Κακλαμάνης: «Αν η ΠΓΔΜ μπει στο ΝΑΤΟ θα την μπλοκάρουμε στην ΕΕ»

«Αν η συμφωνία κυρωθεί στην Ελληνική Βουλή και τα Σκόπια μπουν στο ΝΑΤΟ, θα αναζητήσουμε κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να μπλοκαριστεί η διαδικασία στην ΕΕ μέχρι να προσαρμοστεί στα δικά μας πιστεύω..», αναφέρει ο δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξη του.

Ο κ. Κακλαμάνης σημειώνει ότι στην περίπτωση που η συμφωνία δεν κυρωθεί από τη Βουλή, η ΝΔ δεν θα την ψηφίσει ως κυβέρνηση και θα προχωρήσει σε «διαπραγμάτευση από μηδενική βάση», γεγονός, που όπως επισημαίνει το οποίο φοβούνται οι «άσπονδοι φίλοι μας σε Ευρώπη και ΗΠΑ» και συνεχώς πιέζουν τους Σκοπιανούς για το «ναι».

Ως επικεφαλής της Επιτροπής της ΝΔ για τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια δηλώνει ότι «είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες» και «θα δείτε εκπλήξεις» στις 13 Περιφέρειες που θα ανακοινωθούν έως το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.

Αναφορικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόδοση του ΕΝΦΙΑ στους δήμους, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει ότι ανταποκρίνεται σε διαχρονικό αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπενθυμίζοντας ότι το 2007 ως πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ εισηγήθηκε την μεταφορά του ΦΑΠ στην Αυτοδιοίκηση, επιτυγχάνοντας καθολική αποδοχή των συνέδρων, στην Κυλλήνη, όπου είχε πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ.

loading...

8 thoughts on “Κακλαμάνης: «Αν η ΠΓΔΜ μπει στο ΝΑΤΟ θα την μπλοκάρουμε στην ΕΕ»

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ήταν του ΙΟΥΔΑ, η ΝΙΚΗ όμως του ΧΡΙΣΤΟΥ – "Ο καιρός γαρ εγγύς"

  2. ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ! ΟΠΟΤΕ ? ΑΓΚΙΟ ΠΕΤΡΟ ΝΤΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΚΛΩΤΣΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΗΣ ! ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ !

  3. 8.30 .ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ .

  4. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο……ΓΙΑΤΡΟΣ………ΕΝΑ Ο Χ Ι ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…….ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ……….ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ.

  5. όξω @ούστη απ΄την @αράγγα…

    Μαλβίνος

  6. ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΡΕ ΜΑΚΕΔΩΝ ΣΚΕΤΟ

Comments are closed.