Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση από το Λαό, η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση με το Λαό, η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση για το Λαό! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!

Καθώς ο Αγώνας του Κινήματός μας προς την επίτευξη του τελικού στόχου προϋποθέτει την ευθεία σύγκρουση με τις ενωμένες δυνάμεις του Καθεστώτος, οφείλουμε να επιτύχουμε την ευρύτερη δυνατή συμμαχία με τα τμήματα του Λαού, τα οποία διαθέτουν την δύναμη και το σθένος να αγωνιστούν για ένα ανώτερο ιδανικό, την Ελευθερία της Πατρίδος. Κι αυτά τα τμήματα είναι οι Έλληνες εργάτες, οι Έλληνες άνεργοι και η Ελληνική Νεολαία. Μόνον στα χέρια αυτών μπορούμε να εμπιστευτούμε τις Εθνικιστικές μας Σημαίες, μόνον εκείνοι δύνανται να κατανοήσουν το ηρωικό και συνάμα δίκαιο του Αγώνος μας!

Ζήτω Το Έθνος! Ζήτω το Κίνημα! Ζήτω η Νίκη!

loading...

1 thought on “Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση από το Λαό, η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση με το Λαό, η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση για το Λαό! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!

  1. Αντε παλι με το ψευτοπατριαρχη τησ ψωλανιασς που φοραει βυσινια ρασσα θεραπευει τον καρκινο εναντι αδρησ αμοιβης στο μοναστηρι λεσχη που συντηρει εχει φαει ποση φυλακη για απατες και πασησ φυσεωσ παρανομιε και τσουπ σαν την πουτσιτσα ξεποεταχτηκαν παλι τα 5 αρχιδια 5 ειναι οχι 6 να κανουν τι? δεν τραβατε μια μαλακια ομαδικη ρε κοπροσκυλα να γελασουμε λιγο? ουυυστ

Comments are closed.