Γ. Τράγκας: Τσίπρας, Καμμένος, Θεοδωράκης θα ολοκληρώσουν το ακατόρθωτο – Αλλαγές συνόρων στην ήδη υπάρχουσα Ελλάδα

«Όταν επιδιώκεις να φυλακίσεις ή να φιμώσεις δημοσιογράφους, όταν δεν αντέχεις κάποια δημοσιεύματα ή έστω την υπερβολική κριτική, τότε δείχνεις ότι φοβάσαι για τις πράξεις και τις παραλείψεις σου»,
σχολίασε ο Γιώργος Τράγκας στα Παραπολιτικά 90.1 και στην εκπομπή «Εν Αθήναις» δίνοντας το στίγμα του για όσα εξελίσσονται αυτές τις μέρες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Συγκεκριμένα τόνισε:

Όταν θέλεις να εμποδίσεις την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και πληροφοριών τότε δρασκελίζεις τα όρια μεταξύ Δημοκρατίας και αυταρχικού καθεστώτος.

Σίγουρα υπάρχουν υπερβολές του Τύπου και κίτρινα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, όπως λένε σωστά οι εισαγγελείς στις δίκες που αφορούν υποθέσεις του Τύπου, καλύτερα ένας υπερβολικός Τύπος παρά ένας φιμωμένος.

Οι πολιτικοί που επιδιώκουν συλλήψεις και φυλακίσεις δημοσιογράφων, δεν ανήκουν στην σφαίρα των δημοκρατικών πολιτικών και αργά ή γρήγορα εξοστρακίζονται και η κοινοβουλευτική δημοκρατία τους καταδικάζει εις το που το εξώτερον!

Μισό και πλέον αιώνα στην ελληνική δημοσιογραφία, έζησα την λογοκρισία της χούντας, τις εισβολές της ΕΣΑ στα γραφεία της καραμανλικής Βραδυνής και ένας πλήθος πολιτικών διώξεων – και επί μνημονίου!

Παρακολουθώ με λύπη την βλακώδη και ανεγκέφαλη νοοτροπία που θέλει δημοσιογράφους στο αυτόφωρο για υποθέσεις που θα έπρεπε άλλοι να βρίσκονται υπό έρευνα ή υπό δίωξη.

Γιατί εάν αληθεύει ότι τα ελληνικά ταμεία εισέπραξαν από τον ευρωπαϊκό κορβανά 1,6 δις ευρώ για τους μετανάστες και έχουμε αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ διασυρμού από τους καταυλισμούς στην Λέσβο και από την διαβίωση χιλιάδων ανθρώπων, τότε οι υπεύθυνοι διαχειριστές των χρημάτων αυτών, έπρεπε να τελούν υπό διπλό έλεγχο. Τόσο των ελληνικών Αρχών όσο και των ευρωπαϊκών!

Ακόμη και εάν αυτό το ρεζιλίκι δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του κ. Καμμένου, σίγουρα ανήκει στην συγκυβέρνηση του Γοργοποτάμου, σίγουρα ανήκει σε όλους αυτούς που ξεκίνησαν ως Ρομπέν των Δασών και κατέστησαν χειρότεροι από τον πρίγκηπα Ιωάννη.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, το κομμάτι της αντιπολίτευσης, ευαισθητοποιείται πάντα όταν διώκονται δημοσιογράφοι που ασκούν οξεία κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά στο παρελθόν έχουμε δε διάφορες κυβερνήσεις άλλων χρωμάτων να επιτίθενται με μανία εναντίον δημοσιογράφων και εφημερίδων.

Πότε με εισαγγελείς και πότε με φορολογικές αρχές.

Έχουμε δει και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατίας, βέβαια και αυτοί εδώ το παρακάνανε για να πω άλλη φράση. Και φυσικά θα το πληρώσουνε όταν αλλάξει η πλειοψηφία της Βουλής.

Δυστυχώς έτσι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα και πολύ σύντομα ο κ. Καμμένος θα φωνάζει με τη σειρά του για πολιτικές διώξεις.

Αυτό που συνέβη με τους δημοσιογράφους του Φιλελεύθερου, όπως και με τους δημοσιογράφους των Παραπολιτικών, είναι εξοργιστικά και απαράδεκτα!

Όσον αφορά το μείζων θέμα του Σκοπιανού, έχει ήδη δρομολογηθεί με τον Τσίπρα, Καμμένο και Θεοδωράκη να ετοιμάζουν τις αλλαγές συνόρων της χώρας: Ο κ. Τσίπρας, σήμερα θα είναι στη Νέα Υόρκη και αύριο θα συναντήσει τον Ταγίπ Ερντογάν που τόνισε σε ομιλία του ότι η εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ήταν μια ειρηνευτική επιχείρηση. Ελπίζω ο κ. Τσίπρας στα πλαίσια αυτής της περίφημης εξωτερικής πολιτικής του, να μην ξεκινήσει τον εκσυγχρονισμό της Λοζάνης, υπό την σκιά των κτηρίων του Μανχάταν.

