Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μπουτάρη, για συνεργασίες ενόψει δημοτικών εκλογών


Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μπουτάρη, για τις συνεργασίες ενόψει των δημοτικών εκλογών.Τη θέση ότι «η συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων είναι επιβεβλημένη και θα προωθηθεί με σταθερά βήματα το επόμενο διάστημα» ανέπτυξε η αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, που συναντήθηκε χθες με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη και στενούς συνεργάτες του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον συντονιστή, Χρήστο Δουίτση, συζήτησε το θέμα της συνεργασίας ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, εκφράζοντας την άποψη ότι «η Θεσσαλονίκη είναι και οφείλει να παραμείνει μια πόλη ανοιχτή, και δημοκρατική, με διοίκηση που να σέβεται τους πολίτες και να δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης, μακριά από τις πρακτικές του παρελθόντος, την κακοδιαχείριση, την απομόνωση, και την μισαλλοδοξία».

«Στην κατεύθυνση αυτή η συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων είναι επιβεβλημένη και θα προωθηθεί με σταθερά βήματα το επόμενο διάστημα» καταλήγει η ανακοίνωση.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Οι βρωμεροι νεοταξιτες κανουν συναντησεις.Ττο θεμα ειναι αν οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ξαναψηφισουν αυτο το αισχος που λεγετρα μπουταρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή