Καταχεριαζουν τους φόρους του λαού για να τους δώσουν στους πραιτωριανους του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…….

Να εφαρμοσθει το Συνταγμα και σε σχεσει με τους διωκωμενους απο το κομματικο πελατειακο κρατος ασφαλισμενους του ιδιωτικου τομεα που βγαινουν στην συνταξη στα 67 με ψιχουλα.Οχι δικαιοσυνη αλα καρτ και διακριτη μεταχειριση απο το κρατος.Αναλογικοτητα και ισοτητα δικαιωματων γιατι ο λαος οσο και αν δεν το πιστευουν θα εφαρμοσει το τελευταιο αρθρο του
Συνταγματος καθ ον τροπο το αντιλαμβανεται.Εμεις του ιδιωτικου τομεα της οικονομιας (η αριθμητικη πλειοψηφια) ειμαστε αντιθετοι με τα ολιγαρχικου τυπου προνομια των στρατιωτικων(συνταξη στα 45 μεχρι πριν λιγο) των δικαστικων(αναδρομικα και μισθοδικειο) και γενικα των κρατικοδιαιτων.Απαιτουμε ισονομια και σεβασμο και ειδικα απο αυτους που υποτιθεται οτι κυβερνουν βασει του συνταγματος της Ελληνικης πολιτειας.Η απροκαλυπτα διακριτη και αλα καρτ αντιμετωπιση των κατ αυτους πληβειων της ιδιωτικης οικονομιας συνιστα νομικο και συνταγματικο πραξικοπημα.Ας το γνωριζουν αυτο μερικοι!!

Thales

loading...

1 thought on “Καταχεριαζουν τους φόρους του λαού για να τους δώσουν στους πραιτωριανους του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…….

  1. Εφ´οσον η βία φέρνει βία , και εφ´οσον η ολιγαρχία έχει το πάνω χέρι , με τα σώματα ασφαλείας , στρατό , ρουφιάνους ,μυστικούς , τη μάνα και τη σάρα , μια μόνο διέξοδος υπάρχει : η Παθητική αντίσταση . Δεν ξαναπληρώνουμε τίποτα , μα τίποτα , μέχρι να μας αδειάσουν τη γωνία . Το ίδιο και στους επόμενους και ξανά , μέχρι να στηθούν λαϊκά δικαστήρια ( Γιατί η δικαιοσύνη είναι ζήτημα ηθικό και όχι μα Όχι τεχνοκρατικό ) να εκτελέσουμε όσους , στο όνομα του Ελληνικού λαού ( και όχι των Ελλήνων πολιτών ) βιαιοπράγησαν και ασέλγησαν αναίσχυντα ,και πλούτισαν εις βάρος της χώρας . Πρώτους πρώτους , όλους μα όλους τους πολιτικούς ,οποιονδήποτε πολιτικού χώρου , απόχρωσης και «πολιτικού αναστήματος » , τραπεζιτικούς ,δικαστικούς ,δικηγόρους , στρατιωτικούς ,μεγαλογιατρούς ,κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες , τους μεγαλοδημοσιογράφους ,τα καθίκια με τα μάυρα ράσα και τους διαφόρων λογής κλεπταποδοχους βλ δικαστικους επιμελητες , συμβολαιογράφους και γενικά όσοι εμπιμπτουν στη κατηγορία «όλα για το συνφέρον το ατομικό μου ανεξαρτήτος τιμήματος » .
    Και να εδραιωθεί μια ´Αμμεση Δημοκρατία με αναφορά στην ισότητα που έρχεται από την από κοινού εκμετάλλευση των μέσων παραγωγής πλούτου και αγαθών .
    Αυτό για να γίνει χρειάζεται Παιδεία ,σφαιρική ,εγγυκλοπεδική , ιστορική και η πεποίθηση ότι μέσα από το γενικό καλό και τη γενική ευημερία θα έρθει και η ατομική και η προσωπική ευτυχία του καθ´ενός μας που τελικά είναι και το ζητούμενο .

Comments are closed.