Καθ’ έξιν ψεύτης και απατεώνας. Ενας τιποτένιος τυχοδιώκτης

Για μια ακόμη φορά επανέλαβε τον εαυτό του. Σαν να έκανε ομιλία από μπαλκόνι σε προεκλογική περίοδο. Καμία σχέση με το περιεχόμενο που θα έπρεπε να έχει η ομιλία ενός πρωθυπουργού στη ΔΕΘ απευθυνόμενος προς
τις παραγωγικές τάξεις και επιδιώκοντας να προσελκύσει επενδύσεις. Φτηνή παροχολογία με το βλέμμα στις επόμενες εκλογές και όχι στην ανάπτυξη της χώρας. Για μια ακόμη φορά ψέματα. Μέχρι και ότι “δε μας αξίζει τίποτα λιγότερο από τον ουρανό” τόλμησε να πει. Ποιός; Αυτός που έχει αλλεργία στην αριστεία και είναι λάτρης της μετριότητας. Αυτός που βγάζει τους σημαιοφόρους στα σχολεία με κλήρωση. Ενας ανίκανος, αγράμματος, ελεεινός τυχοδιώκτης που είναι απόλυτα προβλέψιμος

αναγνωστης

loading...

11 thoughts on “Καθ’ έξιν ψεύτης και απατεώνας. Ενας τιποτένιος τυχοδιώκτης

  1. Καθ΄έξιν σαρσέμη, κυκλοφορεί η είδηση πως συνελήφθη στον Εβρο τούρκος στρατιωτικός με τον οπλισμό του. Εάν είναι αλήθεια, θα τον στείλεις πίσω στην τουρκία μέχρι τις 3.30 ή μέχρι τις 4.οο μ.μ. σήμερα; Το γοργόν και χάριν έχει… Φρόντισέ το προτού σε πάρει τηλέφωνο ο μογγόλος !

  2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ? ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ . ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ?ΡΕ ΚΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ.

  3. ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΟΠΩΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ Η ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΜΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜ ΙΔΙΟ ΠΡΩΣΩΠΟ) Ε ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΞΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.

  4. ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΑΛΕΞΗ; ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  5. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ,ΘΕΜΑ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ"

    ΦΑΤΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ..

    ΚΑΛΟ ΕΕ?

  6. πολυ ευγενικο ατομο το ψευτοπατερακη δεν μοιαζει καθολου του ζαγκλαρα φτου φτου φτου σκορδα αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  7. ΒΟΛΙΔΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ…

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ….!!!

    ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

    ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΓΙΝΕ…

    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 200 ΕΤΩΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ Η ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ…

  8. ΜΠΑ…. ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ;
    ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ 100 ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ.
    ΤΑ DRONES ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 100 ΗΛΙΘΙΩΝ; ΛΟΓΩ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ; ΜΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ 350 ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΕΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  9. ΤΟ 1932 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

Comments are closed.