ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ

Εδώ Θεσσαλονίκη. Εδώ Θεσσαλονίκη. Σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των Ελεύθερων Ελλήνων. Είμαστε Έλληνες, αδέρφια σας. Μη μας χτυπάτε. Μη χτυπάτε μικρά Ελληνόπουλα. Οι δήθεν αγωνιστές κατά της Χούντας, οι δήθεν αγωνιστές του Πολυτεχνείου, αυτοί που
κάναν καριέρα ως δήθεν προοδευτικοί και δημοκράτες, αυτοί που καίνε το Πολυτεχνείο κάθε 17 Νοέμβρη, αγκαλιά με τους Αμερικανούς που τους εχθρεύονταν και τους δολοφονούσαν, χτυπάνε παρέα τον Ελληνικό Λαό.
Μόνο τα τανκ έλειπαν απ’ τους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αίσχος. Έριχναν χημικά και σε σημεία πολύ απομακρυσμένα από τα επεισόδια, δίπλα στη θάλασσα, σε ειρηνικούς πολίτες με βρέφη, πεντάχρονα και δεκάχρονα παιδιά. Έριχναν, χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για εκδίκηση, από την ταράτσα του Δημαρχείου χημικά στη θάλασσα προς το απλό πλήθος για να τα φέρει ο αέρας πάνω τους. Δειλοί και ανάξιοι Ανθέλληνες που χτυπούν παιδάκια, μικρά Ελληνόπουλα και δεν άφηναν καν περιθώριο να φύγουν από την παραλία με τους γονείς τους. Παιδάκια που έκλαιγαν και έτρεμαν. Αδικαιολόγητη βία. “Συνωστισμός” στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Η αληθινή Δημοκρατία όμως θα έπρεπε να χτυπά τους παράνομους και δεν πρέπει να φοβάται ειρηνικούς γονείς και μικρά παιδάκια. Ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς. Όσοι μπορείτε, κρατείστε το Φως του Ελληνισμού αναμμένο.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ

  1. Το χούντα που δένει ρε νούμερα και πότε η εθνοσωτήρια επανάσταση που κάτι καθίκια σαν εσάς αποκαλούν χούντα επέδειξε σνάλογη συμπεριφορά και μάλιστα στη θεσσαλονίκη . Εχουν το ψέμα και η πουστιά τα όρια τους εσείς τα έχετε ξεπεράσει.

  2. Σε όλες τις πορείες του κόσμου ολα τα παιδάκια στο σπίτι κ οι μεγάλοι στο δρόμο , διοτι η αστυνομία εκτελεί εντολές κ δεν βλέπουν μπροστά τους αν είναι παιδάκια κ τίποτα.. Πόλεμος μεταξύ μας πλέον εγω αυτό βλέπω ησυχία πουθενά..
    Έρχεται η ώρα όπου κουμάντο στην πόλη μας θα κάνουμε οι ντόπιοι κ μόνο..

  3. ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?

Comments are closed.