Ο υπερήφανος δεν μετανοεί

Στα ησυχαστήρια των Κατουνακίων, στην Καλύβα «Γέννησις του Χριστού» με εγκράτεια και άσκηση ζούσε ο Μοναχός Ιλαρίων, σαν υποτακτικός στην Συνοδεία του Γέροντος Αρτεμίου και Παντελεήμονος Μοναχού.

Ο Μοναχός Ιλαρίων είχε ευστροφία και ετοιμότητα στο μυαλό, ήταν εγκρατής και άκρως ασκητικός, είχε πολύ μελέτη στα Πατερικά βιβλία, έκανε τον Κανόνα του ανελλιπώς και απέφευγε τις συναντήσεις και συναναστροφές με τους άλλους ερημίτες Μοναχούς.

Σιγά, σιγά και χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει πίστεψε στην ιδέα και στο λογισμό του, ότι αυτός σαν έξυπνος και μελετηρός που ήταν, δεν είχε ανάγκη από τις συμβουλές των Πατέρων και γι’ αυτό τους απέφευγε.

Οι Πατέρες τον εκτιμούσαν για την εξυπνάδα του αυτή και τον θεωρούσαν, σαν μεγάλο εργάτη της αρετής και πραγματικά ήταν περιβόητος από όλους και φημισμένος σαν ενάρετος Μοναχός.

Εκεί κοντά, στην Καλύβα «Κοίμησης της Θεοτόκου» έμενε και με πραγματική ασκητική ζωή, αγωνίζονταν και ο πνευματικός και εξομολόγος Παπα – Ιγνάτιος, με τους επίσης ασκητικούς αδελφούς και υποτακτικούς του, Πατέρα Νεόφυτο και Παπα – Ιγνάτιο τον νεώτερον.

Ο Πνευματικός Παπα – Ιγνάτιος παρακολουθούσε, από μακριά βέβαια, με πραγματικό πνευματικό ενδιαφέρον, τη ζωή του ερημίτη και ασκητή μοναχού Ιλαρίωνα, και μια μέρα που πήγε να τον επισκεφθεί άκουσε από έξω από το Καλύβι του να λέει ο Π. Ιλαρίων τα ρητά της αγίας Γραφής: «Τίς ό ανιστάμενός μοι, αντιστήσω μοι άμα», έλεγε και ξανάλεγε φωναχτά τα λόγια αυτά πολλές φορές.

Ο πνευματικός νόμισε πώς ο Π. Ιλαρίων μιλούσε με κανένα επισκέπτη αδελφό, ή κανένα γείτονα και γύρισε να φύγει. Τότε άκουσε πάλι τον Π. Ιλαρίωνα να λέει τα ίδια λόγια δυνατά και κτυπούσε τα πόδια του στο πάτωμα, χωρίς να παίρνει απάντηση από άλλον αδελφό. Έτσι κατάλαβε ότι κάτι το ιδιαίτερο θα συμβαίνει στον αδελφό και εξαναγκάστηκε να χτυπήσει την πόρτα του γείτονα του και αφού είπε το «Δι’ ευχών των αγίων πατέρων…» και περίμενε λίγο να ακούσει «Αμήν», αλλά αντί για απάντηση άκουσε να του λέει ο Μοναχός Ιλαρίων «όποιος κι αν είσαι έλα μέσα δεν φοβάμαι κανέναν».

Ο Πνευματικός Παπα – Ιγνάτιος τότε έσπρωξε την πόρτα και μπήκε μέσα, φαίνεται έλειπαν οι άλλοι αδελφοί και ήταν ο Π. Ιλαρίων μόνος του, και υποδέχθηκε τον πνευματικό με τα ίδια λόγια: «Τίς ό ανιστάμενός μοι αντιστήσω μοι άμα».

Ο πνευματικός κατάλαβε ότι πρόκειται για σατανική πλάνη και εωσφορική υπερηφάνεια, οπότε με επιτακτικό ύφος του είπε: «Και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ που λες τέτοια πράγματα και φοβερίζεις;»

Ο Μοναχός Ιλαρίων, προφανώς υπό την επήρεια του Σατανά βρισκόμενος, με στόμφο και αγριεμένη όψη, αλλά και με πολλή αυθάδεια στον πνευματικό είπε: «Εγώ είμαι η υπερηφάνεια» και σε ερώτηση του Πνευματικού: «Τι είναι και Τι θα πει υπερηφάνεια;» ο ταλαίπωρος εκείνος Μοναχός ή μάλλον ο δαίμονας πιεζόμενος από την αρετή και ταπείνωση του Πνευματικού, απάντησε και είπε: «Υπερηφάνεια είναι νους αμεταμέλητος» δηλαδή νους αμετανόητος και αδιόρθωτος.

Ο Πνευματικός μετά από την απόκριση αυτή του δαιμονισμένου και φαντασμένου εκείνου μοναχού, άρχισε να κλαίει, να εξορκίζει τον δαίμονα και να παρακαλεί τον Μοναχό να εξομολογηθεί, να ταπεινωθεί και να μετανοήσει.