Όπως όλοι έχετε καταλάβει σε απόλυτη συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο και την ομάδα των ΑΝΕΛιτών, πορευόμαστε προς κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και κατόπιν, λίγο πριν ή λίγο μετά ο Καμμένος θα αποχωρήσει, το Ποτάμι θα ψηφίσει και θα πάμε σε εκλογές.

Ούτε ο Καμμένος ούτε το Ποτάμι θα εισέλθουν στη νέα Βουλή, αν και θα γίνει μια απέλπιδα προσπάθεια ο Καμμένος να διασωθεί μέσω ηρωικών δηλώσεων κατά της συμφωνίας για την αναγνώριση του γειτονικού κρατιδίου ως Μακεδονία και ο Θεοδωράκης, συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τα κομμάτια του, τα στελέχη του με τον Τσίπρα και με τον Μητσοτάκη.

Ήδη ο Σταύρος δηλώνει ότι δεν είναι τέλεια η συμφωνία αλλά θα την ψηφίσει.

Το πολιτικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα τοξικό, η κυβέρνηση είναι σε προϊούσα αποσύνθεση και ο πολιτικός λόγος που διατυπώνεται είναι απάνθρωπος και γεμάτος παραλογισμό.

Η μισή κυβέρνηση φωνάζει προκειμένου να μην έχει περισσότερες απώλειες, οι συνταξιούχοι θα πεθάνουν μέχρι το 2030, αφήστε να πάρουν τώρα τις ψήφους τους και μην φοβάστε θα φύγουν και έτσι ο προϋπολογισμός του κράτους θα έρθει στα ίσια του.

Χωρίς καμία ντροπή, τόσο ο κ., Τσίπρας όσο και ο κ. Τσακαλώτος διατυπώνουν ως βασικό επιχείρημά στις Βρυξέλες και όπου βρεθούν ότι η Ελλάδα την επόμενη δεκαετία θα απωλέσει το ¼ του πληθυσμού της και επομένως θα ελαφρύνει το καράβι και θα πορευτεί καλύτερα στο ακρωτήρι Χορν του μνημονίου.

Για αυτό το λόγο όταν έρθουν εκλογές, όσοι με ακούτε και είστε στην ίδια ηλικία, φροντίστε να είναι άλλοι οι πολιτικοί μακαρίτες και μεγειρέψτε από τώρα τα πολιτικά κόλλυβα όσων θέλουν ή εύχονται να σας στείλουν σύντομα εις τόπο χλοερό.

Ήδη ορισμένες εφημερίδες έχουν πηχυαίους τίτλους ότι ο καταπληκτικός Σταύρος Θεοδωράκης ψηφίζει στη συμφωνία των Πρεσπών και έτσι περνάει με ισχυρή πλειοψηφία από την Βουλή των Ελλήνων.

Την ίδια ώρα, ο Ζάεφ φωνάζει ότι είναι μία η Μακεδονία, μία η μακεδονική γλώσσα και ένας ο μακεδονικός λαός και ότι δεν υπάρχει καμία άλλη Μακεδονία.

Σε όλες τις ομιλίες του κραδαίνει την συμφωνία που υπέγραψε η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και φωνάζει «μας αναγνώρισε η Ελλάδα ως μία και μοναδική Μακεδονία!!!».

Κακά τα ψέματα όλη η Δύση θέλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στις Βρυξέλλες.

Τελευταίος που σπρώχνει τους πολίτες των Σκοπίων να ψηφίσουν ΝΑΙ είναι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρέσβης στα Σκόπια δήλωσε ή ψηφίζετε το Βόρεια Μακεδονία ή επιλέγετε το Βόρεια Κορέα!!!

Ούτε το Βόρεια Μακεδονία πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες των Σκοπίων, ούτε πρόκειται να αποφύγουμε στο μέλλον τη Βόρεια Κορέα που θα έχουμε στα σύνορά μας!!!

Μόλις τελειώσει η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και ξεκινήσει η πορεία προς την Ευρώπη, ο Ζάεφ ή οι επόμενοι κυβερνήτες του γειτονικού κράτους θα ξεκινήσουν αλυτρωτικούς αγώνες για τα αδέρφια τους στην ελληνική Μακεδονία.

Οι Τούρκοι θα μιλάνε για τους μουσουλμάνους της Θράκης και την απαραίτητη κοσσυβοποίηση της περιοχής και οι Σκοπιανοί μαζί με τους Αλβανούς για τα αλύτρωτα μακεδονικά εδάφη που ξεκινάνε από την Ήπειρο και τελειώνουν στις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη.

