Ο βουλευτής του Ποταμιού Σ.Δανέλλης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ: «Λάθος η θέση Θεοδωράκη να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε Τσίπρα»

Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης διαχώρισε τη θέση του από τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη ότι δεν προτίθεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης εάν ο Πάνος Καμμένος υλοποιήσει την απειλή του και αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση.

Ο κ. Δανέλλης ανέφερε πως θα είναι τραγικό για τη χώρα μας για οποιοδήποτε λόγο να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ίδιος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση εφόσον αυτή την χρειαστεί προκειμένου στη συνέχεια να κυρωθεί η συμφωνία.

«Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είναι μονόδρομος για την Ελλάδα σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από την άλλη πλευρά και τελειώσει θετικά το δημοψήφισμα και η συνταγματική αναθεώρηση, εμείς να μην την κυρώσουμε. Θα είναι τραγικό για τη χώρα μας για τον οποιοδήποτε λόγο να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών. Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Και το κάθε κόμμα και ο κάθε βουλευτής ατομικά. Είμαστε ενώπιον της συνείδησης μας και της εθνικής ευθύνης. Δεν μιλάμε για ένα θέμα τακτικής ή εσωτερικής κατανάλωσης. Αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αν προκύψει μια τέτοια αναγκαιότητα θα πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα τότε».

«Πρέπει να τελειώσει η αυξανόμενη ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια και η τουρκική διαίσθηση που μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες πιθανές επιπλοκές στην λειτουργία του ΝΑΤΟ. Αν η Ελλάδα αρνηθεί την κύρωση μας απομένει μας περιμένει μια απόλυτη απομόνωση και μια εθνική ήττα. Το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να είμαστε συνεπείς στην ολοκλήρωση της κύρωση της συμφωνίας», δήλωσε ακόμη.

Περνώντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Θεοδωράκη ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο κ. Δανέλλης είπε ότι αυτή η θέση είναι λάθος.

«Νομίζω πως το Ποτάμι έκανε λάθος να λέει ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου στη συνέχεια να κυρωθεί η συμφωνία. Διαφωνώ με την θέση που διατύπωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Σε τέτοιου είδους διλήμματα τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο. Η όλη αντιμετώπιση του θέματος έχει να κάνει με την διεθνή μας υπόσταση γι’ αυτό τα κομματικά, εσωκομματικά και προσωπικά παιχνίδια που μας έφεραν στο αδιέξοδο των 27 χρονών δεν οφείλουν, τα πληρώσαμε πανάκριβα. Έχουμε πίσω μας 27 χρόνια ας δούμε τι μας κόστισε αυτή η ιστορία και αν μπορούμε ξανά να την μπλοκάρουμε».

Μάλιστα, ο κ. Δανέλλης εκτίμησε ότι αν τελικά η κύρωση της συμφωνίας πάει στην επόμενη Βουλή και σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτή την «καυτή πατάτα» και η Νέα Δημοκρατία θα διασπαστεί, καθώς το ευρωπαϊκό κομμάτι της δεν θα μπορέσει να συνταχθεί με την μη κύρωση της συμφωνίας.

loading...

7 thoughts on “Ο βουλευτής του Ποταμιού Σ.Δανέλλης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ: «Λάθος η θέση Θεοδωράκη να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε Τσίπρα»

  1. Νομίζει ο κύριος Τίποτας ότι με μερικές χούφτες ευρώ και την υπόσχεση γιά μεταπίδηση στις λίστες των ληστών ότι θα σωθεί . Επέλεξε τον δρόμο του Εφιάλτη και των άλλων προδοτών ! Γιά ένα να ειναι σίγουρος !Η τύχη του κάθε προδότη είναι κοινή γιά όλλους.

  2. Ακούω διαφόρους ΒΟΛΕΥΤΕΣ των μικρών κομμάτων που από αποσπόντα μπήκαν στην Βουλή , να λένε ότι θα ψηφίσουν και θα στηρίξουν τον κυβερνητικό ΘΙΑΣΟ και φυσικά με το αζημίωτο …….., οι κυβερνώντες
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν λένε κουβέντα αλλά γελούν κάτω από τα μουστάκια τους , διότι θα συνεχίσουν το φαγοπότι όσο καιρό τους μένει , αν αυτοί οι αξιότιμοι κύριοι , δήλωναν ότι πάνε σε κάποιο άλλο κόμμα και δεν θα στηρίξουν τους κυβερνώντες , τότε όλους αυτούς που τώρα αυτοί που τους αγκαλιάζουν θα τους είχαν χαρακτηρίσει ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ και το κυριότερο ότι έχουν ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΟΙ

  3. Ρε υποκείμενο, Δανέλη, πόσα αρπαξες για να ξεπουλήσεις τη Πατρίδα; δε ντρέπεσαι καθόλου που βγαίνεις να το πεις και δημόσια ; απατεώνα ,

  4. ΒΡΗΚΕ Ο ΛΕΧΡΑΣ Ο ΠΕΙΝΑΛΑΣ 10-12 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ 5 ΚΑΙ 6 ΧΙΙΑΡΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ Ε ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΕΖΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΖΙΜΗΣ

  5. *ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΘΝ ΑΦΗΝΕΙ * ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ . ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ .ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΑΚΡΑΤΗΤΕΣ!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΚΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ? ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ .

  6. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΑΠΟ ΜΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΤΣΙΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΕΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ…. 223 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ,…… ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 151 ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…… ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ….. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…. ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ…. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ http://chn.ge/2H3YAzh ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…… KAI ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1831…..

Comments are closed.