι-μανδρί-τη, δούλο του Θεού.
    Τον ταπεινώνει, τον προτρέπει να φιλά το χέρι ιερωμένων, να προσκυνά κόκκαλα, νεκροκεφαλές, εικόνες, ακόμα και…. κάστανα.

    Τον φοβερίζει, γιά να τον ελέγχει, με την κόλαση.

  18. Δίας και Γανυμήδης
    alt
    Ο Γανυμήδης ήταν ένα βοσκόπουλο από την Τρωάδα, τόσο όμορφο που ο Δίας έχασε τα μυαλά του. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και, αντίθετα με τις διάφορες θνητές ερωμένες του (Ιώ, Δανάη, Λήδα) τις οποίες άφηνε στη Γη, τον Γανυμήδη τον μετέφερε στον Όλυμπο για να σερβίρει τους θεούς αμβροσία. Μεταμορφώθηκε σε αετό και τον απήγαγε[1]. Εννοείται ότι η Ήρα έβγαλε φλύκταινες: «Από τότε που μας κουβάλησες αυτό το μικρό από τη Φρυγία, εμένα δεν με προσέχεις καθόλου κτλ.»[2]. Και θεά και κατίνα. Από την άλλη ο Γανυμήδης εντελώς βλαχαδερό με IQ ραδικιού, ονειρευόταν κατσίκια και τυριά κι έφερνε τον Πατέρα των Θεών σε απόγνωση: «Ὡς ἀφελὴς ὁ παῖς ἐστι καὶ ἁπλοϊκὸς…»[3]. Αυτά παθαίνει κανείς όταν ψωνίζει τεκνά από στάνη, κύριε Δία.

    Ποσειδών και Πέλοπας
    Ο θεός της θάλασσας και ο μικρασιάτης Πέλοπας είχαν έναν παράφορο ερωτικό δεσμό[4]. Ο Ποσειδώνας τον μετέφερε με ένα χρυσό άρμα στον Όλυμπο για να τον έχει προσωπικό του οινοχόο και εραστή. Τον πότιζε αμβροσία και του έμαθε να οδηγεί το χρυσό άρμα. Αλλά οι υπόλοιποι θεοί, μέσα στη στριμάρα, διαφώνησαν με τις επιλογές του Ποσειδώνα (είχαν και προηγούμενα με τον πατέρα του Πέλοπα) και εξόρισαν τον πιτσιρικά στη Γη. Ο δεσμός τους εξελίχτηκε σε μια καλή φιλία. Όταν ο Πέλοπας θέλησε να παντρευτεί την Ιπποδάμεια, στράφηκε στον παλιό του εραστή. Ο Ποσειδώνας, εντελώς υπεράνω, τον βοήθησε να νικήσει στον ιππικό αγώνα που θα έκρινε το αν θα την παντρεύονταν ή όχι: του χάρισε ένα άρμα με φτερωτά άλογα. Με τέτοια μέσα, φυσικά νίκησε…

    Απόλλων και Κυπάρισσος
    Ο Κυπάρισσος ήταν ένας ωραίος νεαρός από την Κέα (Τζια), τον οποίο ερωτεύτηκε ο Απόλλωνας. Στα βουνά και τα λαγκάδια της Τζιας ζούσε ένα πανέμορφο ελάφι, ήμερο και φιλικό, που δεν φοβόταν τους ανθρώπους. Ο Κυπάρισσος το αγαπούσε υπερβολικά, όμως μια μέρα το σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι. Το πέρασε για πέρδικα ή άφησε το βέλος να φύγει σε λάθος στιγμή, κάτι τέτοιο. Απαρηγόρητος ζήτησε από τον Απόλλωνα να τον λυπηθεί και να τον αφήσει να θρηνεί για πάντα τον χαμό του ελαφιού. Ο θεός αντί να του χαρίσει ένα ζευγάρι γυαλιών μυωπίας που ακόμη δεν είχαν εφευρεθεί, τον μεταμόρφωσε σε κυπαρίσσι[5] που το ρετσίνι του στάζει από τότε σαν δάκρυα. Χιλιάδες χρόνια τώρα.

    Απόλλων και Υάκινθος
    Ο έρωτας του Απόλλωνα για τον όμορφο Υάκινθο έφερε αναταραχή στους Δελφούς γιατί ο Απόλλωνας εγκατέλειψε το Μαντείο και προτιμούσε να κατοικεί στη Σπάρτη, την πατρίδα του εραστή του. Οι δύο τους αθλούνταν μαζί, γυμνοί, στη σκοποβολή, το δόρυ και τον δίσκο. Συνέβη όμως το κακό: κατά λάθος ο δίσκος που έριξε ο Απόλλωνας βρήκε τον Υάκινθο στο πρόσωπο και τον σκότωσε. Ο θεός τον μεταμόρφωσε σε λουλούδι[6] και ο Μότσαρτ σε όπερα (βάζοντας σοπράνο να τραγουδάει τον ρόλο του Υάκινθου. Έλεος!).