Ο ταλαίπωρος εκείνος Μοναχός Ιλαρίων, δεν δέχονταν καμία συμβουλή από τον πνευματικό, ο οποίος με πολύ πόνο στην καρδιά και λύπη αφόρητη για την φοβερή εκείνη πλάνη του αδελφού Ιλαρίωνα, είπε τα λόγια αυτά της αγίας Γραφής: «Ανήρ ασύμβουλος καθ’ εαυτού πολέμιος» (Σοφ. Σολομώντος) Αλίμονο δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι και μάλιστα οι Μοναχοί ότι η σωτηρία γίνεται εν πολλή βουλή, δηλαδή όπως λέγει και ο άγιος Ηλίας ο Μηνιάτης «ήγουν σωτηρία γίνεται εν πολλή συμβουλή».

Όταν είπε αυτά ο Πνευματικός έφυγε βαθύτατα συγκινημένος και λυπημένος και άρχισε να κάνει θερμή προσευχή στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να λυπηθεί το πλάσμα των χειρών Του, να συγχωρέσει τον αδελφό Ιλαρίωνα και να του χαρίσει μετάνοια και ψυχική σωτηρία.

Ύστερα από αυτό με ενέργειες του Πνευματικού Παπα – Ιγνάτιου, πήγαν τον αδελφόν αυτόν στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρα, που έχουν το χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, για να θεραπευθεί, επειδή η Αγία αυτή έχει το χάρισμα να βγάνει τα δαιμόνια.

Εκεί οι Πατέρες με πολλές παρακλήσεις και θείες Λειτουργίες και ακατάπαυστη προσευχή, βοήθησαν τον αδελφό Ιλαρίωνα, ο οποίος μετανιωμένος και κάπως διορθωμένος κοιμήθηκε στο Μοναστήρι αυτό το 1955 σωτήριο έτος.

loading...

58 thoughts on “Ο υπερήφανος δεν μετανοεί

  1. Καλημέρα!
    Μετά 5 εβδομάδες σαν σχολιαστής στο "ξυπνήστε ρε" νομίζω έχω μια εικόνα των
    σχολιαστών και μπορώ να πω, ότι από όλα τα σάιτ που έχω επσκεφθεί,
    αυτό είναι το χειρότερο όλων.

    Βασικά πιστευω οι σχολιαστές είναι περίπου 15, εξ'αυτών 4 είναι οι αρωστοι χυδαίοι
    που ποτέ δεν γράφουν τίποτα, και για το μόνο που ασχολούντε είναι οι ομοφυλικές
    σχέσεις, σίγουρα υπάρχει κάτι που βαραίνει την συνείδηση τους, γιατί,
    για να μιλάς ΠΆΝΤΑ για πουτσες, κάτι λάθος υπάρχει!

    Υπάρχουν και άλλοι τέσσερις που το κύριο τους θέμα, είναι να κηνηγούν
    και να βρίζουν τους οπαδούς του σώρα, ίσως έχουν τους λόγους τους,
    αλλά όχι το δίκιο και το δικαίωμα

    E δεν λοίπουν βέβαια και οι νορμάλ άνθρωποι από το blog, και είναι άλλοι τέσσερις.

    Ένα από τα μεγάλα νούμερα είναι ο που γράφει σεντόνια για ψυχικές ανωμαλίες.
    Η πλάκα είναι ότι όλα όσα γράφει, είναι γάντι στον χαρακτήρα του, έναν τύπο
    έμμονικό και ταραγμένο που προσπαθεί να φορτώσει τα σχιζοφρενικά του
    συμπλέγματα σε άλλους που δεν γνωρήζει.

    Ναι βέβαια, υπάρχω και εγώ, χμμμ το ποιος είμαι εγώ, το έχω δηλώσει πολλές φορές.
    Ένας απλώς άνθρωπος είμαι, που από σκληρή δουλειά, πισμα, και ένα σχετικά υψηλό
    ΙQ και σε βάσεις σταθερές με αρχές, ήθος και χαρισματικές ικανότητες, πχ να
    κάνω ευκολα φίλους που με εμπιστέυοντε, πέτυχα σε όλα στην ζωή μου!
    Κοινωνία, οικογένεια, επιχειρήσεις.

    Για τον ερημητη της ανάρτησης, δεν γράφω τίποτα,
    άλωστε ΔΕΝ υπάρχει τίποτα να γράψεις για κάποιον που αρνείται την ζωή!

  2. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ.

  3. MHN TA AKOΥΣ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΗ ΖΑΓΚΛΑΡΑ. ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΚΥΒΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΚΠΕΤΑΧΘΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ…

  4. Χέζω στο στόμα σου και γαμώ την απλυτη κωλοτρυπίδα της καραπουτάνας μάνας σου,
    κατουρώ και στον εβραιοχριστιανικό σου βόθρο.

  5. Αυτός είναι ο χριστιανισμός, ένα βρωμερός οχετός, όλα τα τομάρια τα
    χριστιανικά στο σάιτ μόνο να βρίζουν ξέρουν, γαμώ τους αγίους σας
    και της πουτάνες αγίες σας, αλήτες.

