Χατζηδάκης: Ο Φλώρος αποφυλακίστηκε χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου – Η ΝΔ είναι απέναντι σε αυτή τη λογική – ΒΙΝΤΕΟ

”Απέναντι στη λογική του νόμου Παρασκευόπουλου είναι η ΝΔ” υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στην υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, κάνοντας λόγο για ”κυβέρνηση που παριστάνει τον Ρομπέν των δασών”.

”Πέρασαν ένα νόμο που διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών. Έχουν βγει εκατοντάδες εγκληματίες με το νόμο Παρασκευόπουλου, πολλοί εκ των οποίων έχουν κάνει καινούρια εγκλήματα. Έχουν βγει και μεγάλα ονόματα, ισχυρά της οικονομικής ζωής που βρίσκονταν στη φυλακή από την κυβέρνηση που παριστάνει τον Ρομπέν των δασών. Η ΝΔ είναι απέναντι σε αυτές τις λογικές”, δήλωσε, μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Αναφερόμενος στη μείωση του ΕΝΦΙΑ και το νόμο Κατρούγκαλου, ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε ότι ”είμαστε η πρώτη χώρα σε όλη την Ε.Ε σε φόρους. Η κατεύθυνση είναι να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ 20% την πρώτη χρονιά και 10% τη δεύτερη. Θα υπάρχει προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος και στους φτωχότερους” τονίζοντας ότι “δεν μπορεί να συνεχιστεί ο νόμος Κατρούγκαλου, ο οποίος είναι ένας δεύτερος φορολογικός νόμος που τσακίζει τους ανθρώπους της εργασίας”.

“Η λογική θα σας χαρίσω οικόπεδα, θα σας χαρίσω σπίτια είναι μία λογική που την έχουμε πληρώσει πανάκριβα…Επενδύσεις δεν θα γίνουν επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι ή με ευχές και προσευχές. Επενδύσεις θα γίνουν όταν θα είναι ελκυστική η οικονομία”, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνοντας ότι ”ο Μητσοτάκης έχει μιλήσει ξεκάθαρα εναντίον του υποκατώτατου μισθού, έχει πει ότι θα τον καταργήσουμε. Λέμε μέχρι εκεί μπορούμε γιατί θέλουμε να κοιτάζουμε τον κόσμο στα μάτια και την επόμενη μέρα. Δεν θέλουμε να είμαστε Τσίπρας και Καμμένος”.

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης εκτίμησε ότι “υπάρχει τέτοια απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ…Οι άνθρωποι αυτοί έχουν το ψέμα ως δεύτερη φύση τους. Έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση που είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για μία χούφτα ψήφους. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, έχουν διαλέξει να χάσουν αναξιοπρεπώς. Ας φροντίσουν τους μήνες που θα παραμείνουν στην εξουσία, να μην κάνουν και άλλη ζημιά στη χώρα”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

loading...

1 thought on “Χατζηδάκης: Ο Φλώρος αποφυλακίστηκε χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου – Η ΝΔ είναι απέναντι σε αυτή τη λογική – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΣΥΡΙΖΑ…….ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ

Comments are closed.