    Ζέφυρος και Υάκινθος
    altΕκτός από τον Απόλλωνα, με τον Υάκινθο ήταν ερωτευμένος και ο θεός Ζέφυρος. H σχέση έτεινε να εξελιχθεί κάπως σαν ερωτικό τρίγωνο, αλλά ο Υάκινθος προτιμούσε τον Απόλλωνα, που ήταν και κούκλος και πρωτοκλασάτος θεός . Η ζήλια του Ζέφυρου ήταν τόση ώστε όταν οι δύο εραστές αθλούνταν στον δίσκο της παραπάνω παραγράφου, φύσηξε από τη δύση και εξέτρεψε τον δίσκο από την πορεία του και τον οδήγησε κατακούτελα στο πρόσωπο του Υάκινθου για να εκδικηθεί τον Απόλλωνα[7]. Η εκδίκηση πέτυχε, ο Υάκινθος μας άφησε χρόνους. Πώς το λένε οι Ισπανοί: ni jode, ni deja joder (ούτε γαμάει, ούτε αφήνει τους άλλους να γαμήσουν). Τι κακιασμένη!

  19. ΡΕ ΖΑΓΚΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΡΙΟ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ;;;;;;;;

  20. Delta said

    Μάρτιος 18, 2017 στις 5:15 μμ
    ΠΡΟΣ Στεργιος Ζαγκλαρας
    ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟ
    ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΤΡ#$@ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ.
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΦΥΤΟ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

  21. Μάρτιος 18, 2017 στις 5:47 μμ
    Φιλε Delta
    Μην ασχολεισαι και τον κομπλεξικο και χρυσαυγιτη ζαγκλο,ενα κοπλεξικο ατομο ειναι,που προσπαθει να κερδισει της εντυπωσεις,θελει να ασχολουνται μαζι του,αυτο ειναι ολο,σκεψου τη τσοκαρο εχει φαει στο κεφαλι ο μαλακας και ποσοι ανωμαλοι πηγαν μαζι του.
    Για να καταλαβεις ποσο ανανδρος ειναι,βριζει συνεχως ειναι χυδαιος,εκμεταλευομενος την ανωνυμια,ελευθερια που του δινει το ιντερνετ και ενα μπλοκ,αν βρεθει μπροστα με καποιον προσωπο με προσωπο εκει θα ειναι κοτουλα,εδω μεσα βγαζει τα απωθημενα του,τοσο αναδρος ειναι….
    Εξ αιτιας αυτου του κομπλεξικου,εχουν φυγη απο την Ολυμπια πολυ αξιολογα ατομα,που πραγματικα ειχαν κατι να πουνε,αυτος οπως και μερικοι αλλοι εδω μεσα ειναι ενα τιποτα.

  22. ΕΣΎ ΆΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΑΛΛΟΝΏΝ ΚΑΙ ΚΟΊΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΜΆΝΑ, ΦΙΛΙΚΆ ΣΤΟ ΛΈΩ, ΚΆΤΙ ΠΉΡΕ ΤΟ ΑΦΤΊ MOU ΚΆΤΙ ΆΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΆΤΙ ΜΟΥ!

  23. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  24. ΑΥΤΟΣ Ο ΖΑΓΚΛΆΡΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ Η ΚΑΜΗΛΑ ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΛΕΠΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑ

  25. @ 5:47 μμ

    Βρίζω λοιπόν, αλλά που δεν μπορείς να μας το πεις, τον Ζαγλάρα αγαπούν να μισούν
    οι λεπροί, κομμούνια, θρησκόπληκτοι και τσογλάνια, αλλά παρόλες της διαφορές μου
    σε θέματα θρησκείας και πολιτικής, με αγαπούν όλοι οι λογικοί, γιατί είμαι
    ειλικρινής, μαχητής και ευγενικός με τους ευγενικούς.

    Κλείσε για λίγο τον πρωκτό σου, σκούπισε της τσίμπλες σου και κοίτα ρε
    συφιλικό έκτρωμα, ποιος βρίζει ποιον, τσογλάνι, μπλιαχ!

