Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ"

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 

Δημοσιοποιεί ο Γεωκών«Ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα.


Παιδιά μου δεν είναι αυτές οι αιτίες (που λέτε) που γίνονται όλα αυτά, ούτε πως λέγεται η μια θάλασσα, ούτε πως λέγεται ένα βουνό (και σε ποιον ανήκουν)

Απλώς η αιτία είναι τόσο βαθιά που εσείς δεν την βλέπετε και ούτε θα σας την πουν ποτέ!

Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα.


Όμως έφτασε η ώρα που με ανθρώπινα σχέδια και ενέργεια ΘΕΟΥ θα γίνουν όλα, δηλαδή παιδιά μου θα αφήσει τα ανθρώπινα σχέδια ( που σκοπό έχουν να σας καταστρέψουν ) να εξελιχτούν έως κάποιο σημείο για να μπορέσουν να καταλάβουν την ντροπή τους, να μπορέσουν να καταλάβουν τις αμαρτίες τους και να δουν πραγματικά με τα μάτια τους τι εστί Θεός.


Ήδη παιδιά μου είναι αναπολόγητοι εκείνοι, τι περιμένετε; Να βάλουν την λογική τους επάνω από την πραξιν τους; Η λογική τους θυμηθείτε την λέξιν, έχει πεθάνει μαζί με την ψυχήν τους.Ένα να ξέρετε και μόνον! Ούτε στην Γη, ούτε στον ουρανόν, ούτε στο σύμπαν ολόκληρο, δεν υπάρχει ( κάτι ) άλλον πιο μεγάλο από ΤΟΝ ΘΕΟΝΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]