  6. ΠΟΙΑ ΣΑΙΤ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΣΤΟ ΟΛΥΜΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΤΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ. ΠΩΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 2 ΑΡΑΔΕΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ? ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΚΩΛΟΒΛΑΧΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΈΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΓΑΡΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΥΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ.

  7. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑΜ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΛΘΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΙΣ ΡΟΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑ΄ΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΡΓΕ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ.

  8. mad dog = zagklaras = ψευτοπατερακης= elen manesh

    Ψυχοπαθητική προσωπικότητα
    Γράφει: Δημήτρης Σεφεριάδης

    Έχει και άλλες ονομασίες, όπως αντικοινωνική ή αμοραλιστική προσωπικότητα. Συχνότερη στους άνδρες, μέχρι και σε ποσοστό 80% ως προς τις γυναίκες. Χαρακτηριστικά της είναι μια γενικευμένη και επίμονη αποφυγή συμμόρφωσης στους κοινωνικούς κανόνες, εγωκεντρικότητα, ανευθυνότητα, ψευδολογία, παρορμητικότητα και σεξουαλική προκλητικότητα. Η συμπεριφορά βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση με τους κρατούντες κοινωνικούς κανόνες, προς τους οποίους δεν υπάρχει καμία αίσθηση σεβασμού. Οι ψυχοπαθητικοί είναι άτομα ανίκανα να νιώσουν ενοχή, να προβλέψουν τις συνέπειες των πράξεών τους, να διδαχθούν από την εμπειρία και να αξιολογήσουν την τιμωρία. Ρίχνουν σε άλλους τις ευθύνες των δικών τους πράξεων. Διακατέχονται από χαρακτηριστική συναισθηματική σκληρότητα και αδιαφορία για τα αισθήματα των άλλων, τους οποίους, όταν μπορούν, χρησιμοποιούν ως αντικείμενα. Είναι εξαιρετικά ικανοί να δημιουργούν διαπροσωπικές σχέσεις, τις οποίες, όμως, γρήγορα καταστρέφουν. Δεν ανέχονται την παραμικρή ματαίωση και αντιδρούν σε αυτήν με ευερεθιστότητα και επιθετικότητα, που φθάνει σε επίπεδα σκληρής βιαιότητας. Στα διαγνωστικά κριτήρια περιγράφεται ένας εκτεταμένος τύπος περιφρόνησης και παραβίασης των δικαιωμάτων των άλλων από την ηλικία των 15 ετών, όπως φαίνεται από τρία (ή περισσότερα) από τα παρακάτω:

    1. αδυναμία του ατόμου να συμμορφωθεί με τις κοινωνικές σταθερές αναφορικά με σύννομη συμπεριφορά, όπως φαίνεται από επαναλαμβανόμενες πράξεις που αποτελούν αιτίες σύλληψης,

    2. εξαπάτηση, όπως φαίνεται από επανειλημμένα ψέματα, χρήση πλαστών ονομάτων ή εξαπάτηση άλλων ατόμων για προσωπικό κέρδος ή ευχαρίστηση,

    3. παρορμητικότητα ή αδυναμία να κάνει σχέδια εκ των προτέρων,
    4. ευερεθιστότητα και επιθετικότητα, όπως φαίνεται από επανειλημμένους καβγάδες όπου έρχεται στα χέρια ή βιαιοπραγίες,

    5. απερίσκεπτη περιφρόνηση της ασφάλειας του εαυτού ή των άλλων,

    6. σταθερή ασυνέπεια, όπως φαίνεται από επανειλημμένη αδυναμία να διατηρήσει σταθερή εργασιακή συμπεριφορά ή να εκπληρώσει οικονομικές υποχρεώσεις, και

    7. έλλειψη τύψεων, όπως φαίνεται από το ότι το άτομο είναι αδιάφορο ή εκλογικεύειτο ότι πλήγωσε, κακομεταχειρίστηκε ή έκλεψε από κάποιον άλλον.

    Η συχνότητα αυτής της διαταραχής είναι μεγάλη σε συγκεκριμένους πληθυσμούς, όπως σε άτομα προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες, άτομα με σεξουαλικές ανωμαλίες, χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών (Μεταξάς, 1979). Μεγάλο ποσοστό των ατόμων αυτών βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση με τον νόμο, λόγω των υψηλών ποσοστών παραβατικότητας και εγκληματικότητας που παρουσιάζει. Η θνησιμότητά τους είναι υψηλή, κυρίως στις νεανικές ηλικίες, και προκαλείται από τη βίαιη συμπεριφορά, την ανεξέλεγκτη σεξουαλική ζωή, τα ατυχήματα, τις αυτοκτονίες και την κατάχρηση ουσιών. Η αιτιοπαθογένειά της δεν είναι τεκμηριωμένη. Οι περισσότερες μελέτες έχουν γίνει σε πληθυσμούς φυλακισμένων ή αποφυλακισμένων εγκληματιών και αυτό αποτελεί μείζον μεθοδολογικό πρόβλημα, αφού η ψυχοπαθητική προσωπικότητα και η εγκληματικότητα, παρά την αναμφισβήτητη και εκτεταμένη αλληλοκάλυψή τους, δεν ταυτίζονται αναγκαστικά. Η κακοποίηση, η παραμέληση ή η εγκατάλειψη κατά την παιδική ηλικία είναι σημαντικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην αιτιοπαθογένεια αυτής της διαταραχής (Luntz & Widom, 1994). Άλλοι παράγοντες, όπως κληρονομικότητα, περιγεννητικοί τραυματικοί παράγοντες ή πρώιμες εγκεφαλικές βλάβες, έχουν ενοχοποιηθεί, και πάντως η διερεύνηση του οργανικού υποστρώματος (Dolan, 1994) πάσχει από ασάφεια και έλλειψη σοβαρής τεκμηρίωσης.

