Ως Ελληνα , αυτό με προσβάλει !

Εικόνες εξαθλίωσης στη Μόρια: «Το ρύζι είναι σαν πέτρα» και… κοστίζει 5 ευρώ!…
βλέπεις το δένδρο και χάνεις το δάσος … Έπεσαν δισεκατομμύρια από την Ευρωπαική ένωση για την φιλοξενία σε δομές … Η ροή έχει σταματήσει -από επίσημα στοιχεία – εδώ και έξι μήνες – λόγο της βελτίωσης στην Συρία – και έχει μειωθεί σε ποσοστά όπως πριν την κρίση εκεί ! ¨
Όμως τα χρήματα πάνε κυρίως σε κονδύλια άμεσης πληρωμής χωρίς διαγωνισμό ( για άμεσους ανθρωπιστικούς λόγους- λογικό να μην απαιτείται διαγωνισμός όταν ο άλλος πεινάει, αλλά αυτό άντε τον πρώτο μήνα μέχρι να βρεις εταιρείες τροφοδοσίας όχι συνεχόμενα ! ) …Δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεται πλέον εκμετάλευση των κονδυλίων της Ε.Ε. εις βάρος ανθρώπινων ζωών ; Για να γίνει πιο κατανοητό , δεν ρουφάνε μόνο τα κονδύλια της Ε.Ε. για να κερδίζουν οι ημέτεροι , δεν προσφέρουν ούτε τα ουσιώδη σε ανθρώπους – Ούτε τα σκυλιά δεν το τρώνε αυτό το ρύζι ! Αυτό είναι αισχρό , εάν θέλεις να λέγεσαι Άνθρωπος ! Αυτό είναι αισχρό, εάν θέλεις να λέγεσαι Ευρωπαίος… Ως Ελληνα , αυτό με προσβάλει !

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Ως Ελληνα , αυτό με προσβάλει !

  1. Πηγαινε εσυ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ εκει καντουσ κανενα τσιμπουκι να ξελασκαρουν λιγο να ξενευριασουν αφου προσβαλεσαι τοσο πολυ σαν Ελληνασ οπωΣ μας λες. ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.

  2. Να πάνε πίσω στις χώρες τους όπου τρώνε καλύτερα.
    Εδώ ήρθαν παράνομα, είναι ανεπιθύμητοι και δεν τους χρωστάμε τίποτε.

Comments are closed.