Το οικογενειακό χαλάρωμα του Αντώνη Σαμαρά…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μας έστειλαν μια φωτογραφία όπου ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γευμάτιζε (σ.σ. το αγαπημένο του σούσι;) με την σύζυγό του και τον γιο του σε γνωστό κοσμικό εστιατόριο της Κηφισιάς!

Μας ενημέρωσαν ότι την συγκεκριμένη φωτογραφία την “ανέβασε” στο διαδίκτυο η ηλεκτρονική πλατφόρμα των “Παραπολιτικών” και πως μετά από μισή ώρα την “κατέβασαν”! Αληθεύει; Κι εάν ναι, με παρέμβαση ποιων;

Ωστόσο, ο “κομιστής” της φωτογραφίας εξέφρασε την απορία του:

«Δεν είναι προσβολή στη μνήμη των 98 – αυτήν την στιγμή – συνανθρώπων μας που κάηκαν στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής να διακινούνται τέτοιες φωτογραφίες στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης;

Μήπως κάποιοι δεν έχουν επίγνωση της πραγματικότητας που ζει η χώρα;

Ο κ. Σαμαράς, διακόπτοντας τις διακοπές του στο πανάκριβο Κόστα Ναυαρίνο – όπου “φιλοξενείται” συνέχεια τα τελευταία χρόνια από τον ιδιοκτήτη του – δείπνησε με την οικογένειά του!

Ως εδώ όλα σωστά! Από το σημείο όμως εκείνο, που διαφημίζει με αναρτήσεις στα social media αυτή την οικογενειακή εκδήλωση, ε… αυτό νομίζουμε δεν είναι σωστό για έναν πρώην Πρωθυπουργό»!

Θα προσθέσουμε όμως εμείς πως, ίσως, ο πρώην Πρωθυπουργός χρειάζεται στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ευτυχίας, αφού προβλέπεται πως έρχεται πολύ ζεστό φθινόπωρο!

Αφού “έρχονται” δυο καυτές υποθέσεις:

Αυτές, της Novartis αλλά και της Siemens!

Και μην ξεχνάμε, ότι η δίκη της Siemens συνεχίζεται και υπάρχει ξεκάθαρη κατάθεση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, του πρώην μπατζανάκη του Αντώνη Σαμαρά και εν ενεργεία διευθυντικού στελέχους της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας, Ευάγγελου Σέκερη για τη “βρώμικη” περίοδο του 1993 με την ανατροπή της κυβερνήσεως της ΝΔ και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Όπου κατέθεσε για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με την εταιρεία Siemens ΑΕ!!

Να μιλήσει η Ντόρα Μπακογιάννη…

Αρκετές φορές έχουμε γράψει για την προδοσία της Θράκης μας, μετά την προδοσία και της Μακεδονίας μας, από την αναρχοαριστερή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Αφού πέρασε στη Βουλή η τροπολογία – ντροπή που συνταξιοδοτεί τους νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής, με τις ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και ΑΝΕΛ.

“Παρών” δήλωσε η ΝΔ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι. “Όχι” δήλωσε η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων.

Με αυτήν την τροπολογία η κυβέρνηση προχώρησε ήδη στην “αποκαθήλωση” των νόμιμων μουφτήδων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ικανοποιώντας ουσιαστικά ένα πάγιο αίτημα της Άγκυρας!

Όμως η μεγάλη είδηση – και ζητούμε τη διάψευσή της – είναι ότι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είχε ως ΥΠΕΞ αυτήν την “εντολή” στα συρτάρια της στο Υπουργείο!

Ας αφήσει λοιπόν τα “παρών” κι ας βγει ξεκάθαρα να μας πει, αν συμφωνεί με αυτόν τον προδοτικό νόμο της κυβέρνησης!

Γνωρίζουμε πως έχει το θάρρος της γνώμης της!

Όπως όταν ψήφισε το Πρώτο Μνημόνιο, αντίθετα από την Κ.Ο. της ΝΔ που το καταψήφισε και στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς την διέγραψε, για να ακολουθήσει εκείνη το μοναχικό της δρόμο, για ολίγο χρονικό διάστημα!

Αναμένουμε λοιπόν, την εξήγηση της κ. Μπακογιάννη!!

Νηστικοί οι πυροσβέστες μας;

Αληθεύει η καταγγελία, πως οι Πυροσβέστες στις φωτιές στα Ψαχνά της Εύβοιας – μετά το ολοκαύτωμα του Ματιού – ήταν νηστικοί επί δυο ημέρες;

Αλλά βέβαια, εσείς δεν είστε παράνομοι μετανάστες, βίαιοι εισβολείς στην Πατρίδα, για να απολαμβάνετε καθημερινώς δωρεάν γεύματα από το ελληνικό δημόσιο!

Είστε προστατευόμενοι της Madam Μέρκελ;

Όχι βέβαια;;

Αναζητώντας τον Ηγέτη τον καλό της Ελλάδος…

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ένα ποίημα του κ. Γιώργου Μαράκη, που ήλθε στο e-mail μου και από ότι φαίνεται διαβάζει την Ελεύθερη Ώρα. Σας το παραθέτω παρακάτω:

Σεπτέμβρης 2018

Κράτα Μάνα, και κάνε υπομονή, που θα πάει όπου νάνε θα φανεί.

Εκείνος ο Γιός σου που ξέρει και μπορεί, να τους βάλει όλους στη σωστή γραμμή, που θα πάει δεν μπορεί όπου νάνε θα φανεί!

Πούντος – πούντος Μάνα, ο κόσμος τον αναζητεί, τον Ηγέτη τον καλό της Ελλάδος το παιδί, να μας βγάλει απτό χάος κι’ από την καταστροφή!

Αμαρτίες γονέων πληρώνουν τα παιδιά, και η αιτία του κακού είναι τα Κόμματα και οι Συνδικαλισμοί, οι χειρότεροι μας οι εχθροί!

Μάνα μου, Μάνα μου, Μάνα μου, και πως αντέχεις, τόσους πόνους στο κορμί σου, όλοι χαίρονται για τούτη την καταστροφή σου!

Κάνε Μάνα υπομονή μέχρι να έλθουν του Στρατού οι Αρχηγοί, και όλοι τύπος και υπογραμμός θα στηθούνε στη γραμμή, για δουλειά και προκοπή, να χορτάσει κι’ ο φτωχός ψωμί, στην παντέρμη του ζωή!

Την ομορφιά σου Ελλάδα εκείνη Μάνα, να ξεχάσω δεν μπορώ, όλο μπροστά μου την θωρώ να την ξεχάσω δεν μπορώ, πάντα μου την αναζητώ!

Στην Ε.Ω είδα την Αγιά Τριάδα του Στρατού την Τριανδρία που για όλους ήταν της Ελλάδος η μόνη Σωτηρία!

Θα βγω να το φωνάξω δυνατά μια Επανάσταση και πάλι μας χρειάζεται παιδιά!

loading...

4 thoughts on “Το οικογενειακό χαλάρωμα του Αντώνη Σαμαρά…

  1. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠ@@@@ΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΑΥΤΟΣ Ο "ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ", ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ", ΓΙΑ "ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ "ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ".

    ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ "ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ", ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΓΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ…

    ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ "ΠΛΑΚΑΚΙΑ".
    ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΓΑΡ! ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

  3. όξω φούστη γκαβέ απ΄την φαράγκα

  4. Οικογενεια σαμαρά με το κ@λόπαιδο της

    Σαμαρά πες αλεύρι, η νεκρή καθηγήτρια σε γυρεύει …

Comments are closed.