Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για τους βανδαλισμούς με λάδι σε μουσεία Βρήκαν μπουκάλια με λάδι στις τσάντες τους

Στη σύλληψη δύο γυναικών που θεωρούνται οι υπεύθυνες για το βανδαλισμό εκθεμάτων σε μουσεία της Αθήνας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη έγινε στην Παλαιά Βουλή, όταν φύλακας θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις τους και ενημέρωσε αστυνομικούς της ομάδας «Δέλτα» και «Ζ».

Οι αστυνομικοί «εγκλώβισαν» τις δύο γυναίκες, αποκλείοντας κάθε έξοδο διαφυγής τους, και αφού τις έλεγξαν εντόπισαν τρία μπουκάλια με λάδι στις τσάντες τους.

Οι συλληφθείσες, δύο Βουλγάρες ηλικίας 48 και 51 ετών, οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κυψέλης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές σε εκθέματα τόσο στο Βυζαντικό και Χριστιανικό Μουσείο όσο και στο Μουσείο Μπενάκη.

loading...

3 thoughts on “Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για τους βανδαλισμούς με λάδι σε μουσεία Βρήκαν μπουκάλια με λάδι στις τσάντες τους

  1. Να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητος καί οι φωτογραφίες τους!……… Ειδικά αν είναι Ελληνικής καταγωγής, να τους αφαιρεθεί αμέσως η Ελληνική Ιθαγένεια!…………..

  2. για ψάξτε τι σχέση ίσως έχουν με εταιρείες συντήρησης μουσειακών έργων τέχνης…

  3. ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΧΧ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΙ ΥΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕ??

    ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΚΛΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΠΟΥ ΘΕΤΡΑΠΕΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΤΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ!!!! ΠΕΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Η ΟΧΙ?
    ΑΛΗΤΙΣΑ..

Comments are closed.