Οι αριστεροί δεν έχουν πατρίδες.

Οι αριστεροί θέλουν να αλώσουν εκ των έσω τα πολιτεύματα. Ευαγγελίζονται την αταξική κοινωνία και την λαϊκή κυριαρχία του προλεταριάτου, με δομές εξουσίας βγαλμένες από τις λαϊκές συνελεύσεις των αγραμμάτων. Δεν προσπαθούν για την ατομική καλυτέρευση, αλλά για την ατομική
ισοπέδωση. Όχι στην ανελικτική πορεία της ανθρώπινης φύσης και της δημιουργικότητας, αλλά στην εξισωτική ισορρόπηση των αδαών εν είδει ζώων. Για να ελέγχονται από τους στυγνούς καθοδηγητές τους χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν άποψη, θαρρετή έκφραση γνώμης, ελεύθερη σκέψη και δράση. Σε μια ολιστική θεώρηση ότι μπορεί η ολότητα να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς το άτομο να έχει τις δικές του αδυναμίες, ανησυχίες, βλέψεις και όνειρα. Με τον υποβιβασμό του ανθρώπου σε κατάσταση ζωώδη. Σαν να έχουν το εξ επιφοιτήσεως πρόταγμα και πλεονέκτημα ότι μόνο αυτοί μπορούν να επηρεάζουν και να κατευθύνουν τις ζωές των άλλων. Διεκδικώντας το αλάθητο. Είτε με την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα είτε με την βία και τη δημιουργία συστήματος εκφοβισμού και χαφιεδισμού. Ζουν στον κόσμο του παραλογισμού και της αυταπάτης τους. Συνειδητά. Αυτόκλητα αναγορεύονται σε κήνσορες και τιμητές των άλλων. Η αντίθετη άποψη γι’ αυτούς είναι όχι καταδικαστέα, αλλά αιτία για πολεμική και βία. Είναι εχθροί του διαλόγου και της καλυτέρευσης των σχέσεων των ανθρώπων. Σκυθρωποί και συμφεροντολόγοι. Δεν χαμογελούν ούτε στη μάνα τους άμα δεν έχουν κέρδος. Παραχαράσσουν την ιστορική πορεία της ανθρωπότητας και τις ανθρώπινες κατακτήσεις επιβάλλοντας τον σκοταδισμό και την πλήρη απομόνωση. Μετατρέποντας τους ανθρώπους σε πιόνια ενός ανερμάτιστου καθεστώτος μανιακών εξουσιαστών. Δρώντας κατά της ανθρώπινης φύσης και της ζωής των ανθρώπων, που την ευτελίζουν και την ποδοπατούν. Ολοκληρωτισμός. Μεσαιωνισμός. Φαυλοκρατία. Αλαζονεία. Φασισμός. Ο άνθρωπος χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει στα χέρια των τυράννων. Αν θελήσει να δώσει αξία στη ζωή του την άλλη ημέρα χάνεται. Ή στα φρενοκομεία των εντεταλμένων του στυγερού καθεστώτος ή στο πιο απομακρυσμένο αλατωρυχείο της επικράτειας. Ζωντανός νεκρός. Οι αριστεροί δεν έχουν πατρίδες. Οι αριστεροί δεν είναι Έλληνες. Είναι ένα μόρφωμα φασιστοειδών που ενδημεί μόνο και κυβερνάει την άτυχη Ελλάδα.

αναγνωστης

loading...

11 thoughts on “Οι αριστεροί δεν έχουν πατρίδες.

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

  2. ΟΥΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ, ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ

  3. πατριδες δεν εχουν και πατριδες καταστρεφουν
    ας οψεται ο Ελληνας που εχει μνημη χρυσοψαρου…

  4. Η δεξιά διαφέρει από την αριστερά όσο διαφέρει η αριστερή τσέπη από την δεξιά τσέπη. Τη διαφορά την κάνει ο πατριωτισμός.

  5. ναι τη σοβιετία τότε, την αμερική σήμερα

  6. ΤΟ 1932 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

  7. ΠΑΛΙ 47 ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ

  8. Στον 8.49 πμ. Εσύ εκεί ,το βιολί σου, χίλιες φορές έχει γραφτεί αυτό, ποτέ ΄ομως; δεν γράφτηκε το πώς η ΝΔ, δια του πατρός Μητσοτάκη πούλησε το όνομα [ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ] στα Σκόπια, αποδεχόμενος το ΠΓΔΜ και όλη η Αγία οικογένεια θέλει τα Σκόπια με το όνομα με εδαφικό προσδιορισμό, αυτό εσύ δεν το διάβασες ποτέ,;
    Αν θέλεις να εισαι σωστός και πατριώτης να τους κρίνεις όλους χωρίς τις κομματικές σου παρωπίδες

  9. ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ;

  10. Η δεξιά διαφέρει από την αριστερά όσο διαφέρει η αριστερή τσέπη από την δεξιά τσέπη. Τη διαφορά την κάνει ο πατριωτισμός.

Comments are closed.