  26. ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ

  27. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ε ΣΥ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ

  28. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΦΙΛΕ

  29. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΖΑΓΚΛΛΡΑΣ ΞΕΣΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ'ΦΥΓΕ Η ΚΥΡΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟ
    ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ

    ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔΙΑ

    1ον ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

    2ον ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    3ον ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΕ 400 ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    4ον ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

    ΔΥΟ ΜΠΕΚΑΤΣΙΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΕΝΑ

  30. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μαριάμ, ισα ισα, την είδα σε μια φωτο
    με κομπιναιζόν όπου φενόταν και μέρος της μελαχρινής της κωλάρας και την συμπάθησα!
    Αν ζούσα εκείνο τον καιρό σηγουρα θα την έδινα ένα τάληρο να της τον χώσω.

    Όσο για αυτά που λες ότι εγώ λέω, είναι σε απάντηση αυτού του συγραφέα που
    περγράφει πως οι μαρμάρινοι Ολύμπιοι Θεοί το έκαναν μεταξύ των, αλλά αυτά ασφαλώς
    και δεν σε πειράζουν εσένα, αυτοί ήταν Έλληνες, αλλά μη πούμε κάτι για τους λεπρούς εβραίους και τα σιχάματα που έχουν για αγίους.

    Έτσι δεν είναι κούκλε μου? έχω πάθει ψύχωση, θέλω να χέζω αγίους
    και να γαμώ άγιες, λες να είμαι ψυχάκιας?

  31. Όλοι οι επώνυμοι σχολιαστές του Ολυμπία ήταν φιλαράκια μου και ας μη είχαμε της
    ίδιες θέσεις, αυτοί που με τσιγγλούσαν με βρισιές χωρίς ποτέ να λένε τίποτα,
    ακριβώς όπως και εδώ, ήταν ανώνυμα τσογλάνια επί το πλείστον αναρχοκομμούνια.

    Δεν σε ξέρω, αλλά ο τρόπος που μιλάς χωρίς να λες κάτι συγεκριμένο,
    μπορώ να πω ότι μπροστά μου είσαι νάνος, ή ακόμα καλύτερα
    είσαι μια τρίχα από τα αρχίδια μου.

  32. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    "ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ" ,"ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΙ"
    "Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ"
    "Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΚΑΙ
    "Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ"

    "ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ" "ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ" "ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ? ΟΧΙ"

    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

  33. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΠΑΤΕΡ Ω ΜΟΥΝ ΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΛΑΘΡΟΒΙΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΤΩ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΩ ΡΑΒΒΙΝΟ YOSHEF SHARON ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΑΧΥΜΟ ΑΡΤΟ (ΠΑΛΑΙΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ (ΔΙΑΛΟΓΗΣ). HAVA NAGILA HAVA

  34. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΜΕΧΡΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΤΑ ΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΔΩ ΚΑΙ
    ΤΡΕΧΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΤΡΙΕΣ ΚΑΙ
    ΤΟΥΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

  35. Κορίτσια, θεούσες και αλήτρες, ακούστε ένα μυστικό

    Κάθησα και σκέφτηκα λοιπόν, για κάθε ένα σχόλιο που γράφω, λαμβάνω 4-5 υβριστικά,
    σπάνια απαντώ και εγώ στις ύβρεις με ύβρεις, αλλά, εδώ έχουμε ένα ενδιαφέρον δίδαγμα!

    Ο τρόπος σας και η λύσσα σας (χι..χι..) σημαίνει σε απλά μαθηματικά ότι
    σας ενοχλώ και σας τσούζει η σούφρα!!!

    E τότες είμαι σε καλό δρόμο και είμαι αναμφισβήτητα ο νικητής αυτής
    της άθλιας επίθεσης από διαβόλια και τσογλάνια

    Περαστικά σας κούκλες μου, φιλάκια!

  36. ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ

    Giannis Paterakis2 Σεπτεμβρίου 2016 – 9:47 μ.μ.
    Χρήστος Μπαλαντίνας :
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΔΡΥΜΕΝΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/1208878222495799/

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ…
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  37. Όχι ΔΕΝ είναι το πρότυπο μου,

    Δεν το έχω μελετήσει το θέμα, το απέριψα νωρίς γιατί το θεώρησα γελείο, ειδικά στην
    δήλωση ότι τα δις τα πήραν από ΌΣΑ μετά μια πώληση αρχαίας τεχνολογίας, φοβερά αστείο!

    Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι ο κύριος Σώρας είναι ένα δυναμικό πρόσωπο που θα μπορούσε να
    ευδοκημήσει όπου και αν επέλεγε να ξεδιπλωθεί, επέλεξε την απάτη, αυτό τοn κάνει
    ακόμη πιο έξυπνο αλλά λάθος στρατηγό, γιατί για να είσαι απατεώνας και να
    παρασύρεις ένα μεγάλο μέρος του λαού, αυτό απαιτεί χαρισματικές ικανότητες αρχηγού.