  9. Χμμμ, σε τσούζι το έρμο, είναι χονδρό! έλα θα το συνηθήσεις, μη κάνεις
    την παρθένα, ο πρωκτός σου σέρνεται στην άσφαλτο μαϊμού!
    Άκου και αυτό!

    Θεοτόκος, τόκος τόκος και ένας large παπαρόκος
    κάνανε τον jushua γιουσουφάκι και την μαρίκα μαρικάκι.

    Για σένα ανισοροπε, σε πληροφορώ ότι τον γράσο τον έχω
    κρατημένο για την οικογένεια σου, χρεισιμοποιώ βέβαια
    λιγάκι κάπου κάπου, αλλά ένας κουβάς είναι αυτός!

    http://www.epanellinismos.com/images/fbfiles/images/pangn56745674567.jpg

  10. mad dog = zagklaras = ψευτοπατερακης= elen manesh

    Ψυχοπαθητική προσωπικότητα
    Γράφει: Δημήτρης Σεφεριάδης

    Έχει και άλλες ονομασίες, όπως αντικοινωνική ή αμοραλιστική προσωπικότητα. Συχνότερη στους άνδρες, μέχρι και σε ποσοστό 80% ως προς τις γυναίκες. Χαρακτηριστικά της είναι μια γενικευμένη και επίμονη αποφυγή συμμόρφωσης στους κοινωνικούς κανόνες, εγωκεντρικότητα, ανευθυνότητα, ψευδολογία, παρορμητικότητα και σεξουαλική προκλητικότητα. Η συμπεριφορά βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση με τους κρατούντες κοινωνικούς κανόνες, προς τους οποίους δεν υπάρχει καμία αίσθηση σεβασμού. Οι ψυχοπαθητικοί είναι άτομα ανίκανα να νιώσουν ενοχή, να προβλέψουν τις συνέπειες των πράξεών τους, να διδαχθούν από την εμπειρία και να αξιολογήσουν την τιμωρία. Ρίχνουν σε άλλους τις ευθύνες των δικών τους πράξεων. Διακατέχονται από χαρακτηριστική συναισθηματική σκληρότητα και αδιαφορία για τα αισθήματα των άλλων, τους οποίους, όταν μπορούν, χρησιμοποιούν ως αντικείμενα. Είναι εξαιρετικά ικανοί να δημιουργούν διαπροσωπικές σχέσεις, τις οποίες, όμως, γρήγορα καταστρέφουν. Δεν ανέχονται την παραμικρή ματαίωση και αντιδρούν σε αυτήν με ευερεθιστότητα και επιθετικότητα, που φθάνει σε επίπεδα σκληρής βιαιότητας. Στα διαγνωστικά κριτήρια περιγράφεται ένας εκτεταμένος τύπος περιφρόνησης και παραβίασης των δικαιωμάτων των άλλων από την ηλικία των 15 ετών, όπως φαίνεται από τρία (ή περισσότερα) από τα παρακάτω:

    1. αδυναμία του ατόμου να συμμορφωθεί με τις κοινωνικές σταθερές αναφορικά με σύννομη συμπεριφορά, όπως φαίνεται από επαναλαμβανόμενες πράξεις που αποτελούν αιτίες σύλληψης,

    2. εξαπάτηση, όπως φαίνεται από επανειλημμένα ψέματα, χρήση πλαστών ονομάτων ή εξαπάτηση άλλων ατόμων για προσωπικό κέρδος ή ευχαρίστηση,

    3. παρορμητικότητα ή αδυναμία να κάνει σχέδια εκ των προτέρων,
    4. ευερεθιστότητα και επιθετικότητα, όπως φαίνεται από επανειλημμένους καβγάδες όπου έρχεται στα χέρια ή βιαιοπραγίες,

    5. απερίσκεπτη περιφρόνηση της ασφάλειας του εαυτού ή των άλλων,

    6. σταθερή ασυνέπεια, όπως φαίνεται από επανειλημμένη αδυναμία να διατηρήσει σταθερή εργασιακή συμπεριφορά ή να εκπληρώσει οικονομικές υποχρεώσεις, και

    7. έλλειψη τύψεων, όπως φαίνεται από το ότι το άτομο είναι αδιάφορο ή εκλογικεύειτο ότι πλήγωσε, κακομεταχειρίστηκε ή έκλεψε από κάποιον άλλον.

    Η συχνότητα αυτής της διαταραχής είναι μεγάλη σε συγκεκριμένους πληθυσμούς, όπως σε άτομα προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες, άτομα με σεξουαλικές ανωμαλίες, χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών (Μεταξάς, 1979). Μεγάλο ποσοστό των ατόμων αυτών βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση με τον νόμο, λόγω των υψηλών ποσοστών παραβατικότητας και εγκληματικότητας που παρουσιάζει. Η θνησιμότητά τους είναι υψηλή, κυρίως στις νεανικές ηλικίες, και προκαλείται από τη βίαιη συμπεριφορά, την ανεξέλεγκτη σεξουαλική ζωή, τα ατυχήματα, τις αυτοκτονίες και την κατάχρηση ουσιών. Η αιτιοπαθογένειά της δεν είναι τεκμηριωμένη. Οι περισσότερες μελέτες έχουν γίνει σε πληθυσμούς φυλακισμένων ή αποφυλακισμένων εγκληματιών και αυτό αποτελεί μείζον μεθοδολογικό πρόβλημα, αφού η ψυχοπαθητική προσωπικότητα και η εγκληματικότητα, παρά την αναμφισβήτητη και εκτεταμένη αλληλοκάλυψή τους, δεν ταυτίζονται αναγκαστικά. Η κακοποίηση, η παραμέληση ή η εγκατάλειψη κατά την παιδική ηλικία είναι σημαντικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην αιτιοπαθογένεια αυτής της διαταραχής (Luntz & Widom, 1994). Άλλοι παράγοντες, όπως κληρονομικότητα, περιγεννητικοί τραυματικοί παράγοντες ή πρώιμες εγκεφαλικές βλάβες, έχουν ενοχοποιηθεί, και πάντως η διερεύνηση του οργανικού υποστρώματος (Dolan, 1994) πάσχει από ασάφεια και έλλειψη σοβαρής τεκμηρίωσης.

  11. ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ? ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΣΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ….ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

  12. Ο "ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ MAD DOG" ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΣΟΥΗΔΟΣ" ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ
    (ΕΧΕΙ ΚΑΙ VOLVO) "ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ"

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. @ προς ανώνυμο πούστη – 11:35 π.μ.

    Πρωκτογεννημένο έκτρωμα είσαι και φήνεσαι, μπάσταρδε, και ναι, είμαι
    εδώ είτε το θες είτε όχι, για να γάμο και να αποκαλύπτω την αλητία της
    ιουδαιοχριστιανική σας απάτης, άπλυτο μουνί, γαμώ το σπίτι σου αλήτη

  14. Σταμάτα να με τρέχεις και να με βρίζεις, αλήτη,
    διαφορετικά θα έχεις την οσμή από τα σκατά της μαρίκας.

  15. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ,ΕΙΧΑΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ,[ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ] ΕΔΩ ΡΩΤΗΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ
    0046 (0)8 545660 11 ΓΙΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟ Ή ΣΤΕΡΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ

  16. ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΚΧΟΛΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΤΑ ΒΑΖΕΙΣ Η ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ? ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΑΝΥΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ…ΟΥΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙ

  17. Όλες οι θεούσες εβραιοπούλες συναγωνίζοντε ποια θα με βρίσει περισοτερο,
    αλλά όταν απαντώ κάπου κάπου, εκεί τις ποιάνει ταράκουλο!
    Γαμώ τα μουνιά που σας ξέρασαν πατάνας εκτρώματα,
    μη με προκαλείτε, μουνιά!

    Μιλήστε ευγενικά σαν άνθρωποι, προποιηθείτε τουλάχιστον ότι είστε άνθρωποι,
    αλλά, χριστιανός και άνθρωπος δύο αντικροουμένες ενοιες!

  18. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΟ ΣΟΥΗΔΕ ZAGKLARA MAD DOG TO VOLVO ΤΣΟΥΛΑΕΙ?

  19. Οι ανώνυμες εταιρείες δεν έχουν ονόματα μετόχων.
    Δεν επισκέφθηκα ποτέ το προξενείο Στοκχόλμης, είμαι εδώ και 40
    χρόνια Σουηδός, αλλά, με μπλε ΙΧΏΡ στο αίμα μου, κατάλαβες τουρκόσπορε?

  20. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΖΑΓΚΛΑΡΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΑΑΑΤΣΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΕΤΑΞΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΛΘΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ. ΠΩΣ ΗΛΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ? ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΤΡΑΦΕΙΣ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΣ ΜΑΣ? ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΤΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΓΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΚΡΙΤΕΟ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ 10αρικακια ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΠΩΩ ΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΣΑ ''ΠΟΥΤΣΟ-ΕΝΗΣΜΑ'' ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΟΥΣΤΟΕΝΣΗΜΑ?…..ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑ. ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ

  21. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

  22. Μετά από όλον αυτόν τον οχετό υβρεων, αναρωτιέσαι καραπουτάνας
    έκτρωμα γιατί βρίζω! Πολυ θράσος έχετε εσείς οι εβραιοχριστιανοί.

    Την σάπια θρησκεία σου την βρίζω και την χέζω όταν βρίζοντε τα σεβασματα
    των Ελλήνων, αλλά εσύ αλβανέ, ΔΕΝ είσαι Έλληνας, γιατί Έλληνας και
    χριστιανός δύο ένειες εκ διαμέτρου αντίθετες, βρωμιάρη!

  23. Μολις μιλησα και εγω με το προξενειο στην σουηδια και εκανα την ιδια ερωτηση για τον Υποτιθεμενο ζαγκλαρα. τα ιδια μου ειπανε δεν εχουμε κανενα με αυτο το ονομα ζακλαρας τι σασ εκανε εκει στην Ελλαδα εκανε καμια απατη? τι να εξηγησω τωρα στην γυναικα που μου μιλησε. Να αυτοε ειναι ο ζαγκλαρας και σου λεει ο μαλακασ οτοι δεν πηγα ποτε στα 40 χρονια που ζω στην σουηδια στο προξενειο!!! Ολους τους Ελληνεσ ρε μαλακα σε ολα τα μερη του πλανητη τουσ εχουν καταγεγραμμενους οι πρεσβειες τα προσξενεια ζωντοβολο καραμητρο ψευτη γελοιε απατεωνα που σου δινουμε και αξια συνομιλωντας κιολας σκαυομουτρο κατσικογαμη…

  24. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ VOLVO?

  25. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog",

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ… "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ", ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ …"ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ…ΙΣΡΑΗΛ"…

    ΟΙ "ΑΠΛΟΙ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΝΟΥΝ…"ΜΠΑΜ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ…ΦΟΒΟΝ "ΘΕΟΥ"…

    …ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΟΜΩΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΕΔΩ ΣΤΟ "Ξ/Ρ", ΜΟΝΟΝ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΑ "ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ…

    …ΞΕΠΕΣΜΕΝΑ,…"ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ…"ΠΑΡΑΦΥΣΗ" ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ… "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ", ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ…

    ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…"ΟΤΙ ΦΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ"…

    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ".

    ΠΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ…"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ…"ΤΑΛΙΜΠΑΝ" ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  26. Εγώ αλητάκι, έχω ένα όνομα, ψευδώνυμο ή όχι δεν έχει σημασία, αυτό έχω
    πάντα και σε μένα απευθύνεσαι, εσύ ρε πουστράκι που γράφεις σαν
    ανώνυμος, ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να με κρίνεις, στουρνάρη!
    Και τi ψάχνεις να βρεις? Ρώτα εμένα τi θέλεις να μάθεις.

  27. ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ, [ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ή ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ , ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 0046 (0)8 545660 11 ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  28. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΕΙ
    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΛΑΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΕΝΝΗΜΑ

  29. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΥΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ

  30. Σε ευχαριστώ συνέλληνα.
    Ναι έτσι είναι, αν ήταν άνθρωποι, αν είχαν σχέση με την λογική, θα είχαν πάρει
    την απάντηση, την έχουν πει επανελλημένα αρκετοί σχολιαστές, αλλά και εσύ.

    Αλλά είναι αυτό που λες, δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, δεν τολμούν να
    αμφισβητήσουν αυτόν τον ιό που τους έσπειρε ο ιουδαιοχριστιανισμός,
    ζούνε μέσα στον φόβο αν θα πάνε στην κόλαση! Δεν έχουν ΚΑΜΊΑ
    σχέση με τον Έλληνα. Δεν διαβάζουν για να μάθουν, αλλά για
    να πεισθούν για αυτό που ήδη πιστευουν!

    Τώρα το ξέρω ότι και εγώ παρασύρομαι σε χυδαιολογείες, αλλά πιστέυω είναι
    ο μόνος τρόπος να μάθουν ότι αν απαιτούν σεβασμό στους δολοφόνους των
    Ελλήνων εβραίους αγίους, πρέπει να δείξουν και αυτοί σεβασμό στα
    σεβασματα των Ελλήνων Ολυμπίων προγόνων μας!

  31. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" 12.10μ.μ.,

    …"ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ",

    …"ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ?"

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ "ΡΑΒΙΝΕ" 12.10μ.μ., ΟΤΑΝ ΣΕ …"ΧΩΣΑΝΕ" ΣΤΗΝ…"ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ "ΒΑΦΤΙΣΟΥΝΕ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΑΒΡΑΑΜ, ΣΕ ΕΙΠΑΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΕΙΣ …"ΔΟΞΑΝ ΙΣΡΑΗΛ", ΣΕ…"ΡΩΤΗΣΑΝΕ" ?

    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ…"Ν Ο Ν Ο" ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ…"ΠΡΟΣΕΧΕΙ" ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ…ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ… "ΜΑΝΤΡΙ", ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ "ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ" ΟΙ ΑΛΛΟΙ…"ΕΙΔΙΚΟΙ", ΣΕ…ΡΩΤΗΣΑΝΕ ?

