Κουβέλης: Οτιδήποτε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ θα βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τους δανειστές μας

“Οτιδήποτε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ θα βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τους δανειστές” δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΦώτης Κουβέλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Οι αγορές έχουν τη δική τους λογική, με ή χωρίς εισαγωγικά η λέξη λογική, αλλά εκείνο που πρέπει να σας πω σε σχέση με τις αγορές έχει ληφθεί η πρόνοια, είναι το γνωστό μαξιλάρι, αυτό δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να επιλέξει τον χρόνο προσφυγής στις αγορές προκειμένου να εξασφαλίσει τον αναγκαίο δανεισμό. Το δεύτερο στοιχεία είναι ότι οποιεδήποτε ελαφρύνσεις ή μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα θα ανακοινωθούν από τον Πρωθυπουργό θέλω να σας βεβαιώσω ότι θα είναι εναρμονισμένα με τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας, δεν θα αποτελούν υποσχέσεις που θα ξεφεύγουν από το αναγκαίο πλαίσιο προκειμένου να μπορέσει προοδευτικά η οικονομία της να σταθεί στα πόδια της, και σε κάθε περίπτωση υπάρχουν συζητήσεις και οτιδήποτε αναγγελθεί και εξαγγελθεί από τον Πρωθυπουργό θα βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τους δανειστές μας” τόνισε.

“Δεν αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης η επιστροφή στο παρελθόν, ένα παρελθόν που οδήγησε στη γνωστή κατάσταση της οκτάχρονης περιόδου των μνημονίων, τα οποία ήταν το αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων οικονομικών ρυθμίσεων που είχαν γίνει και με τις οποίες είχε αντιμετωπιστεί η ελληνική οικονομία. Όσον αφορά το στοιχείο της πόλωσης και αυτό δεν αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης. Αλλά βλέπετε ότι η πόλωση κυριαρχεί και η εκτίμησή μου είναι ότι θα είναι το στοιχείο που θα μας συνοδεύει από σήμερα μέχρι και την χρονολογία των εκλογών, όποτε και αν γίνουν αυτές” ανέφερε.

loading...

3 thoughts on “Κουβέλης: Οτιδήποτε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ θα βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τους δανειστές μας

  1. Χα..χα.. η προσωποποίηση της μιζέριας με τον ξύλινο λόγο.
    Ο μπουχέσας πάνος είναι αντιπαθητικός για τις πιρουέτες του,
    αλλά αυτή η γριά είναι για την σκατόφατσα της, μπλιαχ!

  2. Έχετε γίνει ξεσκισμενες κολοτρυπιδες εκεί – στη κυβέρνηση να πω;

  3. ΚΟΥΒΕΛΗ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΛΥΚΙΑ Η ΨΕΥΤΟΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ο ΓΑΠ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Comments are closed.