«ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ…»

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ






Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι και σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα…

τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

Σε λίγο θα ακούσετε για τον ψευδοπροφήτη… 
Πρώτα θα τον προσκυνήσετε και μετά θα τον μισήσετε, αλλά δεν θα είστε άξιοι να αντιδράσετε …
… περιμένετε να σας έλθει η σωτηρία από τα άλαλα και τα μπάλαλα που σας κυβερνούν, από την συκιά που δεν κάνει καρπούς, περιμένετε να σωθείτε από το νόμισμα.
Μην ξεχνάτε ότι το νόμισμα έχει δυο όψεις και σύντομα θα το καταλάβετε μετά, γι’ αυτό το νόμισμα το νέο. Η πρώτη όψη είναι η σκλαβιά σας και η δεύτερη θα είναι η άρνηση.
ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, για να σωθείτε δήθεν. 
Ολίγοι θα είναι εκείνοι που θα είναι με ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, και Ο ΚΥΡΙΟΣ θα τους δώσει ένα νόμισμα που θα είναι η ουράνια σφραγίδα.
Σε λίγο θα ακούσετε για τον ψευδοπροφήτη… Πρώτα θα τον προσκυνήσετε και μετά θα τον μισήσετε, αλλά δεν θα είστε άξιοι να αντιδράσετε γιατί η ψυχή σας και ο νους σας θα ελέγχεται απο εκείνους. 
Εκείνος ο ψευδοπροφήτης θα δεθεί άμεσα από τον άλλον, γιατί είναι γεννημένος από εκείνον για να κάνει αυτήν την δουλειά.
Η πρώτη όψη του νομίσματος είναι η σκλαβιά, θα σας δώσουν άφθονα χρήματα, θα πείτε εσείς νάτος ο πάπας και θα μιλήσει σε πολύ κόσμο, όχι μόνο στο Βατικανό, θα μιλήσει για το άτομο που θα σας “σώσει” γι’ αυτόν που τον γέννησε και θα πη “θα προσευχηθώ στον θεό για εσάς .” 
 Αλλά σε ποιον θεό ; αυτός έχει τον θεό της πτώσεως, της ασχήμιας του μίσους και του πολέμου, που θα θέλει να σας ξεσχίσει και να σας πιει το αίμα, θα έχει γεννηθεί από τον σατανά (ψυχικώς) είναι εκείνος που μόνο προσευχή δεν έχει.
Πολύ χρήμα θα σας φέρει θα δείτε θαύματα με τα μάτια σας, ο κλώνος θα έχει το ίδιο πρόσωπο με εκείνον, τον εωσφόρο, θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον ΘΕΟ και θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει, που θα είναι το ίδιο με το πρόσωπο του ΘΕΟΥ.
Κρατείστε πάνω σας πάντα την προσευχή, να έχετε και μικρό προσευχητάριο πάνω σας, γιατί θα σας παίρνει από τον νου την προσευχή και θα την ξεχνάτε.
Θα στρώση ακόμα και χρυσό στους δρόμους για να δείξει την δύναμη του. Ο πάπας γεννημένος από αυτόν θα είναι ένας μικρός αντίχριστος και θα παραδώσει αυτόν ως ηγεμόνα.
Θα δείτε πολλές ψευτιές που θα γίνουν, όλοι σας προσπαθήστε να καταπολεμήσετε αυτόν τον ψευδοπροφήτη με τα λόγια σας που θα λέτε στον κόσμο. 
Τα λόγια Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τα βάλει στο στόμα σας. Είναι καθήκον δικό σας να δώσετε και να διαδώσετε τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΛΟΓΟ, γιατί παιδιά μου ήρθαν οι ώρες που σας έχω προειδοποιήσει από τόσον καιρό.






loading...

3 thoughts on “«ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ…»

  1. ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    +++ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ +++[Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ] ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ
    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ

    +++ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΡΟΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΣΚΟΡΠΑΕΙ +++ +++ +++

Comments are closed.