    …ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ…"Ν Ο Ν Ο Σ", ΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΙΔΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ?

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ…"ΖΟΡΙ"…

    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ…ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  32. ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η "ΕΛΕΝ ΜΑΝΕΣΗ" ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΜΥΜΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ "ΖΑΓΚΛΑΡΑ"

  33. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  34. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΥΡΙΕ "ΕΥΤΑΞΙΑ"

    ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΑΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΣΑΝ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΤΟ ΜΥΑΛΟΣΑΚΑΤΕΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ

  35. Μερικές φορές σκέφτομαι, ένα δικαστήριο όπου δικάζεται ο χριστιανισμός ότι
    εξαπάτησε την οικουμένη όλη, έφερε τον σκοταδισμό, πολέμους και μιζέρια
    στους ανθρώπους, καθώς τους κατάρπαξε και τις περιουσείες τους!

    Και τέλος πάντων να μας πει, είναι επίπεδη η γη?
    Τα άστρα είναι καρφωμένα στον ουρανό?
    Το σύμπαν με τα δισεκατομυρια γαλαξειες τα έκανε ο γιαχβέ
    από το τίποτα αφού πρώτα έγινε ο ίδιος από το τίποτα?

    Και το ποιο απλό, κλάνουν οι ζωγραφιστές σανίδες?
    Γιατί αν δακρύζουν, πρέπει και να κλάνουν, χα..χα..

  36. Αν θες να με βρεις υπάρχουν δύο τρόποι, ο ένας είναι να με ρωτήσεις να
    βρεθούμε, ο άλλος είναι να χώσεις δύο δάκτυλα στην κωλοτρυπίδα της
    μάνας σου και ίσως βρεις καμία ξεχασμένη χυμένη καπότα μου.

  37. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΘΕΟΥΣ;

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΟ 12ΘΕΟ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΠΑΔΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ.
    ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ.

    Η ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα μέσα στη θάλασσα -Από τα καφενεία και τους ναούς στην παραλία [βίντεο]

    Πηγή: Η ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα μέσα στη θάλασσα -Από τα καφενεία και τους ναούς στην παραλία [βίντεο] | iefimerida.gr
    http://www.iefimerida.gr/news/329169/i-orkomosia-opadon-toy-sorra-mesa-sti-thalassa-apo-ta-kafeneia-kai-toys-naoys-stin

  38. Ο Ζαγκλάρας είναι παραγωγικός, οικογενειάρχης και αγαπητός σε πλήθος κόσμου,
    δίνω δουλειά και ψωμί σε πολλές οικογένειες στην Ελλάδα και συμβάλω
    σε αποστολή συναλαγματος, αρκετά υψηλό .

    Εσύ χαραμοφάη μπάσταρδε που ζεις σαν κηφήνας, προκαλείς με
    καταστροφές την κοινωνία, βρίζεις την Ελλάδα, να πας στην
    πατρίδα σου το ισραήλ, γαμημένε τουρκόσπορε, ουστ ρε!

  39. …ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕ" 12.57μ.μ.,

    …ΜΕ…ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" ΣΟΥ ΩΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ…"ΚΛΟΥΖΩ", ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… "ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ", Ο …"ΕΥΤΑΞΙΑΣ", Ο…"ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ", Ο…"Mad Dog", Ο…"….", ΠΗΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ… ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ…ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ…ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ…"ΜΑΘΕΙΣ"…

    ΕΙΣΑΙ…"ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ" ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ "Ξ/Ρ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ?

    …ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ…"¨ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ…"ΣΩΒΡΑΚΟ" ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ" ΤΟΥ ?

    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΑΠΟΨΗ" ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…"ΔΙΑ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ", ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΩΝ…"ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ" ΠΟΥ ΔΙΑ-ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ…"ΑΠΟΨΗ".

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΛΕΙΟΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"ΓΝΩΣΤΗΣ". ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΙ "ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ" ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ…"ΠΑΖΛ" ΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΤΡΟΠΟ…

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΟΝΟΜΑ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΣΥΝΕΤΟ" ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ.

    …ΕΣΥ Ο…"ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ "ΧΩΝΕΣΑΙ" ΣΑΝ ΤΗΝ…"ΛΕΠΡΑ" ?

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ "ΜΑΛΑΚΙΑ" ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η…"ΓΚΛΑΒΑ", ΑΝΑΡΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ "ΟΝΟΜΑΤΑ" ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ…"ΕΚΘΕΣΕΙΣ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ "ΤΡΟΠΑΡΙ" ΣΟΥ…

    …ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ,…"ΞΕΡΩ" ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ…"ΨΙΛΟΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΕΓΚΑΘΕΤΟ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ…ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ…".

    …ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ, Ο…"ΑΝΩΝΥΜΟΣ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"ΕΠΩΝΥΜΟΣ", ΤΟΤΕ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  40. Ο ΖΑΓΛΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

  41. Τα ιερά των Ελλήνων είναι οι Θεοί του Ολύμπου και οι πατέρες του Έθνους
    είναι οι γίγαντες φιλόσοφοι μας αρχής γεννωμένης από τον Δευκαλιωνα.

    Εσύ απογονε του αβραάμ και ισαάκ, να πας να γαμηθείς καθώς
    και όλο το εβραϊκό σκυλλολόϊ που μας επιβάλατε σαν θρησκεία.
    Έξω από την Ελλάδα εβραίε να πας στο ισραήλ, ρουφιάνε γενιτσαρε.

    Σκατά στον χριτιανισμό!

  42. Κλείνω τώρα, πολλές πουτσες έριξα
    σήμερα στα εβραϊκά πορνίδια!

  43. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΣΑΠΙΕ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ .
    ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  44. ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.
    ΑΡΚΕΤΕΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

  45. ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ? ΘΑ ΕΛΘΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΙΝΤΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΝΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΝ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΖΕΙΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ…

  46. Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑΣ

  47. ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΘΕΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΥΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΡΟΥΣΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΗ . ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΠΩΣ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΒΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΑΝΕ Ε? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΙΣΑΝΕ ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΑ ΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ…ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΥΤΟΣ ΨΩΦΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ? ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ? ΕΧΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ 24 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΣΑΠΕΛΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΦΑ ΣΤΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ?…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΡΑ…ΔΕΝ ΠΡΑΖ' ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 150αρια ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ'ΕΣΕΝΑ Η ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΤΣΙΒΙΚΙ!!!! ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  48. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ
    ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
    ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

    ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ;

    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ

    ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΚΑΝΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΤΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

    ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΕΓΩ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΤΡΙΣΜΟΡΦΟΣ

    ΡΑΜΟΝ

  49. ΨΕΥΤΟ ΕΥΤΑΞΙΑ
    =======================

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ
    ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
    ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

    ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ;

    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ

    ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΚΑΝΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΤΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

    ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΕΓΩ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΤΡΙΣΜΟΡΦΟΣ

    ——————————————-

    ΡΑΜΟΝ

  50. ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ…"ΡΑΜΟΝ" 3.31μ.μ.,

    …ΑΓΑΠΗΤΕ "ΡΑΜΟΝ", ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ "ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ" ΠΟΤΕ, ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ…"ΡΑΜΟΝ".

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ, ΘΑ ΣΕ…"ΚΑΨΩ" ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟΝ…"ΛΑΚΚΟ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ" ΑΝΑΡΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΧΥΔΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ…"ΕΚΘΕΣΕΙ".

    ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΤΗΣ…ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 6% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, "ΦΙΛΙΚΟ" ΛΑΟ ΚΑΙ "ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ… "ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ" ΤΟΥΣ…"ΕΒΡΑΙΟΥΣ", ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΝ…"ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ", Η' ΑΛΛΙΩΣ…"ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙ", ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ "ΕΒΡΑΙΟΙ", ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…

    Ο…"ΧΑΖΑΡΟΣ" ΧΙΤΛΕΡ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ…"ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ" ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ "ΣΤΗΘΕΙ" ΤΟ…"ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ…"ΑΠΕΦΕΡΕ"…

    ΤΙΣ "ΛΙΣΤΕΣ" ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΙΣ "ΠΑΡΕΔΙΔΕ" ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ… "Κ.Ι.Σ." ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ …"ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ" ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

    …ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ…"ΣΠΟΥΔΗ" ΣΟΥ, ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΤΗΝ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΛΟΓΟ" ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…

    ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ…"ΑΛΛΑΞΩ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ …"ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΘΕΤΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ …"ΠΡΟΣΒΟΛΗ" ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΟ "ΟΝΟΜΑ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΛΛΟΥ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ"…

    ΑΠΛΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΟΧΕΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ" ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ", ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣΜΟ…

    ΤΟ ΠΟΙΟ "ΟΝΟΜΑ" ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ…"ΡΑΜΟΝ"…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  51. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ…"ΡΑΜΟΝ" 3.35μ.μ., ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ…"ΨΕΥΤΟ ΕΥΤΑΞΙΑ"…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  52. ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ,
    ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ
    ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ . ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ,ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

    ΡΑΜΟΝ

  53. ΑΓΑΠΗΤΕ "ΡΑΜΟΝ" 5.27μ.μ.,

    ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΕ "ΘΙΓΕΙΣ", ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ "ΜΟΙΡΑΣΩ" ΚΑΤΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η…"ΚΑΤΑΓΩΓΗ" ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΕΙΣΑΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ "ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΒΡΗΚΕΣ", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ" ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…"ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ" ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΛΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΙ "ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ" ΠΟΛΛΟΙ…"ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ…

    ΕΓΩ…"ΓΚΟΙΜ" ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ "ΘΕΩΡΗΣΕΙ", ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ "ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ"…

    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ…"ΙΕΡΑΡΧΕΣ" ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ" ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…"ΓΚΟΙΜ", ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ"…

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ…"ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ" ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΕΒΑΣΤΩ" ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΛΥΝΩ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΜΟΥ ?

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  54. πολλα γαμησια εχεις φαει ρε ζαγκλαρα πολλα…ολη η συκια σε εχει γαμησει και ολα αυτα για καναδυο τσιγαρα….αχχ αυτη η κωλοτρυπιδα σου πως βαστα και δεν ραγιζει…

Comments are closed.