  38. Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

    ΔΕΙΤΕ :

    Giannis Paterakis2 Σεπτεμβρίου 2016 – 10:46 μ.μ.

    15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ…!!!

    ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ??
    ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 100 Μ ΕΧΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ,ΑΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ..

  39. Ε.ΣΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΙ

    ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΑΛΛΟΝ ΓΕΛΩΤΑ… ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙ!!

  40. Παιδιά, θα πρεπι να μάθετε ότι υπάρχουν και επιχειρματίες σε αυτό τον ντουνιά!
    Ε πως να το κάνουμε δηλαδή, αν εσύ και ο άλλος καταντήσατε τσέτουλας από
    ανικανότητα και τεμπελιά, υπάρχουν άλλοι που δούλεψαν και πέτυχαν!

    MA ΤΙ ΤΟΝ ΜΠΟΎΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΡΝΆΡΙΑ ΕΊΣΤΕ ΡΕ? ΣΑΣ ΠΕΊΡΑΞΕ ΤΟ ΛΙΒΆΝΗ ΜΉΠΩΣ!

    Εγώ σταμάτησα να λέω για τις απίστευτες επιτυχείες μου που κάθε μέρα
    μαγαλώνουν, δε μπορώ να ακούω το κλαμα και τον φθόνο σας!

  41. με τη μονη διαφορα που ο κυρ γιαννης πατερακης σημερα 80 χρονων δεν ηταν ποτε επιχειρηματιας οι ερευνες αυτα τα καλα εχουν * κοροιδα * και ο νοων καπου σταματαει

    χαιρεται

  42. Ίσως να είναι όπως το λες, στην χώρα που ενηλικιώθηκα εγώ, οι άνθρωποι
    ΔΕΝ λένε ψέματα ποτέ και έχω υποχρέωση οτν με λες κάτι να το πιστευω!

    Βασικά αναγνωρίζω ότι τα λόγια μου ερεθίζουν όταν μιλώ για εκτ και κάποιος
    δεν έχει μια, αλλά ο σκοπός μου δεν ήταν ποτέ να θίξω, απεναντίας θα μπορούσα
    να βοηθήσω για κάποιον που με το ζητούσε, οι αναφορές μου όλες για μένα και για
    της πραγματικά μεγάλες μου διεθνώς επιτύχειες, ήταν πάντα απαντήσεις σε ερωτήματα.

  43. maddog ΕΣΥ που ξερειs τα πολλα κι ο νουs σου κατεβαζει ποσα @ρχιδι@ π@υτσεs και ψ@λεs ο πατερακηs στην κ@λοτρυπιδα του βαζει;
    μαρη γρια σουηδεζα ΕΣΥ που εισαι μεσα σε ολα πεs μαs γιατι του τον κανανε σαν κατσαρολα;μεσ'του ζαγκλαρα τον πρωκτο γιορτη ειχαν μεγαλη..δυο ψ@λεs τα λεγανε και ειχαν χαρα μεγαλη που την κ@λοτρυπιδα του κανανε σε μαυρο χαλι;

    xρυσαβγησα του σαχλαμαγκλαρ του πουρνιδ τσι στουκχολμσ;του κ@υλουγ@μημενου του δια;

  44. Όλα σου τα σχόλια είναι γύρω από τον μπούτσο τα σκατά και της ομοφυλικές συνερεύσεις.
    Δεν είναι δύσκολο για τον καθένα να μαντέψει ότι είσαι ένας περιθωριακός
    αλήτης και πολύ πιθανόν και πούστης.

  45. …ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΑΠΟ…ΨΙΛΑΔΕΡΦΗ, ΜΕΧΡΙ…ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΣ ΡΑΒΙΝΟΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  46. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΨΩΡΡΑΙΟΙ
    ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ
    ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  47. μολιs τα βαλειs στο καλαποδι τα μπαλαντινοπψωρογιδα και τσουξει το πωπουδακι τουs,,,αμεσωs τρεχουνε τα ξεχαρβαλωμενα και κραζουν απεταξαμην την Ψ@ΛΗ εξ ου και το Π@ΥΣΤΗΣ τον Π@ΥΣΤΗ αγαπα Π@ΥΤΑΝΑ την Π@ΥΤΑΝΑ και ΚΕΡΑΤΑΣ τον ΚΕΡΑΤΑ τρεχει και τον γυρευει

    Γιωργοs Π

Comments are closed.