Μακρόν: Το όνειρο του Πούτιν είναι η διάλυση της Ε.Ε.

Πυρά κατά του Σουηδού εθνικιστή υποψηφίου, Τζίμι Άκεσον, εξαπέλυσε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, με αφορμή τα κολακευτικά σχόλια του πρώτου για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Αυτό το πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία και τις αξίες σας» είπε ο Μακρόν σε συνέντευξή του στο σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο SVT Television, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 9ης Σεπτεμβρίου, οι οποίες θα μπορούσαν να «γεννήσουν» ένα πολύ διαφορετικό πολιτικό πεδίο στη Σουηδία, με τη μεγάλη άνοδο των Σουηδών Δημοκρατών, ενός εθνικιστικού κόμματος, με ρίζες στο κίνημα της υπεροχής της λευκής φυλής.

Στην ίδια συνέντευξη Μακρόν υπογράμμισε ότι το όραμα του Πούτιν είναι να διαλύσει την Ευρώπη και ότι η Ρωσία δεν σέβεται υπό τη διακυβέρνησή του δεν σέβεται τις ίδιες αξίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την υπόλοιπη ήπειρο.

«Σέβομαι τον Βλαντιμίρ Πούτιν και είμαι εκ των ηγετών που λένε ότι θα πρέπει να οικοδομήσουμε μία νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας και άμυνας. Πρέπει να συζητήσουμε με τη Ρωσία. Ωστόσο το όνειρο του Πούτιν είναι η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε χαρακτηριστικά. 

loading...

1 thought on “Μακρόν: Το όνειρο του Πούτιν είναι η διάλυση της Ε.Ε.

  1. ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η, ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ε., ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ" (ΒΛΕΠΕ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ").

    ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΥΡΗ (1853-1919):

    << ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    ΚΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ >>

Comments are closed.