Αγαπητά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ, βράζετε και ξεσπάτε επειδή ένας γκέι άνθρωπος και όχι ένας σκέτος άνθρωπος σκοτώθηκε.

Δεν θα αναλύσω αν έπραξε σωστά ή όχι ο κοσμηματοπώλης, δε γίνεται άλλωστε αυτό έτσι απλά. Βγάλτε το σκασμό όμως επιτέλους, γιατί είναι δικαίωμά σας να είστε γκέι, αλλά δεν είναι υποχρέωσή μας να σας φερόμαστε διαφορετικά. Δε σκότωσε κανένας τον Ζακ επειδή ήταν γκέι,,
τον σκότωσε για άλλους λόγους και για αυτούς ακριβώς θα κριθεί τόσο από τον κόσμο, όσο και από τη δικαιοσύνη. Πάντως να είστε σίγουροι ότι το ίδιο ακριβώς θα αντιδρούσε και αν μπούκαρε στο μαγαζί του ένας χρυσαυγίτης, ένας μαύρος ή μία drag queen. Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε γκέι και είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ μας να το σεβαστούμε. Αλλά όσο προκαλείτε, φέρεστε σαν καρνάβαλοι στους δρόμους, υποτιμάτε με την ουτοπική σας ανωτερότητα τους νοικοκυραίους, τόσο εμείς θα σας φερόμαστε σαν τις μάγισσες στον μεσαίωνα.
Αν χτυπήσουν έναν γκει λέτε ότι χτύπησαν έναν έναν γκέι και όχι έναν άνθρωπο,όπως κάνετε τώρα και με αυτόν που μπήκε στο κοσμηματοπωλείο να ληστέψει.Αν ήταν κάτι άλλο πέρα από την γκέι κοινότητα σας θα τον είχατε γραμμένο, αγαπητέ «καραγκέι». Εσείς βάζετε τις ταμπέλες και αυτοπροσδιορίζεστε και δεν σας νοιάζουν οι άνθρωποι αλλά μόνο η κοινοτητά σας.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Αγαπητά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ, βράζετε και ξεσπάτε επειδή ένας γκέι άνθρωπος και όχι ένας σκέτος άνθρωπος σκοτώθηκε.

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ: ΑΣΤΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ….ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ. ΕΦΘΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 0,1% ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 99,9%. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.

  2. πόσο σίγουρος εισαι για το 01%;
    Στα τηλεκαναλα μόνο να δεις θα αλλάξεις γνώμη.

  3. εγω παντως σας λεω οτι αυτη η παθησις ειναι ενας ιος και με την πολυ επαγη εκ του συνεγγυς δυναται να μεταδοθει απο ενθρωπο σε ανθρωπο γιαυτο θελει πολυ προσοχη καλο πλυσιμο τα χερια και οχι επαφες κοντινες αν θελεται να εχετε την υγεια σας

  4. Ένας παλιοπουστας λιγότερος να μην πήγαινε να κλέψει

Comments are closed.