Ο Σκοπιανός Γκρουέφσκι εξευτελίζει τον ομοϊδεάτη του Μητσοτάκη: «Ποτέ δεν αποδέχτηκα το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”»

Όπως μετέδωσε το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA, ο πρώην Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, δεξιός εθνικιστής, ομοϊδεάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και… «αρχαιομακεδονιστής», Νίκολα Γκρούεφσκι (Νικόλας Γρούιος το ελληνικό του όνομα), απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων,
αναφέρθηκε στις φερόμενες αποκαλύψεις της WikiLeaks σχετικά με το περιεχόμενο τηλεγραφήματος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια από το 2008, το οποίο αναφέρεται στις θέσεις της τότε κυβέρνησής του για το θέμα του ονόματος.

Σύμφωνα με το MIA, ο Γκρούεφσκι χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις, που τον φέρουν να αποδεχόταν το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ως «ανοησίες» και έκανε λόγο για «μάταιη προσπάθεια της εξουσίας», ενώ προέβλεψε ότι το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της εκστρατείας για το δημοψήφισμα, θα ακουστούν «και άλλες παρόμοιες ανοησίες».

«Είναι σαφές γιατί βρίσκομαι σε δίκη και γιατί αντιμετωπίζω αυτήν την κλασική πολιτική δίωξη.

»Αν είχα συμφωνήσει με τους Έλληνες, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά εγώ είμαι άνθρωπος με αρχές και αξιοπρέπεια», είπε ο Γκρούεφσκι, σύμφωνα με το MIA.

Δηλαδή για τον Νίκολα Γκρουέφσκι, που υπάρχει μόνο μια «Μακεδονία», η δική του και που θεωρεί τους Σκοπιανούς απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» είναι ατιμωτική και επειδή δεν συμφώνησε σε αυτή θεωρεί ότι διώκεται σήμερα.

Στην απελπισμένη προσπάθειά της η Νέα Δημοκρατία να ασκήσει κάποια αντιπολίτευση στα εθνικά μας θέματα, όχι μόνο διαδίδει συστηματικά ψευδείς ειδήσεις αλλά και προκαλεί σύγχυση στον ελληνικό λαό γύρω από τα πραγματικά γεγονότα.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του απίθανου Γιώργου Κουμουτσάκου παραμένει μια εθνικά επικίνδυνη παράταξη κοτζαμπάσηδων και τσομπάνηδων, που εξαιτίας της αδυναμίας των στελεχών της να κατανοήσουν τη γεωπολιτική και τον νέο ρόλο της χώρας, λειτουργούν ως υπονομευτές της εθνικής ενότητας και του εθνικού σχεδιασμού για ανάδειξη της Ελλάδας σε ρόλο ηγέτιδας δύναμης της περιοχής, διότι αυτούς τους δεξιούς δεν τους ένοιαξε ποτέ το μεγαλείο του έθνους, παρά μόνο πώς να έχουν εξασφαλισμένα τα τσιφλίκια τους και να παρασιτούν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Μην ξεχνάμε ότι τη Μεγάλη Ελλάδα, των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών, υλοποίησε η δημοκρατική παράταξη και η δεξιά, αφού κέρδισε τις εκλογές με ψέμματα και έδιωξε τον Βενιζέλο, μετά μας οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Αυτοί ήταν πάντα. Εθνικά επικίνδυνοι μικρονοϊκοί κοτζαμπάσηδες.

loading...

2 thoughts on “Ο Σκοπιανός Γκρουέφσκι εξευτελίζει τον ομοϊδεάτη του Μητσοτάκη: «Ποτέ δεν αποδέχτηκα το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”»

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ .ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ !ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΜΑΚΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ?ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΗΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ .ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΑΣΠΗΣ .ΑΛΗΤΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ,ΟΛΛΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

  2. Η ΝΔ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΓΙΑΤΊ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ….ΑΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ Ο ΝΙΜΙΤΣ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΊ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Comments are closed.