Τσίπρας, Καμμένος και Θεοδωράκης κατάφεραν και θα ολοκληρώσουν το ακατόρθωτο μέχρι σήμερα. Να φέρουν δηλαδή αλλαγές συνόρων στην ήδη υπάρχουσα Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν φυσικά συμφωνίες για το Αιγαίο και την Κύπρο.

Τσίπρας και Καμμένος δημιουργούν όλες τις απαραίτητες συνθήκες για την συρρίκνωση της χώρας. Είναι πολύ αμφίβολο εάν η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα μπορέσει να αντισταθεί σε αλλαγές, καταλυτικές αλλαγές που θα χαρακτηριστούν ενδο-ευρωπαϊκές. Κάποια στιγμή η σταθερότητα των σχέσεων Δύσης με τη μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό Τουρκία θα περάσει μέσα από απαραίτητες υποχωρήσεις της Ελλάδος και εδαφικά δώρα προς τον Σουλτάνο και τους γείτονες.

Στην επόμενη 20ετία θα έχουν ολοκληρωθεί. Και τότε σίγουρα η ιστορία θα έλεγε ότι έγινε συνωστισμός στην Σμύρνη, ποτέ δεν υπήρξε σφαγή, και επίσης θα τονίζεται στα σχολικά βιβλία ότι η τουρκοκρατία ήταν μια περίοδος πολύ θετική για τον ελληνικό αγροτικό πληθυσμό και γενικά για την οικονομία της περιοχής.

Είναι γενική η εκτίμηση ότι με εξαίρεση την περίοδο Γιωργάκη Παπανδρέου, δεν υπήρξε ποτέ χειρότερη κυβέρνηση στην μεταπολίτευση από αυτή που βρίσκεται πάνω.

Τα τελευταία γκάλοπ δείχνουν ότι είναι 12 παρά κάτι μονάδες κάτω από τη Ν.Δ. και φυσικά θα ήταν μεγαλύτερη η διαφορά εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν λιγότερο κυνικός και ωμά ειλικρινής λέγοντας κάθε τόσο «δεν έρχομαι ως μεσσίας, δεν έχω τίποτα να δώσω, δεν έχω τίποτα να σκίσω και θα πορευτώ πάνω στις υπογραφές του Τσίπρα».

Είναι τόσο έκδηλα θεατρίνοι Τσίπρας και Καμμένος που τη μια είναι έτοιμοι να τα σπάσουν και την άλλη διαρρέουν ότι έκαναν ανακωχή μέχρι τον Μάρτιο, δηλαδή μέχρι του σημείου που θα ψηφιστεί η συμφωνία με τον Ζάεφ και πρέπει ο Καμμένος να στρίψει για να έχει και μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να παραμείνει στην πολιτική σκηνή.

Η απομάκρυνσή τους από την εξουσία πρέπει να είναι η μεγαλύτερη και η πλέον καθοριστική λαϊκή ετυμηγορία της μεταπολίτευσης.

Πρέπει ολόκληρη η χώρα, σύσσωμη, να απομακρύνει το περίφημο δίδυμο που θέλει να φυλακίζει δημοσιογράφους ή να κλείνει στόματα, που συμπεριφέρεται όπως η απριλιανή χούντα και που στήνει καταστάσεις σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας.

Όταν απαγορεύεται στις εφημερίδες να ρωτάνε πώς χρησιμοποιήθηκαν χρήματα της Ε.Ε. για τους μετανάστες, κάτι δεν πάει καλά. Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στην δική μας Δανιμαρκία και σίγουρα δεν έχει την σιλουέτα του ξιφομάχου Άμλετ ο Πάνος Καμμένος.

Οι κύριοι αυτοί βρίζουν το κακό παρελθόν αλλά διαχειρίζονται τα δημόσια ταμεία με τον ίδιο αδιαφανή τρόπο.

Γιατί εάν ήταν διαφανείς, θα έδιναν στην δημοσιότητα όλα τα νούμερα που ξόδεψαν και όσα ξόδεψαν για την Μόρια και τους άλλους καταυλισμούς μεταναστών.

https://www.crashonline.gr/

loading...

2 thoughts on “Γ. Τράγκας: Τσίπρας, Καμμένος, Θεοδωράκης θα ολοκληρώσουν το ακατόρθωτο – Αλλαγές συνόρων στην ήδη υπάρχουσα Ελλάδα

  1. ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ…

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟ, ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΜΜΕ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ…

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ,ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΤΑ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ….🇬🇷️ 🇬🇷️ 🇬🇷️

  2. ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΙΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΣΙ ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!! ΤΩΡΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΘΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ….

Comments are closed.