ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;;; Φυγάδευσαν στην Αθήνα την διμοιρία των ΜΑΤ που αποκάλεσε τους Μακεδόνες «Βούλγαρους» παρά την εντολή να συλληφθούν!

Η διμοιρία των ΜΑΤ η οποία κατηγορείται πως με αντεθνικούς χαρακτηρισμούς αποκάλεσε τους Μακεδόνες που διαδήλωναν κατά της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας «Βούλγαρους», φυγαδεύτηκε με συνοπτικές διαδικασίες στην Αθήνα παρά την την εντολή της εισαγγελέως να κρατηθούν!

Ο δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης ο οποίος κατέθεσε μήνυση προς την συγκεκριμένη διμοιρία, καθώς του φώναζαν…. @@ Βούλγαρε, ανέφερε μεταξύ άλλων πως τον έσπρωξαν και προσπάθησαν να τον ρίξουν κάτω από το μηχανάκι του, την ώρα που εκείνος έκανε την δουλειά του.

«Με την ίδια διμοιρία  βρεθήκαμε κάτω από τον Λευκό Πύργο. Την ώρα λοιπόν που εγώ έδινα ρεπορτάζ με το κινητό μου τηλέφωνο, ένας αστυνομικός με πλησίασε και μου είπε : “Εσύ εξαφανίζεσαι, φεύγεις τώρα”. Εκείνη την στιγμή με έπιασε και ένας δεύτερος αστυνομικός και άρχισαν να με ταρακουνούν και να σπρώχνουν το μηχανάκι για να πέσω κάτω. Ωστόσο όταν φώναξα σε όσους βρίσκονταν εκεί να με βοηθήσουν, εκείνοι έκαναν πίσω», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ασλανίδης επισήμανε πως αναζήτησε τον επικεφαλής της διμοιρίας, ο οποίος όμωςτου απάντησε να «φύγει από μπροστά του». Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από όποιον ήταν παρόντα να καταγράψει όσα γίνονταν με το κινητό του τηλέφωνο, ο επικεφαλής απάντησε «Οποιος τραβήξει βίντεο θα συλληφθεί και αυτός».

Ο ίδιος εν συνεχεία επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση προς την διμοιρία των ΜΑΤ και όπως ανέφερε εκείνη την στιγμή η εισαγγελέας έδωσε εντολή να κρατηθεί η διμοιρία. Ωστόσο οι εντολές της φαίνεται να παρακούστηκαν, καθώς οι άνδρες των ΜΑΤ φυγαδεύτηκαν στην Αθήνα.

Να σημειωθεί πως χτες, Δευτέρα, η αστυνομία προέβη στην σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία τριών μελών των ΜΑΤ, όπως και του διοικητή τους, για επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

loading...

5 thoughts on “ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;;; Φυγάδευσαν στην Αθήνα την διμοιρία των ΜΑΤ που αποκάλεσε τους Μακεδόνες «Βούλγαρους» παρά την εντολή να συλληφθούν!

  1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΛΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΜΟΡΦΥΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΙΟΣΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ .

  2. ΜΙΑ ΕΥΘΥΒΟΛΗ ΚΑΛΗ ΡΙΠΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΙ…5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ'' ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΗΙΚΗΣ….ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΩ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ 760 ΕΥΡΩ ΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  3. ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και τσιπροπανα του ποκ…

  4. ΡΟΥΒΙΚΟΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και τσιπροπανα του ποκ…

  5. Ολη η διμοιρια θα πρεπει να δικαστει για ρατσισμο εναντιον Ελληνων πατριωτων.Να απολυθουν και να πανε στο διαολο.Ρατσισμος κατα συριζα γαμω το κερατο μου ειναι οταν βριζεις τους λαθρομεταναστες η τα κουνουπια δω στην Ελλαδα βρισκουν ντοπιο φαι με τους μαυρους,και αποκλεισανε την αθλητρια,αλλα δεν ειναι ρατσισμος και ασεβεια οταν απκαλεις τους Μακεδονες Βουλγαρους?Ντροπη σας πια το παραχεσατε.

Comments are closed.